מטפלת בסופ"ש

popoa

New member
מטפלת בסופ"ש

היי, אני לא ממש קשורה לפורום אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי באיזושהי התלבטות..

אחת מהמשפחות שאני עושה אצלם בייביסיטר הציעה לי לעבוד אצלם בחול המועד סוכות בלשמור על ילדהם למשך תקופה של כמה ימים.
כמה עובדות:
1. העבודה היא משישי בצהריים ועד ראשון בבוקר וכוללת לינה אצל המשפחה.
2. לאור העובדה שאני אשהה אצלם אני בטח אתבקש להכין אוכל לילדים.
3. העבודה תהיה בחופשת חול המועד סוכות ואני צפוייה לשמור על 3 ילדים- בגילאים 16, 14, ו-8.

לאור כל האמור לעיל- מה לדעתכם השכר שאני צריכה לבקש עבור 3 הימים, בהתחשב בנסיבות שציינתי למעלה.
אני לא רוצה שהמשפחה תרגיש שאני גובה מחיר יקר, אך מצד שני אני חושבת שהעבודה היא לא עבודת בייביסיטר רגילה.

אם זה חשוב- ההורים ישהו באותה תקופה בחו"ל.

תודה מראש!

kriz

New member
MotheRonit איפה את??

זו בהחלט לא עבודת בייביסיטר רגילה וצריך לתמחר אותה כראוי...

כמה את לוקחת להם על בייביסיטר ביום רגיל?
הם הציעו מחיר מסוים?

popoa

New member
לשאלותייך...

אני בת 24.

בדרך כלל אני גובה 30 ש״ח לשעה כשאמן באה לשמור בדרך כלל בערבים..

והסיבה שבאתי ושאלתי כמה גובים עבור משהו כזה.. זה בגלל שהיא אמרה לי לחשוב על הסכום שאותו ארצה לקבל, מצד אחד אני לא רוצה להיות יקרה, אך מצד שני אני רוצה לקבל תמורה הולמת עבור עבודה כזו...

MotheRonit

New member
לדעתי 1500 שקל.

התמחור הוא 30 לשעות הערות. וכמחצית הסכום לשעות השינה של הילדים.

גילור

New member
1500 ש"ח לשלושה ימי עבודה?!? נשמע לי הזוי

ובכלל, סכום שבלתי ניתן לעמוד בו. אם הייתי נוסעת לשבועיים, לפי התחשיב הזה, הייתי מגיעה ל8000 ש"ח? כלומר, משכורת חודש של כמעט 20,000 ש"ח?

MotheRonit

New member
קודם כל איך חישבת? 500 ליום כפול

14 ימי עבודה זה 7000. וחודש מלא 31 ימים זה 15,500. ממש לא הסכומים שציינת. ובכל אופן אני בהחלט חושבת שעל עבודה של 24 שעות. בחג. ובסוף שבוע. בהחלט מגיע תגמול. הרי זה יוצא משרה מלאה++. להוציא את העובדה שאני על חמישה ימים (ואפילו לא מלאים כמו כאן) מקבלת 2000 וזה לא אומר שבחודש אני מקבלת 8000.

למעלה