מטען נייד לאיפון5

הילית111

New member
מטען נייד לאיפון5

שלום רב
אני רוצה לקנות מטען נייד טוב לאיפון 5
שמטעין מהר
עדיף בצורה של פאנל שמתלבש על הנייד ולא כלמיני תוספות
חוששת להזמין מחו"ל כי קראתי שהיו שהזמינו וזה לא יצא מוצלח
למישהו יש המלצה?
אני הרבה מחוץ לבית עם ילדים קטנים
ואני צריכה משהו איכותי
מישהו מכיר את המטענים שלrefill?
תודה וחג שמח

karpe

New member
לי יש כזה לאייפון 5S

מאד מרוצה. מה שהיה חשוב לי :

- שהקייס ייטען באמצעות אותו כבל של האייפון.
- שאפשר לטעון את הקייס והאייפון ביחד (קודם האייפון ייטען וכשהוא יסיים אז הקייס ייטען).
- שיהיה עשוי מחלק אחד, בלי מכסה שהולך לאיבוד.
- שיהיה חיווי ברור על מצב הסוללה.
- חומר נעים ומבנה לא מגושם מדי.

http://www.ebay.com/itm/4200mAh-Pow...Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item19eac0b809

(שלי נקנה בארה"ב מאמזון, אבל זה נראה זהה).

AYELET1

New member

karpe

New member
אני דווקא נוטה 'להמר'

פחות מדאיג אותי נזק למכשיר, אבל לפעמים אכן מה שזול הוא באיכות גרועה ולא עושה את העבודה.
במקרה הזה, ההימור די הצליח. לא הלכתי על הכי זול, אלא על משהו סביר. ואם ההימור שלי הצליח אז למה שאחרים לא ירויחו מההימור שלי בעצם ?
הגודל שלו לא נורא בכלל לטעמי, אם כי אני לא הולך איתו ביום יום, מיועד למקרים מיוחדים. העובי שלו זה 20 מ"מ, שזה בערך שני אייפונים צמודים.

הנפח המוצהר שלו זה 4200MAH, בפועל הוא מצליח להטעין את האייפון פעם ושלושת רבעי בערך (מ-20% ל-100% זה פעם אחת מבחינתי).

הוא לא מתחמם בכיס, שזה גם חשוב.

הקייס שאתה הבאת עולה הרבה יותר מכפול, הנפח שלו מספיק בקושי לטעינה אחת מלאה של האייפון, הוא דורש כבל מיקרו USB לטעינה, אין לו יציאת USB נוספת לטעינה של מכשיר אחר, והוא בנוי משני חלקים.
העובי שלו 15 מ"מ, שזה 25% פחות משלי.
בעיניי זה לא שווה אבל כל אחד שיחליט לעצמו מה חשוב לו.

amitp

New member
הבעיה עם הקישור שהבאת

הוא שקרוב לוודאי שלא מדובר על הנרתיק שאתה קנית. כשמדובר על סיניים גנריים יש בד"כ עשרות (אם לא מאות) של מוצרים שנראים חיצונית בצורה זהה לחלוטין אבל הם מגיעים מיצרנים שונים ובעלי תכונות שונות לגמרי. כך שזה שאתה קנית מכיל כנראה אלקטרוניקה שעוד איכשהו קרובה למפרט המתואר והוא פחות או יותר אמין. האם גם זה שבקישור המצורף יהיה כזה? אללה יוסטור. אפילו עודפים מחברות מוכרות לכאורה שמגיעים מסין אינם אמינים מכיוון שלרוב מדובר על הריג'קטים של אותן חברות, שלא עמדו בסטנדרטים שלהן והוחזרו ליצרנים ועכשיו נמכרים בזול.

כך שזה שההימור שלך הצליח (ואני באמת שמח שהצליח) לא אומר בהכרח שאחרים יכולים "להרוויח" מזה. ההימור שלהם הוא הימור חדש לגמרי.

karpe

New member
נכון בגדול

אבל אני עדיין חושב שההימור כאן הוא פחות מהימור על משהו אקראי, ושווה את ההפרש במחיר מהמוצרים הממותגים, אבל שיקול של כל אחד עם עצמו כמובן.

barlevy

New member
mophie space pack

גם מטען נייד וגם מוסיף עוד 32 גיגה איחסון

למעלה