מטרות

rinani

New member
מטרה(כתבתי הרבה מקווה שתקראו)

מטרה אחת אין לי אני אישה עם שאיפו או איך שתקראו לזה המטרה הראשונה שלי היא : סובלנות- אומנם זה נשמע קצת פלצני ודבר שקשה מאוד ליישם אותו אבל אני מאמינה שאם אנחנו המדריכים ננסה להיות הכי סובלנים שאנחנו יכולים גם החניכים ילמדו מאיתנו אם אתם חושבים איך אפשר להעביר סובלנות שאנחנו לא סובלנים ואני בכוונה אומרת אנחנו כי גם אני לפעמים לא סובלנית אני חושבת שגם עם נעשה שינוי בעצמנו ונהיה קצת יותר סובלניים אומנם לא נגיע לסובלנות מלאה אבל נהיה יותר סובלניים מטרה שנייה שלי היא: שהחניכים שלי יאמינו בעצמם שהם יכולים להביא לשינוי בכל מה שמפריע להם וכמו שרבין אמר ואני מקווה שאני מצטטת אותו נכון "לא מרדנות לשם מרדנות אלא מרדנות לשם שינוי" אני באמת מאמינה במה שהוא אמר אפילו אם זה יהיה השינוי הכי קטן שיש. המטרה השלישית שלי היא:ציונות ואהבת הארץ עכשיו שכולנו מושפעים מהתרביות השונות שמסביבנו אני חושבת שאנחנו המדריכים צריכים להשפיע ולחזק את הצינות ואת אהבת הארץ כמובן שאני לא מדברת על זה שאנחנו חייבים להיות כמו חלוצים אבל מאוד חשוב לי שהחניכים שלי ידעו מהי הארץ בהם הם חיים ושאני מתכוונת לאהבת הארץ אני לא מתכוונת רק למקומות בארץ אלא אפילו לדבר הכי פשוט כמו מוזיקה למשל יש לנו המון זמרים טובים בארץ גם להם מגיע כבוד כן זה נשמע טיפשי שאני רוצה שהחניכים שלי ישמעו יותר מוזיקה ישראלית אבל כזאת אני אני בטוחה שרובכם לא תסכימו איתי אבל אני מעדיפה שהחניך שלי ידע יותר מילים בעברית מאשר באנגלית ואני ושבת שזאת דרך נחמדה להעביר להם את זה בדברים שקרובים אליהם.... מקווה שהעברתי נכון את מה שאני רוצה להעביר!!! ושהבנתם אותי

מממ.. מוזיקה ישראלית!! כן!!!

זו בערך המוזיקה היחידה שאני שומעת. אבל בערך. חוצמזה שתמיד כשאני עושה להם פעולה שקשורה למוזיקה, אני שמה מוזיקה ישראלית. חוצמזה שאצלי ביישוב כמעט כולם שומעים בעיקר מוזיקה ישראלית. מוזיקה ישראלית וטראקים חפירות עצבניים!! תעזבו.. קיצר, היה לנו בסמינר יחיד וחברה כל מיני מתודות על מוצרים כחול-לבן, אבל לא הלכתי לשם.. לא היה לי מספיק זמן!

rinani

New member
מטרה (רשמתי הרבה מקווה שתקראו)

מטרה אחת אין לי אני אישה עם שאיפו או איך שתקראו לזה המטרה הראשונה שלי היא : סובלנות- אומנם זה נשמע קצת פלצני ודבר שקשה מאוד ליישם אותו אבל אני מאמינה שאם אנחנו המדריכים ננסה להיות הכי סובלנים שאנחנו יכולים גם החניכים ילמדו מאיתנו אם אתם חושבים איך אפשר להעביר סובלנות שאנחנו לא סובלנים ואני בכוונה אומרת אנחנו כי גם אני לפעמים לא סובלנית אני חושבת שגם עם נעשה שינוי בעצמנו ונהיה קצת יותר סובלניים אומנם לא נגיע לסובלנות מלאה אבל נהיה יותר סובלניים מטרה שנייה שלי היא: שהחניכים שלי יאמינו בעצמם שהם יכולים להביא לשינוי בכל מה שמפריע להם וכמו שרבין אמר ואני מקווה שאני מצטטת אותו נכון "לא מרדנות לשם מרדנות אלא מרדנות לשם שינוי" אני באמת מאמינה במה שהוא אמר אפילו אם זה יהיה השינוי הכי קטן שיש. המטרה השלישית שלי היא:ציונות ואהבת הארץ עכשיו שכולנו מושפעים מהתרביות השונות שמסביבנו אני חושבת שאנחנו המדריכים צריכים להשפיע ולחזק את הצינות ואת אהבת הארץ כמובן שאני לא מדברת על זה שאנחנו חייבים להיות כמו חלוצים אבל מאוד חשוב לי שהחניכים שלי ידעו מהי הארץ בהם הם חיים ושאני מתכוונת לאהבת הארץ אני לא מתכוונת רק למקומות בארץ אלא אפילו לדבר הכי פשוט כמו מוזיקה למשל יש לנו המון זמרים טובים בארץ גם להם מגיע כבוד כן זה נשמע טיפשי שאני רוצה שהחניכים שלי ישמעו יותר מוזיקה ישראלית אבל כזאת אני אני בטוחה שרובכם לא תסכימו איתי אבל אני מעדיפה שהחניך שלי ידע יותר מילים בעברית מאשר באנגלית ואני ושבת שזאת דרך נחמדה להעביר להם את זה בדברים שקרובים אליהם.... מקווה שהעברתי נכון את מה שאני רוצה להעביר!!! ושהבנתם אותי

גסנר

New member
טוב זה עלה לי בשיעור אזרחות...

אחת מהמטרות שלי היא הזכות לכבוד והחובה לכבד זו מטרה שבפני עצמה נורא חשובה לי שאכן אם כל אחד יכבד את חברו יהיה יותר קל במדינה אם לא האזרח הקטן יתחיל אז מי? הכל תלוי בנו ואיך שנתנהג. והרי פתגם: "שאלו את החכם, את מי תאהב יותר: אחיך או חברך? ואמר: נאי לא אוהב את אחי אם הוא לא יהיה חברי."

taltoolit

New member
פייי שאלה מסובכת :)

אבל אני אתאמץ ואנסה אז אני לא יודעת בעקרון אני חושבת שמטרות זה דיי משהו שמשתנה עם הגיל בכלל כל הסדר העדיפויות הזה לא רק בחיים אלא בחשיבה עליהם. יש אנשים שהמטרה שלהם היא בכלל להגיע למחר, זאת אומרת אולי בעצם המטרה של רובנו לחיות את היום כי בעצם מי יודע אם במצב כיום נחייה פה מחר. אבל מה זה הפסימיות הזאת וזאת אני חושבת המטרה שלי בעצם אם אני יכולה לעשות משהו כדי לגרום למישהו להיות פתאום שמח אני מרגישה שעשיתי את שלי וזה בעצם נותן סיפוק אדיר אחרי זה! ותחשבו על זה

אני לא ארחיב במילים, כי אין לי כוח

לכתוב... אני חושב שאחת המטרות שלי הוא הגשמה עצמית שלי (כמה שזה נשמע אנוכי...)וחינוך עצמי שלי (אני מ-ש-ו-ג-ע, ברצינות...) ומטרה מאוד חשובה הוא העלעת המודעות לחינוך בחברה הישראלית. אני חושב ששני אלה הם אומנם מאוד ארטילריים אבל זה האני מאמין שלי.

fresh mishmesh

New member
ארטילריים?

יענטו- תחמושת? ארטילריה?..
אולי התכוונת לערטילאים?......... איזה שגיא.... מתה עליך

אחד מהם... מה זה משנה?! ../images/Emo24.gif

מת עלייך!
אין לי מושג למה הוספתי את מיצי (החתול)

kedeman

New member
נופרי מה שלומך?

מזמן לא שמעתי ממך!!!! ובקשר למטרה האישית שלך... תנסי אולי להשתחרר יותר לפחות בתנועה את יכולה לדעת שלא משנה כמה אנשים מפגרים ועושים שטויות הם (אנחנו) נקבל אותך!! גם אם תיהיי שקטה וגם אם תעשי שטויות

אמממ.. היי..!!

אני לא מכירה אותך.. בכלל.. אבל אני רוצה להגיד לך שגם אני הייתי ככה.. עד משהו כמו שנה שעברה.. ועכשיו אני יותר פתוחה.. זה כנראה איזשהו תהליך שעברתי.. ו.. לא יודעת.. עכשיו אני פשוט פתוחה יותר... וכמו שקדם יקירינו אמר.. עכשיו אני נותנת לעצמי "לעשות שטויות" כי אני יודעת שאם אנשים יתיחסו אלי בצורה כזו או אחרת בגלל איך שאני מתנהגת.. כלומר אם אני נגיד אעשה שטויות.. ואז החברים שלי יתרחקו ממני בגלל מה "השטויות" שעשיתי אז זה אומר שהם פשוט לא חברים! כי חברים צריכים לקבל אותך כמו שאת.. בלי קשר לאיך שאת מתנהגת.. כי יש לפעמים דברים מסויימים שגורמים לנו לעשות כל מיני דברים שלאו דווקא רצינו! תחשבו על זה.. וחוץ מזה... אין לך מה להתבייש במי שאת.. או באיך שאת מתנהגת... כי ככה זה... וצריכים ל'קבל אותך פשוט כמו שאת! כמונו..
:) ובכל מקרה... אם את רוצה עזרה במשהו או כל דברשהו אז מוזמנת לפנות.. אלי אני יודעת שאני אעזור לך.. אני לא יודעת מה עם האחרים (ואני בטוחה שרובם אם לא כולם יעזרו לך בשמחה רבה!) ואין לך ממה להתבייש.. פשוט תיהי מי שאת! ותזכרי.. נכון.. את חושבת שקל לדבר.. אבל רק שתדעי שגם אני עברתי את השינוי הזה בשנה האחרונה! :) טוב נראה לי שדיי גלשתי למקומות אחרים.. בלי קשר אפילו.. אבל עדיין.. בהצלחה עם המטרות.. ו.. נדבר! :) אז.. ערב טוב לכם אנשים..
:)

ומשהו ששכחתי לכתוב....

נופר הייתה חניכה שלי במסע חוף:) ובאמת נופרי שאין לך במה להתבייש! את מתוקה אמיתית!!!

hadasbaril

New member
תשובה טובה יותר

מטרתי היא להשפיע ולשנות חלקים מהעולם. לשנות את עצמי,להתגבר, להגשים את ערכי. לשנות את סביבתי -חינוך לסובלנות ולהקשבה,(שוב הנחלת ערכים). לעזור, להיות כשצריך אותי. "כי רעות שכזו לעולם לא ניתן את לבנו לשכוח" -שהמשפט הזה יתקיים. אבל השינוי מתחיל בי, כי איך אני יכולה לחנך למשהוא שאני לא סגורה עליו ומאמינה בו? איך אני יכולה לחנך לאהבת הארץ, נגיד, בלי שתהיה לי מפה בראש של הארץ. אחרי זה אפשר להתחיל להשפיע. אני גם רוצה להיות מאושרת כי זאת מטרה מאוד קשה וגם לגרום אושר לךביבה זה מספק. מטרה נוספת -בוגר הפועל בכיוון תפיסות עולמו. לא להיות פאסיבית ולעמוד מהצד (כמו שאמרתי קודם -להגדיל ראש). זאת היתה כתיבה אוטומטית בעקבות חשיבה מחדש ועשור על רעות שהיה לי אתמול.

למעלה