מטפל A.B.A

M O K A 1

New member
מטפל A.B.A

היי לכולם,שמי מוטי ואני מטפל התנהגותי בשיטת ABA (תעודת מטפל מטעם אלו"ט ובית ספר לחינוך של אונ' ת"א). לצערי נסיוני מועט,אך אני כל הזמן שואף לעסוק ולהיות מעורב בתחום,ואני מאמין שאהיה ואחזור לפעילות מקצועית מלאה בזמן קצר. רציתי לפנות אליכם (למי שמכיר ויודע),איך אוכל להגיע לגופים מוסדות,משפחות בחו"ל (ארה"ב) אשר מעונינים במטפל התנהגותי (יתרון:דובר עברית,יש המון שמחפשים כאלה),מאחר ואני מתכוון ממילא לעבור לגור שם בתקופה הקרובה,הייתי מאוד רוצה להיות פעיל ומעורב במיוחד עם קהילה של ישראלים או יהודים הזקוקים למטפל כמוני. אני נוסע לחברים בלוס אנג'לס,ושם גם השהה תקופה למרות שלא תהיה לי בעיה לנתב את עצמי לכל מקום אחר בארה"ב,אבל כהתחלה השהה שם. אם יש מביניכם מי שיודע או מכיר או יודע איך אוכל לעשות את זה ולהגיע לזה,אשמח מאוד על שיתוף הפעולה. אני יודע שלא מעבירים כאן פרטים מעבר למה שמצוין בפורום,אך בכל זאת אוסיף כאן את המייל שלי ואשמח לקבל תגובות מכם. [email protected] אודה לכם מראש על שיתוף הפעולה,אשמח לשמוע מכם. ביי וכל טוב שאו ברכה

ליייייי

New member
הבנתי שיש מנחה מעולה

בשם סיגל בר-חיים,שגרה ועובדת בארה"ב. נאמר לי שהיא עובדת דרך האוטיזם פרטנרשיפ. אין לי שום פרט נוסף, אבל זו התחלה. תפנה אולי לרז ותמי גלילי מהפורום הביו-רפואי, הם חיים באר"הב, ובטח מכירים משפחות. בהצלחה!

M O K A 1

New member
תודה רבה

תודה רבה לך,אכן אבדוק לפי הנתונים שנתת לי שאי ברכה והצליחי ביי ושוב תודה

למעלה