מטפלת , מטפלת...
(ארוך)

SweetHoney

New member
מטפלת , מטפלת...../images/Emo6.gif (ארוך)

לפני שחזרתי לעבודה (בספטמבר), אחרי שישה חודשים של חופשת לידה (זה עפ"י החוק החדש כאן). יצאתי לחיפושים אחר מטפלת... למה מטפלת ולא פעוטון? אני מנהלת After School Club במרכז הקהילתי כאן באיזור לילדים מגיל 4-7 ושעות העבודה שלי הן 13:30-18:30 פעמיים בשבוע- זה הכל. אבל שעות בעייתיות נורא! פניתי למשרד הראשי ב"עירייה" (אם אפשר לקרוא לה כך) שמטפל בכל הנושא של ילדים ... אמרתי שאני מחפשת מטפלת והייתי רוצה לקבל רשימה של מטפלות באיזור שלי שהן רשומות אצלהם (ז"א תחת פיקוח של הממשלה). קיבלתי את הרשימה, מצאתי מטפלת לא רחוק מהבית... עד כאן הכל טוב ויפה. אבל אז התחילו הדברים להסתבך. כשאספנו את גאיה היא אמרה שהיא לא כל-כך רצתה לאכול... פעם היא אמרה שגאיה ישנה שעתיים וחצי (שגאיה במצב רגיל לא ישנה ככה באמצע היום) וכשבדקתי את התיק של גאיה ראיתי שהכפית של האקמולי מחוץ לשקית שאלתי אותה אם הילדה לא הרגישה טוב?! היא אמרה לי שהכל היה בסדר... אז שאלתי למה היא נתנה לגאיה אקמולי? והיא ענתה שלא נתנה לה...כניראה שהיא גם שקרנית ובכדי לקצר את הסיפור.... אחרי כל מיני אירועים החלטתי לא לקחת אותה שוב למטפלת - אבל , אז חשבתי שאולי נכנסתי "לפאניקה" קטנה עם עצמי כי אני משאירה אותה עם אישה זרה... והחזרתי אותה למטפלת. האמת שגם לא מצאתי אף אחת פנויה ולא הייתה לי ברירה. השבוע נכנסתי למטפלת וראיתי שיש שם תינוק בן חמישה חודשים בארסל... חשבתי לתומי שצריכים לאסוף אותו כל רגע , כי עפ"י החוק אסור בתחליט האיסור למטפלת שיהיו אצלה שני ילדים תחת גיל שנה... ביום חמישי כשהגעתי עם גאיה הוא שוב היה שם, שאלתי אותה אם היא שומרת עליו כל יום חצי יום... והיא ברוב טימטומה אמרה שהוא אצלה לניסיון למשך שבוע , כל יום כל היום.... חשבתי שאני עומדת להתפוצץ (היא יודעת שהמפקחים שלה ושלי הם אותם מפקחים), אבל אני כבר בדרך לעבודה - מה כבר יכולתי לעשות???? השארתי בלב כבד את גאיה והלכתי.... היום היינו אצל חברים (הוא ישראלי והיא אנגליה שחייה בארץ כמה שנים), והיא התלהבה מגאיה ואז הבת הקטנה שלה (8) ביקשה אחות... ומפה לשם היא הציע לי , שהיא תשמור על גאיה.... ה' שמע את תפילותי!!!! כל-כך שמחתי... רציתי שתהיה לגאיה מטפלת יהודיה (למה? ככה?) יש משהו שונה בטיפול ... בדוק! אז זהו... לגאיה יש מטפלת יהודיה , חמה, אוהבת ואחראית. אני ממש, ממש מאושרת. שבוע טוב לכולנו

מזל טוב על המטפלת !

בקטע הזה צריך לפתוח את כל החושים ולבדוק טוב אצל מי משאירים את הגוזל
אם קלטת שהמטפלת הקודמת לא היתה ישרה בענין התרופות זה כבר לא מריח טוב...והמון מזלט" על המטפלת משלנו

למעלה