מטריה שבורה

מטריה שבורה

ראיתי את האיש הולך ברחוב בגשם השוטף ברוח המקפיאה ובידיו מטריה הוא נושא אותה כדגל בלפיד בראש המחנה אבל המטריה, ברוח העזה (עזה כחומץ) נקרעה נשברה ובכל זאת הלך איתה האיש כאילו היא עמוד הענן כאילו הוא מוביל את בני ישראל מעבר לגשם מעבר לקשת אל הארץ המובטחת והיום ראיתי אותה שוב את המיטריה כמו ציפור מתה על הכביש ציפור שכנפיה נגדעו עוד נותר בה כוח להתנפנף קלות ברוח הקרה והאיש? אותו לא ראיתי עוד האם הלך לו לארצות החום למקום שבו אין רוח והגשם לא מכבה את אש התמיד וחייו מאירים בשמש והוא הגיע אל הארץ המובטחת?
 

patishon

New member
איש פשוט !

ממש כייף לקרוא את כתיבתך, נשמח אם תפקוד את פורומנו לעיתים תכופות, ד``א תגיד למה הוא החזיק את המטרייה? בסך הכל 10 שקל בשוק הכרמל , תהרוג אותי לא מבין, בשביל מטרייה להחליף כתובת? שיהיה לכם שבוע טוב. פטישון.
 
לפטישון!!

גם אתה יכול לבקר יותר... אבל בלי פסוקים מהתנ``ך.. תביא משהו מ``קמא סוטרא``.
 
המטריה השבורה שלי ...

הלכתי ברחוב ,שומם ללא אנשים בחוץ היתה לה רוח כועסת בלי לשים נשאתי בידי את המטריה שלי פתחתי אותה כי הרגשתי את טיפות המים זולגות עלי אבל הרוח סירבה להניח למטריה וכופפה אותה , שואבת אותה לכיוון שלה לא רוצה להניח לה ואני סוחבת מכיון אחד והיא מכיון שני וזה כמו תחרות משיכת חבל ואני בינתיים רטובה עד שד עצמותי אבל נהנית לי מהמשחק צוחקת צוהלת מרימה ראשי לשמיים הגשם מלטף אותי מרטיב אותי מנקה ומחדש אותי . מגיעה הביתה ורואה שאין מה לעשות עם המטריה השבורה לוקחת אותה במחווה כבוד אחרון של אמיצים שיצאו לקרב חסר סיכויים נגד הרוח נגד איתני הטבע מגיעה לפח האשפה וקוברת אותה תהי מנוחה .. מטריה שבורה שלי
 
למעלה