מטרת דמות?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך
שתי תשובות קטנות

מעולם לא קיבלתי תשובה על תפילותיי. פעם האמנתי שהן נשמעות, וגם זה נעלם. למה חזרתי להאמין? כי הרגשתי שלמישהו למעלה כן יש תוכניות עבורי, גם אם אני לא תמיד מבינה אותן. זו הרגשה שפשוט החלה להיווצר.

Nihau

New member
אני מבינה לליבך.

אין כמו תחושת ההתעלות הממליאת אותך כאשר האל עונה לתפילותיך. התברכתי בחיי עד כה בכך שאלי בחרו לענות, לתפילותי הראויות לכך, בחזיונות מאירי עיניים, ניסים אלוהיים ואף תשובות ישירות. הפעם היחידה בה חששתי שהאלים לא יקשיבו לתפילותי הייתה במקום קסום מאוד שנטען שהוא מוגן אפילו מהאלים. זו הייתה חוויה מטרידה במיוחד וכולי תודה לאלים שהראו לי עד כמה הטענה ההיא הייתה שגויה כאשר הייתי זקוקה לעזרתם.

dragon zlotnik

New member
מס' שאלות לניהאו

בקשר לוואלר, האם יש דבר מסוים שממנו ה"גזע" הזה מפחד? האם יש דבר שממנו את מפחדת? מה הסיוט הגדול שלך? ומה החלום שלך?

Nihau

New member
לדרקון זלוטניק

הוואלר לא מפחדים כגזע משום דבר מיוחד, למרות שאם הבנתי נכון את שאלתך אולי אוכל לענות כך: אנחנו יצוריים חופשיים מטיבענו. כל וואלר אוהבת את השבט ומשפחתה ואת החופש להנות מהחיים, לגדול ולהתפתח עם השנים. כמו כל אחד אננו נחשוש מכל דבר שיסכן את הדברים הללו החשובים לנו כל כך. חופש, אושר, משפחה. לגבי הפחדים האישיים שלי- אענה לך כפי שעניתי למר דרגורן הנכבד ששאל שאלה דומה. אני בעיקר חוששת לשלוות חיי השבט שלי. הסיוט הכי גדול שלי הוא לחזור הביתה ממסע ארוך ולגלות שמשהו איום ונורא קרה בבית כשלא הייתי בו כדי למנוע את האסון. לגבי החלום שלי, זה קל- למצוא מאת אותו מישהו מיוחד, נפלא ומשעשע ולהקים איתו משפחה. לבלות זמן עם הבת המאומצת שלי ולרוות נחת מהישגיה, לעזור לשבט שלי ללמוד את כל הדברים הנפלאים שאני למדתי במהלך העשור האחרון ולעזור לכל השבט לשחזר את תהילת העבר שאבדה לנו במגיפה הגדולה לפני 400 שנה.

DDN

New member
קצת טקט בבקשה

ההודעה שלך מחוסרת טקט לחלוטין.

ogmios

New member
קצת אופטופיק

"מטרת דמות" זה לא שם של טור שהיה בזמנו בוויז?

DDN

New member
לא זוכר אם זה היה

בWIZ או בעיתון משחקי תפקידים אחר.

SabreRunner

New member
תוספת אוף

אני אשמח להביא את להב לראיון אבל יש דבר אחד להחליט קודם. באיזה שלב בהתפתחות שלו להביא אותו? אם זה יהיה מוקדם מדי אז הוא לא יהיה כל כך מעניין לשיחה אבל מאוחר מדי אז הוא עלול לגלות דברים שאני רוצה שיתגלו במהלך משחק או הסיפור. בנוסף לכך, אני נמצא פה רק פעם בשבועיים אז תצטרכו לתזמן את זה טוב. אני חושב שכדאי שפשוט תגידו לי מתי להביא אותו אבל הוא ידבר רק על מה שהוא יודע עד החלק האחרון בסיפור.

DDN

New member
השבוע אתה כאן?

אז אולי פשוט נקבע לבעוד שבועיים.

SabreRunner

New member
זאת עלולה להיות בעיה.

דבר ראשון, שלב ההתפתחות הנוכחי של להב הוא עדיין דיי מוקדם. להב לא יהיה מעניין. למען האמת, הוא יהיה כמו ילד אדיוט. אבל אני עוד מעט מתחיל לעבוד עליו עוד קצת. (-: דבר שני, כשאני חוזר לצבא אני צפוי לעלות למשפט ואולי גם לקבל איזה ריתוק טוב. עוד שבועיים כנראה לא יקרה.

SabreRunner

New member
לעומת זאת...

אני אשמח להביא לראיון את ולורם וויטאליס, התאומים מהצד השני של הגלקסיה. הם אולי יהיו מעניינים יותר לשיחה.

למעלה