מטפלת
יש משהו באיך שאת מטפלת בי.
או לפחות במה שנראה לי כמו "טיפול".
ואני לא מתכוון ל"טיפול" במובן של לקיקת המקום ההוא שאני ניטרף ממגע לשון בו.
גם לא מהאופן שבו את מלטפת את חזי באמצע. לא.
אני מדבר על משהו יותר סמוי. יותר יומיומי. יותר אבולוציוני. אולי אפילו יותר שוביניסטי (רחמנא לצלן...).
אני מדבר עלייך במטבח.
עם הגב אליי.
מבשלת לי.
מרוכזת באמנות שלך.
אגלי זיעה קטנטנים בוהקים על מצחך כשאת לשה בכוח או מתבלת או משרה.
ישבנך רוטט ומקפצץ לו עם כל תנועה של גווך.
אני מסוגל להבחין במתאר שדייך המציצים מצידי גופך נעים שמאלה וימינה כמו משחק היעלמות מגרה. רגע רואה אותם רגע לא.
את מבשלת לי ואני יכל לתאר לי את המאפה/תבשיל/צלי עוגה שאתענג עליה ואת תתגאי כל כך.
ונעים לי שאת מבשלת לי. דואגת לי. עושה לי בלי שתדעי בכלל את הופעת המין המגרה ביותר שניתן לעשות עם בגדים. גבך אליי. ישבנך עגול עסיסי ומקפץ. בא לי להצמד אלייך מאחור ולחוש את רכותו. לעטוף אותך בידיי. לחפון שדייך מאחור ולטעום את שפתייך ולשונך אחרי שייפערו באנחה מיניקתי את צווארך.
ואת לא תפסיקי ללוש את הבצק או לערבב את המחית.
רק תכנעי לי בהתכופפות קלה והרמת הישבן המדהים שלך לעברי.
ואז נבשל ביחד.
יש משהו באיך שאת מטפלת בי.
או לפחות במה שנראה לי כמו "טיפול".
ואני לא מתכוון ל"טיפול" במובן של לקיקת המקום ההוא שאני ניטרף ממגע לשון בו.
גם לא מהאופן שבו את מלטפת את חזי באמצע. לא.
אני מדבר על משהו יותר סמוי. יותר יומיומי. יותר אבולוציוני. אולי אפילו יותר שוביניסטי (רחמנא לצלן...).
אני מדבר עלייך במטבח.
עם הגב אליי.
מבשלת לי.
מרוכזת באמנות שלך.
אגלי זיעה קטנטנים בוהקים על מצחך כשאת לשה בכוח או מתבלת או משרה.
ישבנך רוטט ומקפצץ לו עם כל תנועה של גווך.
אני מסוגל להבחין במתאר שדייך המציצים מצידי גופך נעים שמאלה וימינה כמו משחק היעלמות מגרה. רגע רואה אותם רגע לא.
את מבשלת לי ואני יכל לתאר לי את המאפה/תבשיל/צלי עוגה שאתענג עליה ואת תתגאי כל כך.
ונעים לי שאת מבשלת לי. דואגת לי. עושה לי בלי שתדעי בכלל את הופעת המין המגרה ביותר שניתן לעשות עם בגדים. גבך אליי. ישבנך עגול עסיסי ומקפץ. בא לי להצמד אלייך מאחור ולחוש את רכותו. לעטוף אותך בידיי. לחפון שדייך מאחור ולטעום את שפתייך ולשונך אחרי שייפערו באנחה מיניקתי את צווארך.
ואת לא תפסיקי ללוש את הבצק או לערבב את המחית.
רק תכנעי לי בהתכופפות קלה והרמת הישבן המדהים שלך לעברי.
ואז נבשל ביחד.