מטען לגלאקסי

sail away

New member
מטען לגלאקסי

היי,

אבד/נעלם/נגנב לי המטען לגלאקסי...
איפה אני יכולה לקנות מטען כזה בזול?
(לא רוצה לקנות בחברה של הסלולארי, כי הם סתם רוצים מחיר מוגזם!)

ככה זה נראה:
http://i1231.photobucket.com/albums/ee513/acsj03/samsung/n7000smallW1.jpg

sail away

New member
וחנות בישראל?

אין לי כרטיס באיביי, וגם עד שהמשלוח יגיע... אני אהיה תקועה בלי בטריה

זה מטען USB סטנדרטי

את יכולה לקנות רק כבל USB עם יציאת מיקרו USB ולחבר למחשב או לחלופין לקנות בכמה עשרות שקלים מטען מכל חנות לאביזרי סלולר.

einat162

New member
הראש של הכבל מצד ימין הוא לא רגיל

לגבי חלק של התקע- מטען USB קיר רגיל (עולה כ 35 ש"ח)

herouth

New member
דווקא נראה כמו מיקרו, פשוט מזווית שקשה

...לראות ממנה את הזויות של החלק המתכתי.

בעיקרון היום לכל הטלפונים יש שקע מיקרו סטנדרטי על פי דרישות התקן האירופי. חוץ מאשר לאפל, כמובן, והם מספקים מעביר כדי לעמוד בדרישות התקן...

לא צריך ללכת לתמונה בשביל זה:)הכי סטנדרטי שיש

גלקסי (ככל הידוע לי, וגם מנסיון אישי עם חלק מהדגמים),
הם עם מיקרו USB.
אבל אם נקבל גם את שם הדגם המדוייק של הפלצפון, נוכל לראות בדיוק עם איזה כניסה המטען שלו.

einat162

New member
לי אין
לשלם כ"כ הרבה על פלאפון

במיוחד כזה שיכול להתרסק על הרצפה / להיגנב.... מעדיפה לקנות לי עוד מחשב נייד (או שניים).

@יעל@

New member
יש בזה משהו

לפני שנה וחצי קניתי משהו פשוט וקטן של HTC. ואז הוא התחיל לבכות שאין לו זיכרון, (הווצאפ והאפ של הפייסבוק חנקו אותו אפילו עדכונים הוא לא הוריד כי לא היה לו מקום) אז שיכנעו אותי להחליף. לפלצפון.

einat162

New member
שווה לבדוק בסניפים של

תחנות הנוחות של דלק - למרות שאלו תחנות יקרות בכל דבר אחר, מחלקת האלקטרוניקה של הסניפים מאוד זולות. אני לא יודע אם זה עוד רלוונטי כי הייתי לפני כמה חודשים ודיברתי עם המוכרנים שם (מעניינים אותי הדברים האלו) מסתבר שהם מחוייבים לתת מחיר נמוך יותר בתור אטרקציה להיכנס אליהם.

עוד מקומות לבדוק - סניפי חנויות מחשבים KSP ואייבורי (KSP יש מגוון יותר גדול), ואפילו במחלקות האלקטרוניקה של הסופרים (סופרסלדיל במיוחד).

dify

New member
בכל סופר גדול

יש מטענים אוניברסליים, אלו שיש להם מלא ראשים להחלפה, מהניסיון שלי, הם עובקים יופי עם סמסונג ועולים 20-35 שח, תלוי איפה קונים.
א-ב-ל אני לא מצליחה להעביר איתם מידע סמארטפון-מחשב כלומר לצורך הטענה הם סבבה לגמרי, לצורך העברת מידע, לא. אולי אני טועה ומישהו יודע מה אני יכולה לעשות בעניין? או שזה מה יש ואפשר רק להטעין איתם?

(ראוי לציין שהטלפון מלכתחילה הגיע עם שני חוטים נפרדים, אחד של המטען ואחד להעברת נתונים כך שסביר שהציפיה שלי לא ריאלית
)

סמסונג גלקסי הוא מכשיר אנדרואיד

הוא יכול להתחבר למחשב עם כבל USB.
כדי להעביר נתונים למחשב צריך לחבר אותו למחשב ואח"כ לאפשר את מצב USB מההגדרות.

אם יש קשיים אפשר לפנות גם לפורום אנדרויד.

למעלה