מטריקס

rowshi2

New member
מטריקס

כן, עוד הודעה בנושא. דרך אגב, לא הייתי פה הרבה זמן , בגרויות וכאלה. שמעתי מאנשים שראו את הסרט, שהעלילה לא משהו, והקרבות דווקא כן. אז לא נראה לי, הקרבות היו די סתמיים, לא משהו מיוחד. את הקרבות בסרט הראשון אני זוכר ממש טוב. קרבות מצויניים. פה הוא סתם נלחם נגד 100 סמית'ים, בועט הרבה, ואפילו העבודה שלו אם המקל לא מיוחדת משהו. העלילה בסרט הזה עולה על הקרבות, לדעתי. אבל לא על העלילה של הסרט הקודם. אין על זה. אם כבר בענייני סרטים. תראו fight club, סרט מלך!!!

Reign Of Chaos

New member
2 סרטים מעולים!

מאטריקס- יותר פילוסופיה, הרבה יותר, ועם הרבה יותר פעלולי-מחשב. לדעתי יותר נוגע גם באומניות לחימה. פייט קלאב- פחות פילוסופיה, ניתן להבינו גם אחרי צפייה אחת בלבד. ופחות נוגע לאומניות לחימה, כי הרי מדובר שם על קרבות רחוב של אנשים אשר לא למדו שום אומנות. אך עדיין סרט עם אדרנלין.
אפרופו סרטים- הייתי רוצה לשים את דירוג הסרטים הטובים ביותר שלי- 1) מאטריקס 1 \ מלך האריות (לא קשור ממש) 2) מאטריקס 2 \ פייט קלאב

rowshi2

New member
פייט קלאב, לא פילוסופי?!!

זה חתיכת סרט מטורף. ויש שם דגש יותר על הקטע הפילוסופי,מאשר על הקרבות. זה סרט שצריך לראות כמה פעמים בשביל להבין הכל, ובשביל לזהות פריימים שלא במקום. אתה יודע, הקטע של טיילר דרדן שהוא מכניס פריימים לא קשורים בסרטים. אז יש כמה פעמים בהתחלה שרואים את טיילר דרדן למאית שניה. ובסוף רואים זין ענק, גם למאית שניה.וחוץ מזה, מטריקס הראשון היה סרט מלך, סרט פשוט אדיר. הוא חידש כל כך הרבה דברים בתחום, וזה מה שעשה אותו כזה מצליח. זה היה ברור שהסרט השני לא יוכל להגיע לקרסוליים של הסקט הראשון, משום שכמה כבר ניתן לסבך את המשך העלילה? בדיעבד, מסתבר שאפשר, והם סיבכו את זה יופי. כל הקטע של מטריקס בתוך מטריקס, והבחירה שקובעת...אחלה המשך, לא ציפיתי לזה. הקרבות היו פחות, פשוט פחות. אני לא יודע איך להסביר. אבל את כל הקטע עם קרבות של מורפיוס בניו, והקרב של ניו בסמית' בסרט הראשון, היו פשוט מעולים. הרבה יותר טובים, ועובדה אותם אני זוכר ממש טוב. אבל יכול להיות שפשוט אני צריך לראות את מטריקס רילוודד עוד כמה פעמים.... בקיצור, סרט טוב, נחמד מאד...אבל לא כמו המטריקס הראשון. נ.ב. שר הטבעות הסרט, מסריח. פשוט הרס לגמרי את הספר.(שני הסרטים). אבל זה לדיון אחר...

למעלה