מטרונום

gongo mo

New member
מטרונום

איזה מטרונומים שווה לקנות? של איזה חברה וכאלה כי אני חייב והכול יקר

Kodak997

New member
אם המחשב נמצא בחדר של התופים

אז תוריד מטרונום מהאינטרנט (יש כמה ממש מעולים - תיכנס תחת "קישורים"), חבר אוזניות למחשב ותופף בכיף. אם אתה חם על מטרונום רגיל, יש אחד מעולה במרום של חברת KORG, בצבע לבן, שעושה את העבודה, במחיר של משהו כמו 100-150 ש"ח. הבעיה היא שהחיבור שלו לאוזניות הוא מסוג משונה - קטן מאוד, אז צריך למצוא אוזניות שמתאימות לזה. בגלל הבעיה הזאתי קניתי מטרונום אחר שלהם ב-200 שקל בלי הרבה פונקציות - הוא פשוט מתקתק בקצב שאתה אומר לו - אבל עם חיבור נורמלי לאוזניות. אבל עצה שלי - לך על זה שבמחשב כי עם המחשב שומעים הרבה יותר חזק באוזניות. או הכי טוב - לך על זה של טאמה - אבל אני מניח שכסף לא נוזל לך מהכיסים (1000 שקל)
. גנבים!

elad2002

New member
הי גם אני קניתי את המטרונום הלבן

יש לו מלא פונקציות.....רובן לא שימושיות וגם עדיין לא מצאתי מתאם לחור של האוזניות

HelloweeN

New member
הטאמה עולה 1000 שקל ???????

אז עדיף כבר להזמין ממיוזיק 123 ששם הוא עולה 80 דולר !!!!! אחוש גניבה. המטרונומים הכי טובים לתופים של של חברת Boss, אבל הם גם היקרים ביותר. אני לא יודע אם יש להם מבחר כלשהו בארץ. ההורים שלי כרגע בארה"ב והזמנתי מהם מטרונום או של בוס או של טאמה, שנחשב גם למטרונום מעולה ! אבל גם הקורג נחשב לקליק לא רע בכלל!

Kodak997

New member
הקורג כ"כ פשוט שזה מצחיק

אבל הוא טוב ועמיד בפני נפילות - והוא נופל לי הרבה אני מדבר על הדגם הכחול - KDM1 פשוט חוגה וכפתור ON/OFF

למעלה