מטפלים יקרים

עדי5

New member
מטפלים יקרים

אני מעוניינת לבנות בוקר או ערב הדרכה לכלים שימושיים בתחום הטיפול הטבעי בילדים. מעין הדרכה להורים לשימוש ביתי לטיפול במצבים נפוצים. כרגע, זה משהו בסגנון- בוקר של חיזוק המערכת החיסונית לתינוקות. אבל זה רק בשלבי התגבשות... רעיונות נוספים יתקבלו מאד בברכה! אשמח אם תתנו טיפים, כאימהות, מה היה מעניין אתכן ללמוד בבוקר כזה שיעשה אותו מדליק, מעניין ובעל ערך חשוב להורים.

רעיונות

הי עדי, עשיתי סדנאות כאלה כמה פעמים והיה מעולה, אם תרצי תוכלי להרים טלפון (יש למטה) אני יכול לעזור לך עם רעיונות. בגדול, זה תמיד כייף ומעשיר. אחלה רעיון!!!

0 אור 0

New member
מאד תלוי ברקע שלך

אני בדרך כלל הולכת על 2 דברים: תנועתיות נכונה (יותר איך לא להגביל ולא לדחוף), עיסוי וטיפים מתחום הרפלקסולוגיה, וקצת הכוונה לכיוון התזונה הנכונה יותר, אבל אם הרקע שלך הומאופתיה אז לא ברור לי מהם התכנים שאת יודעת לתת

איזה רעיון נפלא!

אנא עדכני אותנו לקראת יום העיון. זה בהחלט משהו שהייתי רוצה לשמוע. מבחינתי דווקא היה יותר מעניין אותי לקבל כלים שיעזרו לי להתמודד עם אחייני, איש קטן בן 5 עם ככל הנראה הפרעות קשב וריכוז והיפראקטיביות, שנובעות ככל הנראה מויסות חושי לא תקין - הוא לא רגיש מספיק ולכן כל הזמן "מחפש" גירויים בסביבה ולא פנוי להיות מרוכז בפעילות אחת . האמת היא שלדעתי זה יכול להיות אחלה של שרשור בפני עצמו אז אכתוב את כל הפרטים בצורה מסודרת שם. מה דעתך על הרעיון כיום עיון בשלב מתקדם יותר? בתודה, ושבת שלום

בסדר גמור, מחכה לתשובתך :)

אגב, אם יש לכם המלצות לגבי מטפלים או תחומים רלוונטים, אשמח לדעת מאיזה איזור אתם בארץ- הילדון מחיפה :)

עדי5

New member
אמור היה כבר להגיע?!

לא קיבלת אותו עדיין? אם לא, כתבי לי. לדעתי אמור היה להגיע. אגב, אני מחיפה (חיפשת לחיפאים)

למעלה