מטרות בחיים

NEO83

New member

the mush

New member
איזה שאלה בומבסטית.

אני נמצאת כרגע בשלב בחיי בו המטרה העיקרית היא לעשות כסף. להגיד שזאת מטרה בחיי? בחיים לא. הכי חשוב, לא משנה מה ולא משנה איפה, להיות מאושרת. לדעת שאולי לא עשיתי את כל מה שרציתי וחלמתי, אבל לא עשיתי סתם מבחירה. ללכת תמיד, אבל תמיד, עם הלב. לא לעשות כי צריך לעשות, לא לעשות כי מצפים לעשות, לא לעשות כי ראוי... לאהוב, להיות אמא, להיות מאושרת, להמשיך ללמוד ולהתפתח בתור בןאדם.

De-Panther

New member
לטווח הקרוב? למצוא דירה חדשה. ולטווח הרחוק...

לדאוג לעשות בעיקר דברים שאני אוהב ורוצה. דווקא עכשיו זו תקופה שדברים מתחילים להסתדר בה. אני עובד בתחום שאני אוהב, על דברים ממש מגניבים, עם אחלה אנשים. עכשיו רק צריך למצוא דירה חדשה עד סוף החודש
(אזור תל-אביב,רמת-גן,גבעתיים. לבד. חדר או שניים. אם מישהו מכיר\שמע\יודע, אשמח אם תגידו לי)

אנחנו אולי עוברים

כלומר בסבירות גבוהה ברגע שנמצא מקום חלופי (אנחנו מחפשים בית עם גינה), אבל אנחנו עדין מחפשים. אחלה דירה

אני בנאדם פשוט עם מטרות קשות .. יש לי מטרה אחת בחיים שקשה לי לעמוד ביעדים שלה .. לגמור את היום רגוע ובלי עצבים

דבר כזה אי אפשר לקנות

מקבלים את זה במתנה. אם עושים מדיטציה קודם. נהיים יותר שלווים. Seretiny now
...

irreplacable

New member
יפה שאתה חושב על זה

בנושא הזה לדעתי טוב להיות מתוכנן. המטרה שלי להקים משפחה (וכמה שיותר בקרוב
) לרכוש הרבה חברים חדשים לרכוש ניסיון במקצוע שלי ושהמשכורת רק תלך ותשתפר (בינתיים זה הולך בכיוון טוב). ותמיד תמיד להשתפר. גם פנימית, בעיקר פנימית.

irreplacable

New member
אין לי בעיה עם חברים

אבל שזה יהיה בשילוב עם חברות ולא אחד על אחד (שאז זה מרגיש כמו דייט
)... בסגנון של "חברים" (התוכנית, אם לא הבנת) כזה..

למעלה