מטפל או מטפלת? סקר

MommyHug

New member
ובקשר למיניות המטפל-

בהחלט בכוונה בחרתי מטפלת. בפעם הראשונה אמרתי רק מטפלת (הייתי בפגישה ראשונה עם מטפל ומיד רצתי לשנות את זה), אח"כ אמרתי לא משנה (כשהחלפתי) וכשיצא מטפלת הבנתי שרק עם מטפלת אני אוכל לעבוד, ואחרי שעזבתי גם את זו היה לי ברור שאני מחפשת מטפלת אישה ולא גבר. משתי סיבות: 1. על גברים קשה לי לסמוך, בלתי אפשרי להתקרב ומפחיד מידי. אם עם מטפלת אישה קשה לי לדבר על הדברים שקרו לי בעבר (מיניים) אז עם גבר ברור שלא הייתי יכולה, למרות שזה עשוי להיות חוויה מתקנת כמו שLLB אמרה. 2. בגלל הissue שלי עם "אמא" שלי הייתי צריכה חוויה מתקנת עם אישה. אני זקוקה לקשר עם אישה מבוגרת, בדמות אמא, ומטפלת אישה ממלאה את החסר הזה (לצערי רק באופן זמני ומלאכותי...
)

בוא ניקח את הדיון עוד צעד

האם אתם חושבים שבמינו של המטפל יש משהו מתקן? אולי יש מצבים מסוימים - שהייתם משקיעים מחשבה ואומרים: אולי כדאי לנסות ולהתעמת עם הפחדים ואולי לפעמים זה פשוט קשה מידי?

L L B

New member
בדיוק. לפעמים

זה קשה מדי... השיקול שאני עושה הוא כזה: "האם אני מוכנה ללכת למטפל זכר בשביל להתעמת עם הפחדים ולעבור חוויה מתקנת?" ופה אני לוקחת בחשבון שבמה שאתמקד בטיפול, במינו של המטפל ובחוויה המתקנת ולא מעבר... או - האם אני לוקחת מטפלת אישה ולא מתייחסת למינה (מין הסתם...) ועובדת בטיפול על הדברים שמציקים לי... שיקול-שיקול...

הסדרה קצת מעוותת את הפרופורציה

זה די נדיר שזה קורה. אני בחיים לא הייתי מתאהבת באחד זקן משועמם כמו ראובן, ואם הוא מתאהב בי- זו בעיה שלו. בדרך כלל מטפל טוב עובד עם עצמו על הרגשות (השונים) שלו כלפי מטופלים, ויודע איך להתגבר עליהם. אם לא- הוא מפנה למטפל אחר. חוצמזה, באמת נראה לך שתתאהבי באיזה פסיכולוג? הצעירים והחתיכים
הם בדרך כלל גם חסרי ניסיון, אז בכל מקרה כדאי ללכת למישהו מבוגר. ומבישהו כזה? להתאהב?

../images/Emo14.gif צודקת אבל הינה וידוי ...

האדם היחיד שבאמת אהבתי היה גדול ממני ב 18 שנה, והוא דומה במבנה העייף והשמנמן שלו לראובן. לכי תביני

אז בעצם...

אז בעצם את חוששת מהעברה... אבל יש הרבה פחות סיכוי שזה יקרה לך. אצל נעמה זה דפוס קבוע. היא חושבת שרק ככה היא תשיג תשומת לב של גבר ותצליח להתחבב עליו. נראה לי שברגע שאת מודעת לעובדה שזו העברה וזה לא אמיתי, יש הרבה פחות סיכוי שזה יקרה.

זהו שאצל נעמה זו הייתה העברה

אבל אצל ראובן זו הייתה אהבה. הוא באמת אהב אותה. אני חוששת שהמטפל שלי יתאהב בי. אני חושבת שסיטואציה כזו הייתה פוגעת בי. כי גם אחד הדברים שהעלתי בטיפול שלי היה שכל מי שאני שעבדתי איתו התאהב בי. נשוי לא נשוי מבוגר לא מבוגר...תארי לך שזה היה קורה גם איתו. חחחחחחח...הייתי עוברת לשיטה של אסי דיין-כדורים וזהו

../images/Emo6.gif

ומה אם יש לך מטפלת לסבית?
גם אם הוא לא מתאהב בך או לא מראה את זה- את תמיד תחשדי בו... נראה לי שבאמת עדיף מטפלת.

../images/Emo6.gifכן אה...

רק איך שואלים בפגישה הראשונה את ה"סליחה אבל לפני שנתחיל אני רוצה לדעת מהן הנטיות המיניות שלך? תביני, זה לא שיש לי סטיגמות, אני פשוט לא רוצה שתתאהבי בי, את מבינה נכון?" ישר אשפוז לכזה משפט

מטפלת- בגלל סוגיות

של מין ומערכות יחסים. אני פשוט לא מסוגלת לדבר על זוגיות עם מטפל גבר.

למעלה