מטריקס3!!!

DesertRose1

New member
מטריקס3!!! ../images/Emo98.gif

אוקיי!! אז ראיתי מטריקס3 אתמול!!!!
ואני רוצה לומרש- היה פשוט מ-ד-ה-י-ם-!-! הסרט היה מעולה!! הסאונד היה פיצוץ, האפקטים היו מדהימים כהרגלם, והעלילה הייתה מצויינת!!!!!!!!!!
מלמי שלא ראה, אני ממש ממליצה!!! לפי דעתי זה אפילו יותר טוב מהראשון!!!!!

DesertRose1

New member
לאט, לאט....../images/Emo98.gif

זה שכרגע אין פה הרבה אנשים, זה לא אומר שאתה צריך ללכת, או שהפורום מת!
כן, הוא לא ממש חי כרגע.... אבל תן זמן... אני מבטיחה לך שהוא יהיה!!
אני אעשה כל מה שצריך!!!

דבר ראשון כדי....

שתנסי למצוא את דן שגם יעשה משהו.. דבר שני יש לי עצה אבל אני לא יודע אם היא "חוקית". את יכולה לנסות להפוך את האתר הזה לחדש עוד פעם ככה שמופיע המילה "חדש" בדף הקהילות של תפוז ואולי זה ימשוך את תשומת ליבם של אנשים והם יכנסו לפה. אני לא יודע אם זה מותר או אפשרי בכלל אבל את תוכלי לומר לי נכון?

DesertRose1

New member
אז ככה...../images/Emo26.gif ../images/Emo98.gif

בקשר לדן, אני בקשר איתו, אני מדברת איתו הרבה, ואני בטוחה ששמת
שהוא יותר בפורום..... ומעכשיו אני מקווה שהוא יהיה יותר בפורום... אתה יודע מה? אני כמעט בטוחה שהוא יהיה יותר בפורום...
ובקשר לשים את הסמל חדש מעל הפורום, לא נראה לי שזה אפשרי. אני אברר, אבל ממה לא נראה לי... מה שכן יותר נראה לי, זה שאני אדבר אם ההנהלה בקשר לפירום הפורום ונראה מה אפשר לעשות....
איך זה נשמע?

לי זה נשמע...

כאילו ממש את מאוד רוצה שהפורום הזה יהפוך להיות כמו 24 (הדרך ארוככככככככה) וזה טוב מאוד
אבל קודם כל צריך גם לנסות לשכנע את האנשים המאטים שכן נמצאים פה לבקר בפורום הזה יותר!

DesertRose1

New member
אני מזמינה אותך......./images/Emo98.gif

גם לומר להם.... אם בא לך..... אבל אני אעשה את זה...
ואני לא רוצה שהפורום הזה יהיה כמו 24, אני רוצה שהפורום הזה יפעל בצורה טובה, ומשם נמשיך למצויינת!
אני פשוט לא והבת להשוות דברים.... כל דבר זה דבר ייחודי, כנ"ל גם הפורום הזה.... ויום אחד, בקרוב, הוא יהיה פורום גדול, הרבה יותר מעניין, וכל הודעה שתרשום תעבור לעמוד השני אחרי כמה שעות...

Siriusnip

New member
אני עכשיו חזרתי מהסרט!../images/Emo15.gif

וווווואוווווו, איזה סרט פצצתי!!!!!! אני לא רוצה לכתוב מה קורה מחשש לספוילרים לאחרים, אבל האקן בן זונה, הרעיון והביצוע!!!! איזה סרט איכותי.... (איזה כיף שירן!!!- מחר...............(רק שירן תבין את זה....))

DesertRose1

New member
כן...../images/Emo26.gif ../images/Emo98.gif

סרט ממש מעולה!!!!!
והסוף נשאר פתוח... ולא יהיה סרט המשך?? מוזר........
ודן... זה כבר היום...לא מחר....

מה?

הסוף נשאר פתוח???????? למה? איך? ושאלה עם תשובה ספוילרית בשבילי: מורפיוס מת נכון? (אני רוצה כן או לא בלבד)

מה NO!!! ../images/Emo35.gif

לא הבנתי את התשובה!! מורפיוס מת או חייי? (תעני תשובה מלאה כדי שאני יבין)

Siriusnip

New member
אלמוג, למה אתה רוצה לדעת?../images/Emo15.gif

זה יהרוס לך קצת מהכיף....... אם אתה בכל זזאת רוצה לדעת אז למטה בהודעה.... אם לא אז אל תמשיך....
לא הוא לא ימות.... לא בסרט הזה...

תגובתי: צנזורה... (כי זה ../images/Emo58.gif)

יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא חייי!!!!! ת'אמת הייתי בטוח שהוא ימות כי בראשון זה כמעט קרה לו ואם אני לא טועה דיברו על זה גם בשני

KarlMarx

New member
מטריקס 3

מסתבר שזה דיי עלוב,ראיתי את הראשון והוא היה נהדר,אבל השני היה אחד הסרטים העלובים ביותר שראיתי...
לא הייתה בו פילוסופיה,עלילה,מוסיקה וכל מה שצריך כדיי להרכיב סרט... גם בפורום סרטים חשבו כמוני---> http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=65&msgid=22982428

למעלה