מטען ל A123

lekner

New member
מטען ל A123

שלום לחברי הפורום הנכבדים הזמנתי סוף סוף סוללה 10 תאים של גוואלט
בעלות של 96$ מוליכים מחברים ושאר מיני ירקות בדקתי מטען cellpro אך לאחר התייעצות עם אחד מחברי המועדון שלנו התברר שיש להם בעיה לטעון פאק של 4 ב 4 אמפר מצאתי מטען של אוויאוניקס שעושה גם באלנס אבל הוא מטעין רק ע"י 2 פינים ולא ע"י מחבר של בלנסר האם יש לכם ניסיון עם מטענים כאלה? האם חייב להטעין ע"י מחבר של בלנסר? הרי הוא עושה בלנס לכל הסוללה וזה טוב הבעיה אני הולך לחבר גם מחברים אבל לא יודע איזה לcellpro זה אותו מחבר עד 4 תאים ולשאר המטענים זה בהתאם למספר התאים יש המלצות? אני העלה חוויות ותמונות כשיגיע לי כל הציוד אני הולך להכין סוללות במספר תאים 1,2,3 ומחברים טוריים ככה אני יכול להוסיף סוללות בטור ולראות מה הכי טוב כמובן בהתאם למתח המערכת כמו כן קניתי תוכנית ל מיג 29 והוזמן כל הציוד כשיגיע אני יעלה חוויות זה ניסיון ראשון לבניה מדפרון אז נראה מה יהיה
קיט עולה יותר זול מהחומר אבל הניסיון והכיף שווים יותר תודה רבה

lekner

New member
תודה יש גם ב 100 אבל

השאלה היתה אם מטען שמטעין ב 2 פינים מתאים ואיזה פלאגים (לבלנסר )מומלצים האם לפי מספר תאים או סטנדרט של cellpro כי אני יודע שניתן לחבר עליהם עוד אביזרים לא רק לטעינה אני לא רוצה להיות מוגבל נראה לי אני אלך לפי מספר תאים רק כדי שתהיה לי אופציה מה שנשאר האם מטען בלנסר שמטעין ע"י 2 פינים הוא טוב ומומלץ תודה

אין חיה כזאת

מטען באלנסר שמטעין ע"י 2 פינים. מה שיש: מטען 2 פינים + באלנסר. אגב כל אחד מאלו מחובר למקום אחר בפאק. רק בשמחות

lekner

New member
תודה כנראה שראיתי

שכתוב בלנסר אז הנחתי שזה עושה בלנס לפאק מה אתה אומר על המטען הזה? אני יכול לקנות ב 103$ אפשר להוסיף בלנסר לכל מטען? תודה על התגובה

התוצרת הזו נחשבת טובה ואמינה

לעומת זאת באלנסר מחברים לסוללה ללא קשר לסוג המטען. אגב יש להם באלנסר שמתקרא - בלינקי-123 ואחרונה הכל תלוי בסוגי הפלאגים שתחבר לצורך בלאנסינג, רק שיתאימו לבאלנסר שתבחר. רק בשמחות

lekner

New member
לאחר ההמלצות הוזמן

אסטרו 123 כולל בלינקי בהנחה מיוחדת הכל ב130$ תודה

mdreamer

New member
המטען הזה יותר טוב מההצעה הקודמת

הוא יכול להטעין עד 9A

mdreamer

New member
מאיפה הזמנת?

ואיך אתה מתכוון לזכות ב"קזינו מיסים"? על מצברים ושאר דברים כאלו יש מכס של 100% **אגב ישראל אופק מזל טוב על הצבע אדום

lekner

New member
אצלי אין קזינו

אצלי הכל עובר במכס ועד אז הוא יהיה משומש אני נמצא בחול לפחות עוד חצי שנה ומעביר מכולה אז החישוב הוא שונה על כל הציוד המשומש. הזמנתי אותו בחנות ליד הבית יש לי 20% הנחה בגלל העבודה אבל אני לא מתכוון לקנות שם יותר נראה לי. כל פעם שאתה מציג את כרטיס ההנחה הוא בוכה שהוא לא מרוויח וזאת הרגשה לא נעימה למשל המטען קניתי ב 103 במקום ב 140 ועל הבלנסר לא ביקשתי הנחה בכלל הוא עלה 23$

lekner

New member
בתמי קניתי את הטריינר שלי והיא

הרבה הרבה יותר רחוקה מאיפה שאני קונה חוץ ממנה יש עוד חנות יותר קרובה נ.ו.מודלר שהם ממש מצויינים

mdreamer

New member
אני לא ממליץ לך על המטען הזה

הוא יכול לטעון רק עד 5A - לא חבל? A123 יכולות להיטען ב 10A חצי זמן טעינה בקירוב. (ללא CV אחרי CC) חפש מטען שיכול לדחוף יותר זרם.

lekner

New member
כתוב עליו שהוא טוען ב 9 אמפר איפה

ראית שהוא טוען רק ב 5? זה כבר לא משנה כי כבר הזמנתי אבל בשביל לדעת איך אני קורא את הנתונים עליו

למעלה