מטלטל...

אבו4

New member
מטלטל...

אתמול מיד לאחר הפיגוע הטלפונים והביפר לא מפסיקים לצפצף. מקבלים הוראה להעמיס את כל הציוד ולעוף לי-ם. מגיעים לחפ"ק ומתחילים לבדוק ציוד שמגיע מהזירה. בזירה יש כוחות של משטרה , מג"ב ו...שלנו , הרבה כיפות סרוגות כולל החבר'ה מהצוות של העובדים שלי - גאווה בלב בתוך הבלאגן לקראת 2 בבוקר מדלגים לג'בל מוכבר למבצע מעצרים של המשטרה בעקבות הפיגוע (המחבל ימ"ש אזרח ישראלי תושב ג'בל מוכבר) ב05:30 אחרי לילה גדוש פעילות, מתקפלים וחוזרים למרכז. תמונות קשות מהזירה בראש והמחשבות רצות... 2 רכבים מבצעיים גדולים בטיסה נמוכה על כביש 443 והנצנוצים של הצ'קלקה הכחולה חוזרים מקירות הסלע... כולם שותקים חלק מהחבר'ה נרדמו.. מחר שבת , הילדים אצלי מזל שהספקתי להכין את הרוב... מגיע הביתה ב06:30 נופל על המיטה כמו אבן ונרדם... חלומות - אין. 11:00 מתעורר ומקבל את הידיעה שהבן של משפחת רוט שכנים שלי לשעבר מאלקנה רק בן 18.5 והבן של משפחת כהן מאלקנה רק בן 15!! נרצחו בפיגוע... אני מכיר את שניהם ממתי שהיו תינוקות... המשפחות שלהם - מלח הארץ ללא מליצות... אני יוצא עכשיו לקחת את הילדים יותר מוקדם לפני שכל המשתתפים בהלוויה יגדשו את הישוב הקטן ונתקע בפקק ענק... התחושה מעורבת - מצד אחד גאה להשתייך לציבור הזה...לערכים , לנחישות , מצד שני - נמאס לשלם בדם... עד מתי??? די לאדישות! הגיע הזמן להיות השכן הכי מופרע בשכונה שנקראת המזרח התיכון. להתחיל להתפרע על כל אויבינו ולהחזיר את כושר ההרתעה. אבסורד - מפגע בלב הבירה ירושלים אזרח ישראלי עם תעודה כחולה , (אזרחים שווי זכויות אעלק...) מחכה כמוכם למהפך שאני מאמין שבוא יבוא! שלכם.

ותשחק

New member
תמו לי המילים..

הרבה טוב לכולנו. אמר המנהל החינוכי של ישל"צ - ראיתי הרבה פיגועים בחיי, אך כשזה בבית שלך - זה פוגע כמו וחודר ישר ללב.. באמת מרכז היא כור היתוך של רבים מאיתנו, והמעגלים של ההיכרויות הולכים ומצטמצמים..

היום , בתפילת מוסף של ראש חדש ...

אמרנו ``אלוהינו ואלוהי אבותינו , מפני חטאינו `גלינו` מארצנו ונתרחק מעל אדמתנו ואין אנו יכולים לעשות לפניך את קרבנות חובתינו... יהי רצון מלפניך ה` אלוהינו `שתעלנו` לארצנו ותטענו בגבולנו , ושם נעשה לפניך את קרבנות חובתנו ... אז לצערי , מי שעדיין חושב שאנו כבר לא בגלות , שישנה את נוסח התפילה שלו ... אנו מאוימים יותר מאז שהיינו בחו`ל ... ולכן לא הגענו אל המנוחה והנחלה ... ולכן אנו ממשיכים ואומרים ... ויהי ראש החדש הזה סוף וקץ לכל חטאתינו וצרותינו ... אמן כן יהי רצון !

reo2

New member
מזעזע!!! רצח הילדים התמים../images/Emo182.gif../images/Emo16.gif

כל כך עצוב. אין מילים. קשה לנשום. אבן כבדה בלב

אכן מטלטל

לא נתפס! הרבה עצבות
אין מה להוסיף שה' ישמור עלינו על ילדי ישראל

ציפי81

New member
לגבי המסקנות - איתך בכל מילה

ובתור תושבת ירושלים - חורה לי שהעירייה משקיעה כסף, והרבה, בפיתוח האזורים הערביים, ותראו איך הם גומלים לנו...

גם אני מקווה ומאמינה שבוא יבוא היום...

שהק"בה ילחם לנו את מלחמתנו ואנחנו נחריש. יהיה רצון שלא נראה עוד צער- בייחוד בחודש אדר (משנכנס אדר מרבין בשמחה..) ובכלל בשנה זו. שבת שלום ומבורך לכל חברי הפורום.

למעלה