מטרנה-סימילאק

dinn1

New member
ברח..-ורק דבר אחד אני לא מבינה: מה הכוונה

בלערבב ולא לנער??

פולספגן

New member
זה לא נכון

סימילאק עומדים מאחורי כל המרכיבים שהם רושמים לעומת מטרנה שלא עומדים.

lcילנה

New member
למה זה פנאטי לבדוק מה התינוק שלך אוכל?

למה כל כך פשוט לסמוך על חברות שיכתבו את האמת (ולא גירסה שלהם לאמת) על האריזות של מה שאת נותנת לתינוק שלך? אם האימהות של תינוקות רמדיה היו בודקות מה הן נותנות לילדים אז אולי מישהו היה שם לב שהוציאו ויטמין קריטי מתוך המרכיבים של התמ"ל. מודה ומתוודה - אני מניקה. את הגדול הנקתי כמעט שנה וחצי ומעולם לא נתתי תמ"ל. הקטן כמעט בן שבעה חודשים ואני מבלה כל יום כבר ארבעה חודשים שעה ביום מחיי בשאיבות כדי שגם הוא לא יקבל תמ"ל. מה לעשות, אני פנאטית. אני לא מאמינה למילה אחת שאומרות מטרנה סימילאק ודומיהן. מהחלב שלי אף אחד לא יוציא ויטמין B1 ואף אחד לא יכניס חיידקים פרו ביוטיים ואף אחד לא יעשה ניסויים כדי להוזיל את העלויות שלו ולהעלות רווחים על חשבון מה שהילד שלי שם בפה. לא אומרת לאף אחת מה לעשות, זה מה שנכון עבורי.

nogit4

New member
חיידקים פרוביוטיים

את לא צריכה להוסיף לחלב שלך חיידקים פרוביוטיים - הוא מכיל אותם באופן טבעי!!!

ובאמת המדענים של מטרנה הם מקור אמין ../images/Emo3.gif

מה היא ציפתה? שהם ישבחו את סימילאק? לא שיש לי אהדה רבה למי מן החברות הללו, אבל לא מאמינה למטרנה שהתקן שלהם מחמיר יותר מן התקן הארופאי, אם הם איכסנו את חומרי הגלם שלהם ליד חומרי הדברה ואם הם שינו את הרכב התמ"ל מבלי לקבל קודם, כנדרש, את אישור משרד הבריאות (ואלו רק דוגמאות. לא מכירה חברת תמ"ל שאין שערוריות הכרוכות בשמה).

i r i t 24

New member
תודה בנות עזרתן לי מאוד אני לא יודעת למה

אני חושבת שתיהיה בעייה אבל שמעתי מקרים שהתינוק לא מעכל את חלב האם או שמתווצר גודש וזה נורא קשה להניק מזה אני מאוד מצטערת על הבורות זה הריון ראשון שלי אני מאוד רוצה להניק כמה שיותר עד שיתאפשר לי כמובן אבל לא חסרים בעיות אז רציתי רק לשמוע את דעתכן לאחר פרשת רמדיה למרות שאז אפילו לא חשבתי על משפחה זה נורא זעזע אותי והפחיד אותי ואני נורא פוחדת ממה שקורה בשאר החברות אני מאוד מקווה שאני אוכל להניק פול טיים גוב כן אבל תמיד טוב לדעת ערב נעים (לי) ולילה טוב לכולן!!!

yoyo10

New member
סתם לידע כללי

תינוקות שאלרגים לחלב הם הם מקרים נדירים ביותר אבל יש אחוז לא קטן של תינוקות שאלרגלים לתמ"ל לגבי הגודש זה דבר שעובר ואם קשה להניק או שיש בעיות אפשר לפנות לעזרה מקצועית כל זה במידה ואת בוחרת להניק

dinn1

New member
../images/Emo163.gif אולי מישהי תסביר לי-לערבב ולא לנער???

מה הכוונה? על זה עוד לא שמעתי ....

../images/Emo22.gifלא מומלץ לנער את הבקבוק עם התמ"ל

אלא לערבב - כמו עם כפית.
הסיבה: אויר נכנס לתמ"ל המנוער יכול להגביר פילטות וזגים וכד'.

אם פי 3

New member
מוזר, אני יודעת את זה לגבי חלב אם

שמערבבים בזהירות, כמו יין, כדי לא לשבור את המבנה החלבוני. לגבי תמ"ל, מעולם לא שמעתי את זה, וזה נשמע לי מוזר, כי אוויר נכנס בכל אופן בערבוב, והוא גם יוצא אם נותנים לבקבוק לעמוד כמה רגעים. וגם - לא מאמינה שזה מה שמגביר משמעותית פליטות ו"גזים" (כלומר כאבי בטן).

כתוב על הקופסה- לערבב עם כפית ולא לנער

חברה שלי הסבירה שהסיבה לכך הוא הפלטות ואמרה שכאשר הפסיקה לנער באמת פחתו הפליטות. אני לא יודעת.... אני מניקה

dinn1

New member
איזה קטע- ילדה שניה ואף פעם לא קראתי מה

כתוב על הקופסא לגבי ערבוב
טוב- ממילא זה לא חשוב כי הנקתי את שתיהן עד גיל מאוחר , שבו כבר לא פולטים

אם פי 3

New member
אם היום הייתי צריכה לתת לתינוק שלי תמ"ל

אז כלקח מפרשת רמדיה, לא הייתי נצמדת לסוג אחד, אלא מגוונת (בהנחה שאין לו רגישות לאף אחד מהם). ככה החוסרים והעודפים של כל סוג מתאזנים (אלו שמוצהרים, ואלו שלא...). אבל קודם כל, הייתי מנסה לעשות מה שאני יכולה בשביל להניק. למשל - לעבור הדרכת הנקה לפני הלידה, בשביל לדעת איך זה עובד באמת, ולא משמועות (שהן לעיתים קרובות מאד שגויות, גם אם נאמרות על ידי אחיות תינוקיה, אחיות טיפת חלב או רופאים) וכדי לקבל כלים בסיסיים להנקה, ואם יש בעיות - להעזר ביועצת הנקה מוסמכת (IBCLC). רוב הבעיות - פתירות. (ואני אומרת את זה דווקא כמי שנתקלה בבעיה בלתי פתירה, ולכן הבכורים שלי קיבלו בעיקר תמ"ל. הצעיר, לשמחתי, לא נגע בתמ"ל בכלל).

חמדת35

New member
זה מאד הגיוני מבחינה רפואית אבל

יש תינוקות שהמעבר בין סוגים שונים של מזון קשה להם. תקופת ההסתגלות קשה ואח"כ המצב משתפר, אז עלולה להיווצר בעייה.

אם פי 3

New member
יש גם הרבה שאין להם בעיה עם המעבר.

אם יש בעיה, אז כמובן שלא מחליפים בתכיפות (אולי בכל זאת, כל כמה קופסאות). אבל לרוב - אין בעיה. ואם יש בעיה עם סוג אחד, עדיין אפשר לגוון בין שניים (נדמה לי שאלו האפשרויות היום).

את לא צריכה להצטער, ההפך../images/Emo70.gif

זה נפלא שאת שואלת, כי זו הדרך היחידה והנכונה לצבור ידע ולהתכונן להנקה ועל ידי כך להגדיל את הסיכוי להצליח בה. מזמינה אותך לפורום הנקה, תמצאי שם שפע חומר (במאמרי הפורום). כן כדאי להצטייד מראש בטלפונים של יועצות הנקה מוסמכות. בהצלחה!

למעלה