מטרות האיגוד

jasmine38

New member
מטרות האיגוד

בישיבת הועד האחרונה שהתקיימה לפני מספר ימים הועלו מספר נושאים ובינהם: מטרות האיגוד נערך דיון קצר (מבוא) אודות מטרות האיגוד (חזון, שאיפות, יעדים וכו') הוחלט שבקרוב לייחד פגישת ועד מלאה לדון בנושא זה. אני מעלה לדיון בפורום סוגייה זו, בכדי שקולכם ישמע. בהמשך אציג בפני חברי הועד את עיקרי הדעות. אבקש להתייחס רק בשרשור זה, ואם אפשר לשרשר התגובות להודעה ראשית זו, אלא אם בכוונתכם להתייחס לתגובה מסוימת אחרת. הערה חשובה: לדיון זה מוזמנים רק גולשים עם שם קבוע בתפוז!!! (גם למנוע מצב של גולש/ת שיופיע בדיון תחת מספר כינויים) אין לשרשר תגובות תחת שם אורח!!! כי הסרת תגובת אורח, תגרור הסרה אוטומטית של כל ההודעות המשורשרים לה.

יסמין, אולי אתה יכול להזכיר

את המטרות העיקריות שהציב בפניו האיגוד כדי שההתייחסות תהייה יותר לעניין? תודה.

jasmine38

New member
לא רוצה לכוון את הדיון

הבה נביט קדימה לאופק, בראיה ראליסטית, ואם אפשר, לא חייבים להתייחס למה שקיים היום או בעבר. לכן, לא מעוניין להזכיר למי מכם ו"להכניס מילים למקלדת"
לא רוצה לכוון את המחשבות, ולא ליצור מסגרת חובקת ומכוונת יתר על המידה .

ג מ ב ו

New member
לא יודעת מה המטרות הפורמליות עכשיו

עד כמה שאני מכירה את האיגוד המטרה שלו לדאוג לחולים ולמשפחות ואני חושבת שהאיגוד שלנו הוא באמת מיוחד ושגם המטרה היא מטרה נעלה וגם האנשים שעובדים באיגוד הם אנשים נעלים. אני יכולה להגיד שאני מרגישה עזרה רבה מהאיגוד. גם בפיזיותרפיה- גם מצאו לי מטפלים כאשר הצטרכתי, גם מסייעים לי בתשלום. עוזרים לי כספית בכל ההוצאות הרפואיות ולצערי הן מאד גדול בשנה האחרונה. אני תמיד מקבלת תמיכה נפשית גם מריקי וגם מהעובדת הסוציאלית של המרפאה שלא הייתה יכולה לתפקד אם לא היה האיגוד. אני חושבת שהמטרה שכתבתי למעלה היא מטרה ראויה, ואני מקווה שלא מתכוונים לעשות בה שינוי. אני מאד התרשמתי מזה שהחליטו לעשות את השנה שנת הפיזיותרפיה. אני הרגשתי מאד את השיפור בנושא. יכול להיות שאפשר ככה לכסות את כל התחומים שלנו - אני יודעת? שנת הספורט, שנת האוכל, שנת הנפש? לא יודעת מה המשמעות בדיוק של שנה כזאת - אולי תרומות לנושא המיוחד- אבל מה שאני מתכוונת שצריך להמשיך לעשות כדי להקל על החולים ועל המשפחות. אה, אולי לעזור לבוגרים בשכר דירה, במציאת עבודה (זה אולי יותר חשוב, כי אם תהיה עבודה עם שכר טוב יהיה קל יותר לשלם את ההוצאות הרבות)- דברים כאלה. ואם נגיד מה לא- אני חושבת שהאיגוד שלנו קטן מכדי שיוציא כספים על מחקר. עדיף להשקיע בחולה עצמו. אני חושבת שאת המרפאות בתי החולים צריכים לממן ולא האיגוד. אני חושבת שנופש זה נחמד אבל אם צריך לבחור בין נופש לבין מימון פיזיותרפיה , אני מעדיפה סיוע גדול יותר מאשר 500 ש"ח לחודש. נופש עובר אחרי 3 ימים ופיזיותרפיה זה לכל החיים. ובהזדמנות זו אני רוצה להודות לכולכם על כל מה שאתם עושים עבורי ועל זה שאתם חושבים איך לעשות יותר טוב.

למעלה