מטמורפוזה

צבצב

New member
מטמורפוזה../images/Emo53.gif

מישהו יודע איך ניתן לבטל כישוף שינוי צורה מבן אדם לצב? הסרת קסם פשוטה נגד ליקנתרופיה ודברים בסגנון פשוט לא עובדים!

צבצב

New member
לא שמעת על מטמורף../images/Emo35.gif

קיימים באופן מאוד בסיסי שני סוגים של כישופי שינוי - שינוי עצמי (המשפיע על המטיל) ושינוי אחר. הכישוף משנה את המטרה לצורה אחרת, בדרך כלל בעל חיים - כולל צב כמובן. כישופים זמניים בסגנון הם (באופן מאוד יחסי כמובן) פשוטים ללמידה, ואינם מסוגלים להעניק למטרה תכונות מיוחדות. לדוגמא, אם משתמשים בהם כדי להפוך מישהו לדרקון, הוא לא יהיה מסוגל לעוף או לירוק אש וכו´. מטמורפוזה מושלמת לעומת זאת היא אחד הכישופים המתקדמים ביותר. ליקנתרופיה היא מחלה ההופכת אדם לחיה (נפוץ ביותר בקטע של זאבי אדם, אנשים שננשכו ע"י זאב והפכו בעקבות זאת לזאבים). לא ידוע לי על מקרה קודם של צב-אדם, אבל תמיד הרי יש פעם ראשונה. הבעיה שלי היא כזאת: חלמתי שאני צב וכשהתעוררתי גיליתי שזה לא היה חלום. אני לא יודע האם זה בעקבות מגע כלשהו עם צב (אין להם שיניים) שהפך אותי לצב-אדם, או בגלל שבטעות הפכתי את עצמי לצב, או שמישהו אחר כישף אותי והפך אותי לצב כשישנתי, או שאני עדיין חולם. השורה התחתונה: לא הצלחתי להפוך את עצמי בחזרה לבן אדם, ובעצם אני לא זוכר האם הייתי בן אדם לפני כן - אבל אני מניח שכן. אז אם מישהו יודע איך ניתן לבטל כישוף כזה, כיוון שאני רחוק מלהיות מסוגל להפוך את עצמי חזרה לבן אדם ע"י מטמורפוזה מושלמת (שינוי צורה) בכיוון ההפוך. כפי שציינתי - הסרת קסם רגילה לא פועלת וגם לא כישופים נגד ליקנתרופיה.

אתה איש...צב... מאוד משעשע ../images/Emo6.gif

תסתכלו בכרטיס האישי שלו ותראו מה הוא עשה למסכנים מחלום צלול

תרביץ לי עם מטאטא בראש ותקרא לי סשה

אבל חיי נפשי שהפעמים היחידות שנתקלתי מטמורף זה ב"הנסיכה והצפרדע" *נא לומר במבטא של זקן מטורף שאוסף פקקים של סודה*

morning star

New member
תשמע ידידי,

הגיע הזמן לסגור את הספר "המדריך לשחקן המתקדם" (או שמא מדובר במדריך לשחקן של מוד"מ) ולחזור לחיים. בינתיים קח קצת חסה.

merde

New member
אני לא מבין אתכם.

אולי תעזרו לי בנושא? אני מניח שכולכם בפורום הזה מהסיבה הפשוטה שאתם אכן מאמינים בנושא ו בדברים כאלו. אתם יושבים וחוקרים, לומדים כישופים ומחליפים מידע עם אנשים אחרים שמרגישים כמוכם אז למה ברגע שמגיע משהו שהצליח לבצע דבר שכולכם הייתם חולמים על לחוות בעצמכם ולכן אתם רודפים אחרי כל המידע הזה והכישופים הללו במקום לחלוק איתו את המידע שלכם ולנסות לתמוך בו ולעזור לו ועל ידי חקר מצבו גם לעזור לעצמכם להגשים את חלומכם אתם ישר באים עם תגובה צינית ספקנית אליו ומבטלים את הכל כהתלה.. בדיוק כמו שעשו לכם. אז תחליטו, אתם מאמינים או שלא?

morning star

New member
אני מצטער, אולי תלמד אותנו?

אחרי שקראתי גם חלק מההודעות שלך בפורומים אחרים (ובהנחה שמדובר ב"חרא" (סליחה, merde) וצבצב כאותה הישות האלקטרונית של מתוסכל המסתתר מאחורי הודעות מתחכמות) - הגעתי למסקנה הבלתי נמנעת (והיא זהה למסקנה אחרי הודעתך הראשונה) - שאתה פרובוקטור שחושב את עצמו טיפה יותר מדי (תפסת אותי מעוצבן היום, ואני משתדל לא להיות יותר מדי אגרסיבי). מספיק עם ההומור הדליל והשחוח שאתה מפיץ בפורומים השונים. מה שכתבת כאן הוא כמעט מילה במילה לקוח ממשחק תפקידים נודע לשמצה בשם D&D (או גרסתו המורחבת) - כך שהצלחת לזכות בחוסר הרצינות המופנה כלפיך ובצדק. ההודעה הראשונה (והשניה) אולי עוד העלו גיחוך קל, אבל ההודעה האחרונה לא מיטיבה עימך. הנווד

merde

New member
טעות בידך..

אומנם פירשת את הכינוי במדוייק אבל במקרה ואתה חושד שאני הוא צבצב כפי שהבנתי ממה שאמרת אז אתה לגמרי טועה. לא הייתי טורח לייצר שני כינויים שונים בשביל כך... הגעתי להודעתו אך ורק במקרה. נ.ב תרגיש חופשי להיות אגרסיבי כמה שמתחשק לך.

morning star

New member
אם כך

קבל את התנצלותי. חשבתי שאתה אותו האדם ולכן הגבתי כפי שהגבתי. כפי שציינתי, מדובר בפרובוקטור לא קטן, שהעתיק כמעט מילה במילה מתוך חוברות של משחק תפקידים - ומכאן חוסר הרצינות בתשובה אליו. תאמין לי, הוא לא הצליח בשום דבר. ואולי זה יאכזב אותך לשמוע - שינוי צורה אינו דבר אפשרי בעולמנו, גם באמצעות המאגיה. שלך הנווד

merde

New member
אני מודע לכך..

האמת התגובה שלי הייתה בציניות חוץ מהמשפט האחרון, שכל אדם פה שאכן מאמין בדברים הללו בא לאדם אחר הם מבטלים את הכל מיד כהתלה אז אפילו אם זה ברור שהוא צוחק (וגם אם הוא לא היה מעתיק הכל מילה במילה מחוברת מבוכים ודרקונים לא הייתי מאמין לו) למה לא להתייחס אליו ברצינות כמו שהייתם רוצים שיתיחסו אליכם במקרה ואתם אכן תרגישו הצלחה ממשהו שכזה? אם הייתי מבין משהו בנושא הייתי יושב איתו ונותן לו רשימת כישופים ושיקויים שמתאימים לכך.. ומה שבטוח זה יהיה הרבה יותר משעשע :)

The Wraith

New member
היי! נווד! עד כאן!

"נודע לשמצה בשם D&D" נודע לשמצה?? אז שיטת הקרב שלו קצת לא הגיונית וצריכה מעט שיפורים אבל סך הכל הוא משחק די טוב. אם נתעלם לרגע מהעובדה שאנשים כמו "צבצב" לוקחים אותו טיפה יותר מדי ברצינות. שלך, טל

צבצב

New member
טעות בידך../images/Emo8.gif

נכון שהבאתי את זה ממבוכים ודרקונים ושלא באמת עברתי מטמורף (וראו באמת הדיון המעניין בפורום חלומות צלולים). אבל מן הסתם אני לא משתמש אחר בפורום בעל פרטים שונים משלי. באשר לידיעותיך במשחק מבוכים ודרקונים: 1) הוא מבוסס על מיטב הידע (גם של כישופים) מימי הביניים, כך שאם מוזכר בו לחש זה או אחר מן הסתם הפרטים לגביו - במיוחד זה שהוא לא פחות אפשרי מלחשים אחרים המוזכרים שם - נכונים. 2) לא קיים ספר "מדריך לשחקן המתקדם" (חוברות המדריך לשחקן ולשליט המבוך למתקדמים מאוחדות). 3) כישוף "שינוי צורה" שהזכרתי הוא מעוצמה תשיעית, כלומר יימצא רק בספר "המדריך לשחקן האשף". למה אגב החלטת שמטמורף לא אפשרי?

morning star

New member
אתה באמת לא מצפה

שאני אזכור חוברת משחק שרכשתי לפני משהו כמו 12 שנים +/- במדוייק. אם כי המשחק טיפ-טיפה מבסס דברים עפ"י מיתולוגיות, הרי שהרבה מאוד נסוב על דמיונו הפורה של ג´רי ג´ייקס וחבר מרעיו ועל אגדות ילדים שונות. אחרי קריאה של כמה מהגרימאורים הותיקים יותר (הכי צעיר מהמאה ה-15), אני יכול להגיד בוודאות שלא היו קיימים כאלה דברים. צורה מסויימת של שינוי צורה קיים - אך לא במובן פיזי. מדובר בשינוי צורה של מה שמכונה "הגוף האסטראלי" או "הגוף האתרי" ע"י אנשים רבים. זהו כשרון שהשתמשו בו שאמאנים בימי קדם ומכשפים שונים (דוגמא קלה בספרו הראשון של קרלוס קסטנדה - משנתו של דון חואן). החשדות הכי גדולים על שינוי צורה פיזי נפלו על עקרות בית זקנות וחביבות בימי האינקויזיציה הנחשדו בכישוף - וכן בשינוי צורה לחתולים שחורים. שלך הנווד

The Wraith

New member
שחצן תחשוב

למו"ד אין שום התבססות על המגיה, יש לו פוקסים לעיתים רחוקות עם שמות של לחשים שונים שיש בספרי הכישוף שנכתבו עוד לפני שסב סבך נולד.

אני בשוק(ולית)!!!

אני לא מאמינה! שיקרת לי? אני בהלם כפי הנראה לעולם לא אוכל לבטוח באיש הבא שיגיד לי שהוא צב והכל בגללך! עכשיו הרסת את הסיכויים של אנשים אחרים שהפכו לצבים לקבל ממני תמיכה! אני מקווה שאתה מרוצה! נ.ב איפה אפשר לקנות חוברות של D&D חוץ מבכנסים?

The Wraith

New member
אפשר ב...

באתר של Wizards of the coast החברה שייצרה את המשחק www.wizards.com לא שאני מבין איך זה יעזור לך בכישוף

The Wraith

New member
תשמע

או שאתה צריך עזרה פסיכולוגית או שאתה מנסה לצחוק כאן על אנשים, בכל מקרה, תעוף מכאן אין לי זמן לכסילים

למעלה