מטרות בחיים

irreplacable

New member
עניתי!!!!

קרציה !

גם לי יוצא הרבה לחשוב על זה...

נראה לי מאז שהשתחררתי מהצבא אני רק מתעסקת בזה,מה השאיפות שלי בחיים,מה היעוד שלי, מי אני? מה אני? במה אני טובה? במה אני לא טובה אני כבר יודעת חחחח... ואני באמת מרגישה שבשנה האחרונה הבנתי מי אני,מה עושה לי טוב, ומה היעוד שלי בחיים,וזה הרגשה מצויינת כשיודעים את זה:) אני כבר שלוש שנים עובדת עם ילדים...ורק עכשיו התחלתי לעבוד עם תינוקות והשינוי (המאוד משמעותי הזה) ובעיקר שאני לומדת גם את התחום של התינוקות במקביל, שינוי מדהים! היו לי הרבה קשיים אני חושבת שבשביל לצמוח ולהתקדם ולהצליח צריך לדעת להתמודד עם נפילות ואכזבות...מה שלא הורג אותך מכשל אותך,ומה שמכשל אותך,מחזק אותך... אני יודעת בדיוק מה אני רוצה לעשות בהמשך ומה אני הולכת ללמוד בהמשך ,כבר בניתי לעצמי מהלכים ואני רק בתחילת הדרך, אנשים בשוק ממני אומרים לי את רק התחלת לאן את ממהרת... אבל זה ההתלהבות שסוף סוף אחרי כל כך הרבה כשלונות אני יודעת באמת מה ההצלחות שלי ומה היעוד שלי.. אין הרגשה יותר טובה מזה ואני מאחלת את זה לכולכם... <חפרתי!>

טל קארי

New member

רוצה באמת ללמוד את מה שאני אוהבת ולאהוב את מה שאני לומדת. לעסוק בדברים שאני אוהבת, שהקריירה שלי לא תהיה עול, אלא שאני אוהב את זה. למרות שאני רק בת 20 מאוד חשובים לי הלימודים והקריירה. אני רוצה להצליח, להרוויח את לחמי ביושר, ולעשות את זה בזכות דברים שאני אוהבת. להקיף את עצמי באנשים שאני אוהבת ואוהבים אותי. :) וכמובן....למצוא אהבה שלא תלויה בדבר.

יש המון מטרות

חלקן מתערבבות לי עם חלומות. יש לי מטרות קטנות שהן יותר קשורות להתמודדות בסיסית עם השגרה כמו הכנת שיעורי בית. יש מטרות כמו לעבוד מינימום 60 שעות החודש (חודש שעבר דווקא עשיתי 85.5 אבל לא יודעת איך זה יסתדר עם החופשים שיש לי מהעבודה והמשמרות הקצרות יותר בחלקן). ויש גם מטרות רציניות יותר כמו לסיים את הלימודים ומאחר ואני רק ממש בהתחלה אני לא יודעת כמה המטרה הזו מושגת (מבחינה נפשית וכלכלית). אה והתחלתי לחשוב על איזה שלב בחיים אני אתחיל לחשוב על הוצאת רשיוןן נהיגה. המטרות העוד יותר רציניות קשורות בפן התעסוקתי, שם אני מתבלבלת. אני לומדת לתואר דו חוגי בתחומי החינוך. ויש כמה דברים שהייתי רוצה לעשות אבל לא יודעת עד כמה המציאות תאפשר לי מעבר ממסגרת אחת לאחרת כדי לטעום ולהתנסות בתחומים בהם אני רוצה לעסוק בחינוך ולראות מה מתאים לי יותר. אני סגורה על נטיות הלב שלי בתחום החינוך אבל יש בחירות שאני אמורה לעשות לגבי זה במהלך הלימודים והן קשות לי למרות שצמצמתי את מה שיש לי לבחור בתום הסמסטר לתחומים שהכי מדברים אלי אבל עדיין... יש שיקולים שמתערבבים ומלחיצים אותי ופוגמים במטרות. ויש לי כמובן מטרה להיות אמא בבוא הימים, פעם נורא רציתי לאמץ ואני עדיין מתחברת לזה, פשוט הבירוקרטיה קשה תמיד אז את זה למשל לא אגדיר כמטרה, אבל כן להיות אמא- בהחלט! ואחת המטרות הגדולות זה שיפור כושר ההתמודדות שלי עם קשיים!

ממ...מטרות בחיים.

כרגע אני בצבא, חסרת כל.. אחרי הצבא אני מתכננת לעבוד, לטוס לחו"ל, לחזור לארץ ולעבוד שוב, ללמוד, למצוא חתן, להתחתן ולהקים משפחה
בסה"כ אני רוצה להיות מאושרת..להרגיש שאני עושה את המקסימום שלי בחיים.. שאני ממצה את החיים שלי עד הסוף!

למעלה