מטרד מביך...

מטרד מביך...

היי בנות... לאחרונה ממש מפריע ,מטריד ומביך אותי הקטע ש:אני אוהבת פשוט להסתכל ולבחון נשים ובנות מבחינה חיצונית (חזה בעיקר ומבנה גוף ופנים בכלל) וזה ממש מביך אותי כשקולטים את מבטי הבוחן וזה לא שאני לסבית ,אני אפילו לא נמשכת לבנות. יותר מהרצון והסקרנות שלי לדמיין אותן עירומות ואין לי מושג למה... ולשאלתי: הייתן מובכות אם בחורה בוחנת אותכן מבחינה מינית? איך הייתן מסתכלות על כך? מה דעתכן על זה? זה נורמלי-טיבעי או שזו בעיה אצלי? תודה ואשמח לתגובות.

נועם m

New member
לא נשמע לי בעייתי...

להיפך- אני חושבת שזה טבעי מאוד. לא נראה לי שיש מישהי שלא בודקת ומשווה נשים. טבעי גם להשוות אותן לעצמך. אני תמיד מסתכלת על נשים בהקשר של "איך הייתי משפצת אותה קצת כדי שהיא תיראה הכי טוב..." (לא יפה...אני יודעת... אבל אצל כולנו תמיד יש מקום לשיפור
). אני לא חושבת שאם מישהי קולטת שאת מסתכלת עליה היא אוטומטית חושבת "ואי איך הלסבית הזאת מפשיטה אותי במבטה". לא נראה לי שיש לך סיבה לדאגה בעניין הזה. אבל תמיד כדאי לוודא שזה לא יותר מדי שקוף...

שגיתא

New member
כשאני לא יודעת ../images/Emo2.gif ../images/Emo54.gif

כשאני מתלבטת האם התנהגות שלי מטרידה מישהו אחר (וזה נדיר שאני שוקלת עניין כזה) אני פשוט מנסה לחשוב איך אני מרגישה לו הייתי במצב הפוך, אבל בעצם הבעייה היא איך אותה בחורה מקבלת את עצמה כי לעיתים כשלוטשים בנו עיניים לפעמים במקום לקבל את זה כמחמאה אנחנו בטוחות שמסתכלים עלינו ועל הפגמים שלנו ואני לא חושבת שיש מה לתקן אצלנו, אני למרות שלא נמשכת לנשים ומעולם לא השוותי ביני לבינן אמא שלי חנכה אותי כבנות (יש לכולנו אותם דברים בגוף לפעמים קצת יותר וקצת פחות ולכן אין מה לקנא וכו' איזה מדהימה האמא שלי
ותאמת יש היום נשים ונערות בזכות החדרי כושר והמודעות לגוף בכושר בנות ונשים כוסיות ועם גוף מדליק (לווא דווקא שהוא רזה)אלא מעוצב וחי לבשל ומלא חיות המורה לריקודי בטן שלי כבר סבתא ולא הכל מתוח אצלה אבל כשהיא מניעה את הגוף שלה תאווה לעיניים, ומורה נוספת שלי לריקודי בטן יותר צעירה אבל מה שהיא עושה עם הטוסיק שלה זה כל כך סקסי ומהפנט אולי פעם אני אגיע לרמה כזאת ואפילו התחילו איתי פעם פעמים בנות בחיים שלי במקרה כזה הודיתי להן על המחמאה אבל מה לעשות אני סטרייטית גאה
אני לא נגד לסביות והומואים להיפך אבל מה לעשות אולי אני משעממת אבל אני נהנית לראות ולהרגיש את הגוף הגברי כשאני נמשכת למישהו אני נהנית לגוע לאכול להסתכל,לפעמים אני מרגישה שאני חריגה מרוב שאני לא שותה לא מעשנת גם לא גראס מסקס אני נהנית אבל אני לא נמשכת לבנות לא מרגישה צורך בכך
וכשאני מרגישה בצורך בגוף נשי אני מייד נזכרת היי אני אישה ונהנית מגופי
אז זה לא סוטה אבל נסי להיות יותר רגישה אם תופסים אותך בבהייה שלך פשוט חייכי ואם היא קרובה אליך אולי גם תחמיאי (אהבתי את השיער שלך, חזה גוף רוב הנשים לא תבהלנה אולי מעט מבוכה אבל לא תכנסנה לסרטים בראש שבוהים ב"פגמים הפיזיים שלהן ולא ביתרונות הבולטים שלהן" אני למשל בקבוצת תמיכה של אכלנים כפייתים, את שומעת תאורים כנים של חוסר פרגון ואהבה עצמיים ולפעמים ואני חושבת לעצמי בתדהמה על מה לעזאזל אתם מדברים אני רואה לפני אנשים יקרים יפים ומקסימים ולפעמים אני חושבת שחבל שאין אפשרות להראות לאנשים בצורה מוחשית למה הם כל כך יפים בעינינו, למרות שגם אני חוטא לפעמים במוטרדות אישית ופיזית בסופו של דבר אני מחייכת אל בבואתי וחוזרת להרכיב את המשקפיים הוורודות
שגיתא

אני תמיד מסתכלת על בנות

הרבה יותר מאשר על בנים. אפילו שאני בהחלט לא לסבית, אני עדיין חושבת שבנות הן יפות יותר והרבה יותר כיף להסתכל עליהן. אני כל הזמן מפשיטה בנות במבטי.. כי אני חושבת שאין דבר יפה יותר מאישה ערומה - כמובן אם היא יפה. אני שמחה לשמוע שיש עוד כמוני. אני פשוט מעריצה גוף נשי!

לא בכוונה "להפחיד" אותך או משהו

אבל את בטוחה שאין לך כלום לבנות...? אפילו לא טיפהלה....? אולי את בי...? (גם בנים גם בנות הכי טוב) אני למשל לסבית, אני אמנם לא מפשיטה בנות במבטי (רוב הזמן חחח) אבל בהחלט כיף יותר להסתכל על בנות מאשר על בנים....

Nilly1925

New member
בהחלט מביך ../images/Emo12.gif

קיבלתי כבר כמה מבטים מנשים, חלק מהמבטים היה מבטי ה"תמותי כבר".(קינאה, משהו שדי אופייני בקרב המין הנשי
) וחלק היו מבטים לסביים. המבטים הלסביים מחמיאים, למרות שאני לא לסבית. אבל מצד שני גם מאוד מאוד מביכים. ברוב המקרים אני פשוט בורחת מהאזור

למעלה