מטרה

yazek21

New member
מטרה

שלום לכולם. נראה אחלה פורום... אולי כאן המקום לקבל כמה טיפים. אני כבר המון זמן מחפש את המטרה שלי. עד היום כל הבחירות שעשיתי היו מוצלחות. אני בן 29 עם 3 ילדים ועבודה מצויינת. עומדת על הפרק אפשרות של נסיעה לחול. אחרי שעשיתי את כל היחישובים של יתרונות וחסרונות, התיעצתי עם כל העולם ואישתו אני עדיין לא יודע מה לעשות. אני חושב שאם הייתי יודע מה המטרה שלי בחיים הייתי יכול לדעת מה הדרך לבחור כדי להגיע לאותה מטרה. אז איך אחרי שנים של חיפוש אני אצליח להגיע למסקנה נכונה בתוך חודש (זמן בו עלי להחליט מה אני עושה). תודה מראש

noshka

New member
אוהווווו זה דורש קצת אומץ חבוב ../images/Emo8.gif

מטרה היא מילה רחבה, אתה יכול להכניס בהגדרה שלה, מטרות ארוכות טווח וקצרות טווח, מטרות נעלות ומטרות שפלות, מטרות רוחניות ומטרות גשמיות, מטרות שהם עיקר וכאלו של טפל, יכולות להיות לך אלף ואחת מטרות שונות ומגוונות בחיים, אך אם אין לך מטרה אחת שמשותפת לכולם שהיא התכלית שלשמה אתה מיצר שאיפות, אתה יכול להיות אבוד בחלל כמי שאין לו אפילו מטרה אחת מסכנה, עכשיו, יש לי הצעה בשבילך, שאולי תוכל לסדר לך את הראש בזמן קצר, ולטווח ארוך, מה שנשמע לי מאוד מתאים לך, אם זה נשמע מעניין אני במסרים תפנה אלי, אפילו את המייל שלי יש אם אני לא טועה... ב ה צ ל ח ה ! ! !

למעלה