../images/Emo23.gifאני אשתף אותכם במתי 25-ובאירוע מיוחד
איפה שהאדון ישוע נותן את המשל על הגדיים והכבשים..כשהמאמינים הצדיקים הם הכבשים שירשו את מלכות אלוהים, והגדיים הם אלו שלא קיבלו את הבשורה ובחרו בדרך המוות והחטא.. במשל זה ישוע אומר לצדיקים..כשהייתי רעב האכלתם אותי, כשהיית צמא נתתם לי לשתות, כשהייתי עירום נתתם לי בגדים, כשהייתי זר נתתם לי קורת גג.. והצדיקים התפלאו.. אמרו לו ברוב צניעותם..מתי אדוננו ראינו אותך רעב והאכלנו אותך..מתי היית עירום והלבשנו אותך...?? וישוע היקר מלמד אותנו את השיעור בעזרה לנזקקים.. בביקור חולים..בתמיכה בחלשים..ואומר להם בכל פעם שהאכלתם, השקייתם, הלבשתם,עזרתם לאחד מהנזקקים האלו שעלי אדמות..זה כאילו עשיתם את זה לי!!
כמובן שהמשל ממשיך בפניית ישוע הנגדית לגדיים, ואומר להם ראיתם אותי רעב ולא היה לכם אכפת, ראיתם אותי צמא ולא נתתם לי לשתות..ראיתם אותי עירום והתעלמתם..והם נחרדו.."מתי אדוננו התעלמנו מך ולא האכלנו או השקיינו ...?" וישוע אומר להם..כמו שלא עשיתם את זה לאלו שנזקקו לזה הכי..זה כאילו התנכרתם גם לי..ולכן הוא מתנכר להם ביום הדין..והם יוצאים מביתו ורק הכבשים הנאמנים נשארים.
למה אני רוצה להגיע..בסוף המיסה שהתמקדה בסוגייה זו, יצאנו אני ועוד 2 אחיות מהכניסייה ושני אחים, לבית חולים רמב"מ, שם שוהה אישה זר..שהגיעה מצפון עיראק, מאזור קורדיסטאן, באמצעות ארגון, שיבה לאחים, שעוזר להביא תינוקות ממדינות ערב עם בעיות רפואיות קשות לניתוחים בארץ, זהו ארגון נוצרי משיחי, ארגון עם הרבה נשמות של צדיקים, שמשלמים ממנים ודואגים לכל המעבר ואישורי הכניסה..האם הזו..אישה צעירה, הגיעה עם הפעוט שלה בן ה4 שבועות..מלאך קטן ויפה מאוד, שישן במחלקת לב מחכהלניתוח מסובך מאוד בעוד כיומיים.. רוצה שנתאחד בתפילה עבור המלאך הזה..עבור אמו שבאה מדת אחרת..מרקע אחר..אך מלאה הודייה לאלוהים שאירגן לה נסיעה וטיפול זה לבנה שרק המוות חיכה לו באותו איזור נידח בעיראק. אני זוכרת ששמתי את האצבעות בעדינות על חזהו של הפעוט המתוק, התפללתי ליסוע שירחם עליו ועל אימו שיעשה נס ויציל את חיי התינוק הזה שבכוח האמונה הגיעה אמו לישראל ובגלל אמונתם של רבים שעומדים מאחורי ארגון שיבה לאחים.. ירדו לי דמעות..והבנתי שזה מלאך עלי אדמות..הוא חייך קלות.. לב כולנו יצא אליו ולאמו הנחמדה שלא האמינה שבאמצע מדינה זרה ואולי עויינת..בלי שפה ובלי אף אחד לצידה..היא תמצא אחיות..ואחים..ויסוע לצידה
הללוייהה.. תתפללו לתינוק זה.. תצטרפו לעשרות מאמינים בחיפה שיעלו תפילות לתינוק הזה-אמן. אתם יודעים..ישוע היה שם.. והוא ביציאתנו לחש לכולנו בעיני רוחנו.. תודה שביקרתם אותי כשהייתי חולה ועודדתם את אמי שהיתה צריכה.. זהו הלקח שלנו..לנהוג כמו יסוע..ולראות בכל נזקק ובעל צורך.. יסוע..שמבקש עזרה.. ואין יותר שלום בלב מזה.. שהיה לנו שעזבנו בשקט את הבית חולים..שמחים על החיוך המתוק שהיה לאם..ששמעה שנבקר אותה מדי יום..ונדאג לה .. ושתרגיע את בעלה שלא יכל להכינס לישראל עם בנם השני אלא נשאר בירדן מחכה לתוצאות הניתוח ומוטרד לגורל אשתו בארץ זרה לבד.. ישוע חי..ישוע אוהב את כבשיו.. תעזרו לנזקקים אחים שלי.. מכל הלב..כי אהבת ישוע שהוא שופך בתוכנו עם רוח הקודש.. היא הגדולה מכל מתנה אחרת.. אהבה שנותנת חיים.. אהבה של אלוהים