מטען נייד איכותי

הילית111

New member
מטען נייד איכותי

אני אשמח לקבל המלצה למטען לאיפון 5 מטען איכותי מהיר אמין אני חושבת שקראתי שעדיף כיסוי מטען לאיפון ולא מטען חיצוני נייד אשמח להמלצה רצוי מאייביי אם מישהו מכיר או בארץ מאתר כלשהו אגב האם לאפל יש מטען נייד ואם כן מה מחירו ?האם יש לו יתרון על מטענים שאינם של אפל? תודה

AYELET1

New member
מטענים מיידים שאינם כיסוי -

אין הבדל מה מקורם (כלומר עדיף שיהיה מקור מהימן אבל זה לא משנה כן או לא אפל).

יש כיסוי המכיל גם מטען וגם הופך את הקונקטור של האייפון למיקרו USB נורמלי (מה שאומר שהרבה יותר כבלים יתאימו אליו).
הכיסוי לא זול אך למיטב ידיעתי נחשב למצויין - Mophie
http://www.mophie.com/
בגלל הסוללה הנוספת שלו, הוא הופך את האייפון לעבה כפליים ממה שהוא במקור.

noa_f

New member
אני לא מכירה, אבל בלי להכיר, אני רואה יתרון

דוקא למטען חיצוני שאיננו כיסוי: הוא יכול לטעון יותר ממכשיר אחד

karpe

New member
יש גם וגם

הכיסוי שלי כולל גם יציאת USB רגילה שמאפשר להטעין מכשירים אחרים.
מאד נוח. זה דומה מאד למה שיש לי, בפועל מספיק לטעינה שלמה מ-20 ל-100% ועוד חצי טעינה מ-20 ל-60-70 בערך:

http://www.ebay.com/itm/4200mAh-Pow...Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item19ec8cad35

אגב על הדרך מצאתי משהו שאולי יעניין מישהו - קייס שמאפשר טעינה אלחוטית לאייפון :

http://www.ebay.com/itm/Qi-Charging...bilePhoneAccessories&var=&hash=item4867026199

noa_f

New member
זו אופציה מגניבה (שתיהן, בעצם)

כי כיסוי שהוא גם סוללה - חוסך מקום, לא אובד וכו׳.

ולגבי ההטענה האלחוטית: זה נחמד מאוד. קניתי לבן שלי מטען אלחוטי לנקסוס 4. לא עבד יותר מדי טוב, אבל נתתי אותו לחבר עם נקסוס 5 וזה עובד אצלו נפלא והוא מרוצה עד הגג.

mn300

New member
Anker

חברה יידועה ומוכרת בארה״ב. יש להם סוללות ומטענים ניידים מאוד מוצלחים.
יש לי מטען נייד שלהם שרכתי לפני יותר מ-9 חודשים ומשמש אותי עד היום.
ממליצה לרכוש מטען עם נפח גדול. לי יש של 10000ma וכשהשתמשתי בו עם האייפון על בסיס יומי, הטענתי את המטען בערך פעם בשבוע.

karpe

New member
גדול זה לא תמיד טוב

כי צריך לסחוב את הגודל הזה, אין ארוחות חינם.
תלוי אם הצורך הוא השלמה של טעינה כדי לסיים את היום, ואז מספיקה טעינה מלאה נוספת, או שצריך פתרון לכמה ימים כמו למשל במילואים וכו'.
במצב הראשון רוצים מטען שיהיה נייד ובלתי מורגש, ושיהיה אפשר להשתמש בטלפון בנוחות תוך כדי טעינה, וזה בדיוק מה שעושה קייס כזה.

במצב השני משתמשים במטען במצב סטטי, בלילה או שהטלפון לא בשימוש, וכשאין זמינות של חשמל כל יום, במצב כזה - כדאי ללכת על נפח גדול שיחזיק כמה ימים, ואז גם הגודל לא מפריע כי לא סוחבים אותו כל היום.

mn300

New member
אני לא כ״כ מסכימה

דבר ראשון, המטענים הניידים הם בעצם סוללות ויש להם מס׳ מחזורי טעינה מסויים שאחריהם התפוקה יורדת. כאשר המטען בעל נפח גדול יותר, אתה מפיק ממנו יותר בפחות מחזורי טעינה.
דבר שני, מטען קטן שמספיק לטעינה אחת, צריך להטעין כל יום, כמו את המכשיר. המטרה (לפחות לדעתי) במטען נייד הוא להפחית את החיפוש ואת הצורך להטעין כל הזמן את הכל.
דבר שלישי, קייס עם בטריה ממש מכביד את המכשיר (לי לפחות ככה זה הרגיש כשניסיתי) ולהסתובב עם זה כל היום זה מבאס.

יש לי נסיון מצויין עם המטען של anker ולי מאוד נוח להשתמש בו. גם בתנועה (המטען בתיק, מחברת כבל usb ארוך שיוצא מהתיק עד למכשיר ביד) וגם במנוחה (המכשיר ביחד עם המטען מונחים על השולחן לידי).

karpe

New member
שוב - זה עניין של שימוש

אצלי המטען הוא לא בשימוש יומיומי, אין מצב שהייתי מסתובב עם הקייס הזה באופן קבוע.
אבל כשאני כן צריך אותו, אני צריך אותו כשהטלפון בשימוש, בלי חוט שהולך לתיק שאין לי

אז כל אחד צריך לחשוב מה יהיה לו הכי נוח בהתאם לשימוש שהוא צופה.

makiko

New member
גם אני קניתי ANKER 13,000 mAh

http://www.amazon.com/13000mAh-Portable-External-smartphones-lightning/dp/B00BQ5KHJW

רכשתי pool של 3 יחידות לכל בני המשפחה. סוללה מדהימה. נכון - היא מעט כבדה (לא משהו קריטי אם שמים בתיק), אבל אפשר לקחת איתה למילואים וכו' ולשכוח מסוללה גמורה. כאשר הסוללה חלשה - מחברים את המכשיר עם כבל למשך כמה דקות או שעות (תלוי במצב הסוללה ועד כמה זה קריטי לך להסתובב עם הסוללה הזו תקועה באייפון) - ויש מכשיר טעון 100%

שבוע שעבר אשתי טסה לחו"ל ל 5 ימים ולא מצאנו את המטען קיר של הסמסונג. הבאתי לה 2 סוללות - ולא היתה בעיה של סוללות כל הטיול.

כל סוללה כזו מכילה 4 נורות שמתריעות על מצב המטען הנייד. טעינה מלאה של סוללה כזו מתבצע ע"י מיקרו USB למשך כ 10 שעות. לאחר שהסוללה מלאה - היא יכולה לטעון כ 4 פעמים את המכשיר (אייפון, במקרה הזה).

היא מגיעה עם סטים של חיבורים לסמסונג ולאייפון 4 (ללא מתאם לאיפון 5, לצערי)

החיסרון המעצבן שמצאתי בה - זה שהיא מגיעה עם פנס. הבעיה - בלחיצה כפולה הוא נדלק, ולצערי יש לא מעט הדלקות שווא...

מומלץ בחום!

(אגב, כבר יש סוללה של 15,000 mAh שהיא מעט יותר חזקה מ 13,000 mAh, אבל האמינו לי שלא צריך יותר מזה.

למעלה