מטען אישי

מטען אישי

חג שמח ומועדים לשמחה לכולם. יש לנו 2 שאלות חשובות. בקרוב נגיע לקנדה עם 4 ילדים ורצינו לדעת: 1. מהו המשקל של המטען האישי שאפשר להביא -בטיסה טרנסאטלנטית לכ"א. 2. יתכן כי נגיע קודם וברצוננו לאחסן מטען למשך כחודש וחצי עד חודשיים (מטען אישי בלבד כגון: בגדים, ספרים אלבומים וכד') האם יש מקום שאפשר לאחסן בתשלום כמובן, למשך זמן כזה? תודה מראש לכל העונים.

tricia

New member
מטען

שלום לך: תשובות לשאלותך: 1. מהו המשקל של המטען האישי שאפשר להביא -בטיסה טרנסאטלנטית לכ"א. שני חבילות לאדם במשקל עד 32ק''ג 2. ...לאחסן בתשלום...? יש אין סוף מקומות נתן לבדוק בדפי זהב בהצלחה

מאחר והשאלה מעניינת גם אותי

אבקש הרחבות לתשובה לגבי מקום אחסון - אשמח לשמוע מנסיון של מי שהשתמש בשירותי אחסון כאלה (נסיון טוב ונסיון רע). ולמי שלא מתגורר בקנדה עדיין - זה בריא לסמוך סתם ככה על דפי זהב?

Esther4

New member
איחסון

אני אחסנתי את כל המכולה שלי במחסן בעיר מיסיסוגה שזה ליד שדה התעופה במשך 10 חודשים ולא היתה לי כל בעיה. בנוסף לכך יש להם ביטוח במידה וקורה אצלם משהו, ולך בודאי יש ביטוח מהחברה שלך כך שאין לך מה לדאוג. אלא הן חברות ענקיות שיש להם מחסנים עם שטחים עצומים. כנס לדפי זהב באינטרנט כתוב להם אני בטוחה שכל אחד יענה לך כי הם רוצים את הביזנס שלך. בהצלחה

tricia

New member
אין לי ניסיון בעיניין איכסון

אבל לפני שהגעתי חשבתי שאזדקק למקום שכזה ולכן התעניינתי והתשובה שקיבלתי היתה אותה תשובה שנתתי. יחד עם זאת באמת ראתי שאתרי איכסון נפוצות מאוד בטורונטו. חיפוש קצר בGOOGLE תחת: SELF STORAGE או PUBLIC STORAGE ידגימו לך זאת. אין לי מוזג על מחירים כווין שלא מופאים באתרים השונים. בהצלחה

Fonzie

New member
SELF STORAGE ../images/Emo162.gif

הענף של SELF STORAGE מפותח בקנדה. קימים גדלים שונים של מחסנים אישים להשכרה והמחירים בהתאם. דוגמאות לגדלים: 5x5,7x10, 5x10, 10x20, 20x20 אפילו גודל של מוסך למכונית. יש אתרי איכסון פנימי או חיצוני. השכרה על בסיס חודשי (ראשון ואחרון). חשוב שיש למקום טמפרטורה קבועה temp control. יש אתרי איכסון עם גישה בשעות עבודה ויש אחרים עם גישה בלתי מוגבלת. עדיף מקום בקומת קרקע או שיש גישה מידית עם מכונית. צריך לקנות מנעול לבד. ניתן לקנות מנעול, חומרי אריזה ושרותי הובלה מאתר האיכסון. יש ב Thornhill אתר איכסון Doncaster Ave

רציתי להוסיף ש

זה 32 ק"ג לכל חבילה/מזוודה. ומנסיון אישי, בטיסות טרנס אטלנטיות פחות מדקדקים בנושא המשקל (או עודפו..).

למעלה