מטפלים בנשיות ב-

ANGELUSPIKE

New member
מה לעשות אבל ככה זה

אין הרבה דברים שמעצבנים אותי בתרבות (מוזיקה, סרטים, סדרות וכו'), אבל אלה שכן מקבלים ממני את כל "האהבה". ברשימה של המעצבנים, חוץ מקינגס אוף ליאון, יש גם את: סימפלי רד (הלהקה), בית קטן בערבה (סדרת הטלויזיה) ועוד כמה בודדים.

Closer to Kings

New member
../images/Emo252.gifאת האחרים שציינת אני לא מכירה אבל,

קינגס הם אחת הלהקות השונות שנחתו כאן. כול השירים שלהם מתחילת הקריירה ועד עכשיו תמיד בולטים מעל העשור הזה כאילו הם להקה משנות ה60 או ה50 הם לא כותבים שירים בשביל "הלהיט הבא", הם מתלבטים מעל כול הלהקות שעומדות באותו סטנדרט של מוזיקה.

Cloer to Kings

New member
אז...פתחתי שם משתמש חדש אבל הקודם עדיין

כאן כי לא הצלחתי למחוק את החשבון או משהו... ד"א אני רנית חחח צריך לציין את זה ואין לי מושג איך להעיץ את השם משתמש הקודם..

ANGELUSPIKE

New member
היי רנית

אצ לא יכולה למחוק ת המשתמש הישן, וגם ההודעות שלך בתור המשתמש הישן ישארו בתפוז לעד, אבל בסופו של דבר כשתתחילי להשתמש בכינוי החדש, אז הכינוי הישן יעלם.

Closer to Kings

New member
אני לא מצליחה לשלוח לך מסר אז אני יכתוב את זה

כאן היה לי בעיות עם השם משתמש החדש שבחרתי הוא לא רצה להיכנס למערכת וגם עכשיו הוא עושה לי בעיות אז פתחתי עוד אחד...עם פחות או יותר אותו כינוי.. רק שהפעם כתבתי את זה נכון
בקיצור לפני שאני משגעת אותך לגמרי זה השם משתמש הקבוע שלי בלי שגיאות בכינוי ובלי בעיות בהתחברות. אז ממש סליחה שגרמתי לך להאדים כבר את השם משתמש החדש\ישן לא חשבתי שיהיו בעיות..

בדיוק באתי לשאול אותך מי את ולמה את אדומה

כל כך מהר ובלי סיבה. תחדשי על הכינוי החדש ^-^

Closer to Kings

New member
../images/Emo252.gifחחח תודה../images/Emo23.gif ודנה אל תדאגי את תתרגלי

אחרי שאני יתחיל שוב עם החפירות על ג'ראד...חחח

G Baby

New member
חחחח תכלס ../images/Emo3.gif

וגם הRock-On בהתחלת כל הודעה תעזור
אגב, מה הכינוי אומר? הבנתי שזה קשור ללהקה..אבל מה פשר הCloser?

Closer to Kings

New member
../images/Emo252.gifחייבת לשמור על הסמל המסחרי של הרוק חחח

והCloser זה שם של אחד מהשירים שלהם שאני מאוד אוהבת אז חיברתי אותו יחד עם השם של הלהקה,מי שעזרה למצוא כינוי היא המשתמשת XoLilMissLolaoX

למעלה