מטרד רעש בלתי נסבל

מטרד רעש בלתי נסבל

שלום לכול, אני רענני גאה, מודע לעובדה שאין על העיר הזאת. אני גר במרכז העיר, לא אפרט. מול החלק האחורי של הבית, שפונה לרחוב אחר נמצא חלק אחורי של בניין אחר. מרחק של פחות מ-10 מטרים. הבעיה היא כזאת: גר שם אדם זקן שיש לו בעיות שמיעה. אשתו חולה מאד וחוץ מזה שהוא כל היום צועק עליה וצועק על כל העולם, הוא לא שם מכשירי שמיעה (לא יודע אם בכלל יש לו) ומדבר בקולי קולות. החדר שנמצא מולי הוא המטבח. והוא כל היום שם. לא טלוויזיה ולא כלום. רק עם הרדיו במטבח כל היום. אין לי מה לעשות עם זה במהלך שעות היום (למרות שגם בין שתיים לארבע הוא שם) אבל הבעיה היא שהוא הולך לישון בשעות הקטנות של הלילה, אז גם אחרי 23:00 הוא שומע רדיו בקולי קולות. אפילו ב-2 לפנות בוקר. השכנים כאן שנים לא אומרים לו כלום ובגלל שהוא מולנו הרעש נכנס לי לתוך החדר ופשוט נמצא לי בתוך הראש. יש לי בעיות אוזניים וזה מטריף אותי כי הרעש הזה עושה לי נזק. התקשרתי למוקד והם אמרו שהם לא מטפלים בדברים כאלה. המשטרה לא תבוא. פעם באתר של העירייה היו כתובות מייל של כל הגורמים והיה ניתן לפנות אליהם. פעם עשיתי את זה וזה עזר אבל אין יל איך להגיע לזה. עכשיו אני כבר אובד עיצות. קיץ, כל התריסים פתוחים ואי אפשר להתחמק, לא כמו בחורף. אל מי אני יכול לפנות??? פעם ניסינו לבקש ממנו שקט והוא התחיל לקלל כמו משוגע. מודה לכם על עזרתכם.

חגיתלה

New member
ניסית לפנות לשירותי הרווחה?

יכול להיות שהוא מוכר ברווחה ואז ניתן בעזרת תיווך שלהם לנסות לטפל בכך.

שירותי הרווחה של העיר? אני לא מבין.

הוא ואשתו מקבלים עזרה סיעודית (באה מישהי ועושה להם קניות וכו') כל יום לכמה שעות, אז הם מוכרים בביטוח לאומי או איפה שזה לא יהיה. השאלה היא אם יש בעירייה מישהו שיכול לעזור לי, או לשים בעצמי מוזיקה בווליום עצבני? למרות שזה לא אופטימלי.

יש חלונות כפולים לרעשים. פתח מזגן ותהנה משקט

(יודעת כי היו לי חברים שגרו על אחוזה), הם עדיין חברים שלנו, רק עברו דירה אחרי כמה שנים

אין לי בחדר מזגן ואני לא צריך להוציא כסף

לא אשמתי שאין אכיפת חוק במדינה הזאת. אני אוציא כסף? שהוא יקנה מכשירי שמיעה.

יש אנשים מבוגרים שלא שמים מכשירי שמיעה כי

שומעים כל פיפס הכי קטן וזה משגע אותם. חוץ מזה נראה לי שהוא כבר סיגל לעצמו את הטונים הגבוהים. אם הוא מקלל ועוד יותר גרוע-מרביץ לאשתו חולת הפרקינסון, חובה עליך לדווח ויפה שעה אחת קודם!!!

חגיתלה

New member
במידה והם מוכרים

זאת אומרת שיש להם עו"ס שמבקרת אותם ובקשר איתם וכיולה ןם הסתם להצליח היכן שאתה לא. ואם יש להם מטפלת סיעודית אתה יכול לנסות גם לדבר איתה. אין להם ילדים ונכדים שבאים לבקר שאפשר לדבר איתם? בסה"כ יש להניח שהם לא עושים זאת מתוך רוע לב.

אני אגיד לך למה זה כן מרוע.

הבן אדם עצמו מתוסכל מהחיים. כל הזמן מקלל את אשתו חולת הפרקינסון וצועק עליה שהיא ממררת לו את החיים. זה בפעמים הנדירות שהוא לא מרביץ לה. הילדים שלו בעייתים, היו בכלא וכו'. הם באים ולוקחים ממנו כסף ולא מחזירים. הוא בגלל זה לא מוכן לראות אותם, וחוץ מלקלל אותם, הוא כמעט ודקר את אחד הילדים שלו לפני חודש וקצת. כשרק עברנו לכאן צעקנו לו כל פעם שקט והוא קילל. אמנם הנמיך פעם אחת, אבל קילל. מאז התייאשנו ואף אחד לא אומר לו כלום. הוא מקלל את כולם, כולל את הנכדים שלו וצועק שאין אל למעלה. זה לא מקרה נורמלי של רעש בלתי סביר בגלל ילדים ששמים מוזיקה רועשת, זה בן אדם חולה. הוא כל הזמן במטבח (לא יוצא מהבית) ושומע רדיו בקולי קולות. מיותר לציין שכל פיפס שהולך בבית ההוא אני שומע. אבל זה מוגזם.

thehughi

New member
פנה למשטרה

העיריה מטפלת במטרדי רעש ברחוב ובמקומות ציבוריים. טיפול בתוך שטח או בית פרטי הוא בסמכות המשטרה בלבד. לפי חוק אסור להשמיע רעש אחרי 23:00 ובימי שבת וחג מסוימים שמוגדרים בחוק 24:00.

למעלה