מטרוווווות!!!

לא ממליץ

לחבר דברים זה לזה, או להגביל עצמנו בזמן בצורה שרירותית. כתבת: "רוצה להגיע למטרה של לשבת טוב בשפגט בנים עם פתיחה של 180 מעלות, ולהרגיש נינוחות בגוף עד להגעה לשלב לוחם מתחיל". בכך יש גם חיבור של שני דברים בלתי-קשורים זה לזה וגם הגבלה שרירותית של זמן. שני הדברים האלה גם יחד וכל אחד מהם לחוד, יוצר בקלות כל מיני בעיות נפוצות של תקשורת פנימית לקויה. תקשורת פנימית לקויה היא הבסיס לחוסר משמעת עצמית, חוסר אושר וכל שאר הבאגים המעצבנים במציאות הפנימית שלנו.

דאו

New member
התכוונתי "שהייתי רוצה"

במובן של i wish... אבל אני ממש לא לחוצה על זה כרגע. והגדרת הזמן הייתה כדי להגדיר את הזמן כדי לא להשאיר את זה פתוח forever. זה מה שהבנתי מכך שצריך לקבוע זמן למטרה או שלא הבנתי איך קובעים זמן הגשמה למטרות. אני אגדיר את זה מחדש כפי הבנתי. אני מרגישה כרגע שזה לא המטרה הכי חשובה שלי להגשים, למרות שזה חלום שלי בהחלט. אני מרגישה שיש סדרי עדיפויות אחרים יותר חשובים. וכנראה שזה יגיע בזמנו.... דאו.

דאו

New member
המטרה שלי להיות לוחמת!!!!

זה מה שאני כרגע הכי רוצה בעולם!!!!!!!!!!

energy22

New member
i am happy for you../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif../images/Emo60.gif

סתר

New member
נפלא וקסום../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif../images/Emo39.gif../images/Emo60.gif

אני צריכה קצת זמן... יש לי כעת אוברדרפט אנרגטי...אך "אני","אינ" יכולה לזהות דרכים מופלאות... איך אפשר להודות לכם ? אתי

למעלה