מטרופוליס

קורקרצה

New member
מטרופוליס

בואו נגיד שסמולוויל תגמר בעונה 7 או 8. עד אותו זמן קלארק יהפוך לסופרמן ויעבור לגור במטרופוליס. בואו נגיד שסדרת ספין אוף לסמולוויל תתחיל, והיא לא תהיה ממש בסגנון של לואיס וקלארק אלא בסגנון של אפילוג לסמולוויל. אז קודם כל מי הייתם רוצים שיהיו השחקנים והדמיות בסדרה. בקרוב גם אולי ננסה לכתוב תסריט דמיוני, אבל בינתיים: מי השחקנים שהייתם רוצים לראות בסדרה ואת מי הם יגלמו??? השחקנים שלי: סופרמן-טום ווילינג לואיס ליין-אריקה דורנס לקס לוטור-מייקל רוזנבאום ג'ימי אולסון-ארון אשמור קלואי סלבן-אליסון מק פרי וויאט-השחקן שגילם אותו בעונה השלישית מרטה קנט-אנט אוטל ג'ור-אל-השחקן שמגלם אותו בסמולוויל וכמובן יש עוד הרבה דמות, אבל אני אתן לכם לנסות בעצמכם, העיקר שהבנתם את הנקודה...

yafufa88

New member
הלוואי!

וכבר הצעתי את הרעיון הזה מזמן, אני ואחרים (הייתי חייבת להוסיף
)

קורקרצה

New member
סדרה חדשה??? "גותאם"

משהו קטן שחשבתי עליו. מה אם אחרי סיומה של סמולוויל תגיע במקום סדרה חדשה בשם "גותאם". הסדרה תעקוב אחרי ברוס ווין הצעיר שהופך לבאטמן. מה דעתכם על זה??? ומי הייתם רוצים שיהיו השחקנים בסדרה??? האם הייתם רוצים שהיא תהיה בסגנון של סמולוויל (כלומר מדע בדיוני-דרמה) או כמו בסרט החדש של באטמן (מציאותי,אקשן ודרמה)??? לפי דעתי סדרה שעוקבת אחרי באטמן תהיה ממש מגניבה...

aviatiko

New member
אם אפשר לשרשר בפעם הבאה

במיוחד שהתחלת נושא מאוד דומה לפני יומיים בלבד. תודה, ההנהלה

אמ... לא נראה לי שזה יהיה הכרחי

כי- א. יש את בטמן מתחיל, שמספר את כל החלקים החשובים ב. זה פשוט לא מעניין

הייזל

New member
וג. כי באטמן לא גדל בגותהם

הוא חזר לגותהם בשנות העשרים והפך לבאטמן. לפני כן הוא נדד בעולם.

קורקרצה

New member
לא הבנתם!!!

הסדרה לא תעקוב אחרי ברוס ווין סתם ככה (את מי זה מעניין???) הסדרה תעקוב אחרי ברוס ווין שהופך לבאטמן כבר בפרק הראשון. זה כאילו מתחיל עם היום הראשון שלו בתור באטמן ולא איך הוא היה בגיל 16...

הייזל

New member
לא סביר שזה יקרה

לפחות לא כל עוד התחילו שוב עם הסרטים והם מצליחים. "בטמן מתחיל" הצליח מאוד והיה גם מוצלח מאוד לדעתי וכל עוד הקונספט החדשים של הסרטים מצליח למה לעשות גם סדרת טלוויזיה?? סמולוויל הצליחה להחיות סופרמן. אני חושבת שההצלחה של הסדרה היתה גורם מאוד חשוב בהחלטה לנוע קדימה עם "סופרמן חוזר". "לויס וקלארק" (עם כל הכייפיות של הסדרה) די הרגה את הסיפור ודברים נוספים שקרו מאז בקומיקס לא ממש עזרו ואז סמולוויל התחילה ולפתע הופיעו ספקולציות של מי ישחק את סופרמן בסרט החדש אחרי בערך 15 שנה מאז הסרט (הנורא!) האחרון. והנה פתאום יש סרט חדש (וכנראה שעוד אחד בדרך) וסרט מצוייר לדיוידי באורך מלא. אחרי הרבה מאוד שנים ששום דבר לא קרה מחוץ לקומיקס, מלבד סדרות מצויירות. באטמן לעומת זאת שונה. ודווקא יכול להיות מעניין לעקוב אחרי ברוס כשהוא לומד את אומנויות הלחימה ומתחשל פיסית, מנטלית ונפשית. אבל גותהאם היא באמת חרא של עיר ובאטמן חייב להיות הרבה יותר מאומן מקלארק קנט (שבסה"כ מסתמך כמעט לחלוטין על הכוחות שלו), זה דורש תקציב גדול יותר, גותהאם בסופו של דבר היא ענקית ומורכבת לפחות כמו מטרופוליס והקאסט של באטמן גם גדול יותר. יש לך את באטמן/ברוס ווין, אלפרד המשרת, המפקח גורדון והמשפחה שלו, כל אחד משלושת הרובין והסיפורים שלהם (לרובין השלישי יש משפחה משלו), כל אחת מהבאטגירלס, הפושעים עצמם, קאטוומן. כמה אנשים בסופו של דבר יש ב"סמולוויל"? וכמה אנחנו עוסקים בסיפורים שלהם? הסיבה הנוספת היא אותה הסיבה שלא עשו סידרה על חייו של סופרמן אלא רק על איך סופרמן גדל וגיבש את הזהות שלו, פיתח את היכולות שלו והאופי שלו. כי זה יותר קל לטפל בחלק בקאנון, במיתולוגיה שלא עוסקים בו בקומיקס שלאף אחד אין תמונה ברורה לגביו. לסופרמן אמנם יש את סופרבוי אבל המקורי שייך לגירסה מאוד מוקדמת של הקומיקס והסופרבוי הנוכחי (שאמנם מת באמצע 2006) הוא שיבוט של סופרמן כך שאין כאן היסטוריה. אנחנו יודעים דברים פשוטים כמו לאנה לאנג שהיא חברת ילדות ופיט רוס ושהכוחות התחילו להתבטא בתיכון אבל חוץ מזה כלום. אז קל יותר למלא את החורים. לפני שברוס ווין הפך לבאטמן הוא נדד בעולם ולמד להילחם, התיאור שלו בסרט "באטמן מתחיל" הוא די תואם לקומיקס ומהרגע שהוא הפך לבאטמן הוא פחות או יותר פותר תעלומות רצח, שוד ושחיתות ונלחם בפושעים כמו הג'וקר. אני מצטערת זה יצא ארוך משתכננתי אבל היתה לי הרגשה שרצית תגובה רצינית אז ניסיתי לתת לך.

always be me mc

New member
עדיין לא מעניין../images/Emo3.gif

הוא פשוט דמות לא ציבעונית, מרתקת וכיפית לעקוב כמו סופרמן וגם האישיות לא מלבבת בכלל
בקיצור אם זה יהיה "מעניין" כמו בבאטמן משעמם המ.. סליחה התכוונתי חוזר אז אני לא אראה(כי מה אני צריכה אדם מריר כשאני חוזרת הבייתה מהעבודה? יש לי אותי בשביל זה
) כי זה לא יהיה אסקפיזם זה יגרום לי לדיכאוניזם(לא נורא שהמצאתי חח)

Superboi

New member
ת'אמת...../images/Emo88.gif

בלי סמולוויל, הייתם בכלל מתעניינים בסופרמן?

always be me mc

New member
האמת שאני חושבת שבאופן פחות פסיבי אבל כן.

וכי מאז ומעולם אהבתי את הסרטים ואת הרעיון
ולכן גם ראיתי "לואיס וקלארק" וכל דבר יפה שמצאתי שמדבר עליו
בקיצור אני אומר שמאז ומעולם הייתה לי חיבה יתרה לסופרמן
(וזו הסיבה היחידה שבגללה הסכמתי להסתכן עם "סופרמן חוזר"
)

linoy61

New member
האמת שלא..

חח זה אפילו גרם לרתיעה מהסדרה כשהבנתי שמדובר על סופרמן אבל אחרי שראיתי פרק אחד לא יכולתי להפסיק-ואני ממש לא מצטערת על זה. :)

קורקרצה

New member
ובכל זאת...

אולי ננסה בנתיים לבנות קאסט נורמלי (לפחות דמיות ראשיות), אני מקווה להיות במאי ביום מן הימים ואני מתכוון (אני נשבע פה ועכשיו) ליצור סדרה על באטמן (כי זה גיבור העל האהוב עלי וגדלתי על הגיבור הזה). לבאטמן יש הרבה יותר עומק מאשר לסופרמן וזה יכול לצאת יותר ריאליסטי. הסדרה תעסוק בענייני יום-יום, כמו פשע וכל זה. זה לא יהיה מטומטם כמו הסרטים של המאה הקודמת של באטמן (כמו באטמן ורובין) זה יהיה יותר כמו באטמן מתחיל, בסגנון. אני חושב שזה יכול לצאת ממש מגניב, ואולי אפילו לעשות פרק או פרק כפול שבו רואים את באטמן וקלארק מסמולוויל מאחדים כוחות או משהו (למרות שזה כבר לא ריאליסטי כל כך) אבל עדיין זה לא חייב להיות ממש ממש מציאותי, זה יכול להיות בסגנון בטאל סטאר גלקטיקה החדשה שמשודרת בYES. זה לא הכי ריאליסטי אבל זה טוב מאוד בשביל הצופים. זה מראה לנו את העולם שלנו בתפיסה שונה. אז כמו שאמרתי בואו ננסה לחשוב בנתיים על שחקן שיגלם את איש העטלף. יש לי בנתיים שלוש אנשים שנראה לי שיהיו ממש טובים בתור באטמן. הראשון הוא זאכרי קווינטו שמגלם את סיילר בגיבורים, ג'נסן אקלס שמגלם את דין ב"על טבעי" או מייקל סי הול שמגלם את דקסטר בסדרה "דקסטר". מה דעתכם???

נראה הגיוני.

אבל בנתיים אני (כלקוחת הוט) רק בעונה ה-6 וגם אותה אני מורידה באימיול

למעלה