מטלה למחר

salt of earth

New member
מטלה למחר ../images/Emo16.gif../images/Emo203.gif

תנסו במיסה
של מחר לזכור 5 מילים שיוזכרו בתפילות או בדרשה
. תעלו אותן בפורום ותנסו להעביר לנו
את תחושותיכם
בנוגע לאותן מלים

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifבוקר טוב../images/Emo24.gif

אני בטוח אזכור יותר מחמשה
... היום אני עובדת לצערי באופן חד פעמי אני מקווה.. שיהיה לכם יום ראשון מבורך ומקסים

salt of earth

New member
חרשנית את ../images/Emo3.gif

נראה אותך בערב... לא נותנת דחיית הגשה
יום ראשון מבורך לך גם

salt of earth

New member
המילים שלי ../images/Emo9.gif

טוב, חזרתי מהמיסה שהייתה מהממת כרגיל
והמילים שלי: حفظ كلام المسيح אבונא חזר הרבה על המילים הללו. "לשמור את מילת ישוע" ולא מספיק לשם כך רק לקרוא מהספר הקדוש, ולצטט ממנו פסוקים, או ללכת להתפלל. צריך לא רק לשנן מה ישוע אמר אלא גם לחיות לפי מילתו ולקדש את מילת ישוע
בפועלנו ביום-יום, בחיי המשפחה שלנו, בזמן העבודה שלנו. לשמור את מילת ישוע זה לא רק להקשיב לדברי האל בכנסייה ואז כשיוצאים חוזרים לשגרה, אלא לקחת את הפנינים וליישם אותם ולחיות על פיהן. ולאהוב את ישוע כפי שהוא ביקש מאיתנו מהקטע האינג'יל הזה מיוחנן זה רק רגשות וסתם מילים אלא לאהוב את ישוע ולשמור את מילתו משמעה שנחיה על פי מילות האינג'יל בחיינו כל יום السلام המילה הזאת עלתה כמה פעמים היום במיסה. גם בגלל שישוע אומר בקטע מיוחנן: "السَّلامَ أَستَودِعُكُم وسَلامي أُعْطيكم. لا أُعْطي أَنا كما يُعْطي العالَم." וגם בגלל הפרק שבו מחליפים בינינו את "سلام المسيح" וגם בגלל שאצלנו נוהגים אחרי סיום המיסה ולפני שמתפזרים להקדיש כמה דקות של תפילה לשלום בארץ הקודש. דווקא היום התפילה לשלום קיבלה משמעות אחרת בשל מה שאמר ישוע על השלום. השלום שלנו הוא שלום רוחני ופנימי וזה לא כמו שנותן העולם. أورشليم المتلألئة זה הוזכר בקטע הקריאה השני מחזון יוחנן 21, כאשר תיאר את ירושלים שיורדת מאצל אלוהים וקיבלה את مجد الله. התיאור של מלכות השמיים עם הדלתות שכוללות את הברית החדשה והישנה, עם אלוהים אשר מקיף אותה, האור שתמיד בוקע ממנה כי مجد الله أَضاءَها זה מאוד ריגש אותי, ומוזר שאף פעם לא נתקלתי בעת הקריאה שלי בקטע הזה ולא שמתי לב אליו. נראה לי שזה מספיק כדי למשוך אותי לקרוא את חזון יוחנן ולנסות להבין אותו. شافيّ الوحيد המילה הזאת מהתרתילה "يسوع انت إلهي" מאוד משכה אותי. את התרתילה שרנו בשמחה רבה לפני התפילה על הלחם הקדוש (או במקרה של הלטינים המצה הקדושה
) الله العادل والرؤوف الله العادل الذي احب العالم ولم يشئ ان يهلك ولذا ارسل ابنه الوحيد ليخلّص الخاطئين وهو في نفس الوقت عادل فلا يجوز ان يحكم على الخاطئ الذي إختار حياة الخطيئة كنهج ورفض نعمة الله مثلما يحكم على الصديّق المؤمن. אהבתי את הביטוי הזה מתוך תהילים 66 שיהיה לכולכם יום ראשון מבורך

michaeld1

New member
לפני המילים שלי נקדים עם אלאנג'יל אליאומי

الأحد 13 أيّار/مايو 2007 الأحد السادس بعد الفصح: أحد الأعمى تذكار القدّيسة الشهيدة غليكاريّا يو .38-1:9 وبَينَما هو سائِرٌ رأَى رَجُلاً أَعْمى مُنذُ مَولِدِه. فسأَلَه تَلاميذُه: « رابِّي، مَن خَطِىءَ، أَهذا أَم والِداه، حَتَّى وُلِدَ أعْمى؟». أَجابَ يسوع: « لا هذا خَطِئَ ولا والِداه، ولكِن كانَ ذلك لِتَظهَرَ فيه أَعمالُ الله. يَجِبُ علَينا، مادامَ النَّهار، أَن نَعمَلَ أَعمالَ الَّذي أَرسَلَني. فاللَّيلُ آتٍ، وفيه لا يَستَطيعُ أَحَدٌ أَن يَعمَل. مادُمتُ في العالَم. فأَنا نورُ العالَم». قالَ هذا وتَفَلَ في الأَرض، فجَبَلَ مِن تُفالِه طيناً، وطَلى بِه عَينَي الأَعْمى، ثُمَّ قالَ له: « اِذهَبْ فَاغتَسِلْ في بِركَةِ سِلوامَ» ، أَي الرَّسول. فذَهَبَ فاغتَسَلَ فَعادَ بَصيراً. فقالَ الجيرانُ والَّذينَ كانوا يَرونَه مِن قَبلُ لأَنَّه كانَ شحَّاذاً: « أَلَيسَ هو ذاكَ الَّذي كانَ يَقعُدُ فيَستَعْطي؟» وقالَ آخَرون: « إِنَّه هو». وقالَ غَيرُهم: « لا، بل يُشبِهُه». أَمَّا هوَ فكانَ يقول: « أَنا هو». فقالوا له: « فكَيفَ انفَتَحَت عَيناكَ؟» فأَجابَ: « إِنَّ الرَّجُلَ الَّذي يُقالُ لَه يسوع جَبَلَ طيناً فطَلى بِه عَينَيَّ وقالَ لي: « اِذهَبْ إِلى سِلوامَ فَاغتَسِل. فذَهَبتُ فَاغتَسَلَتُ فَأَبصَرتُ». فقالوا له: « أَينَ هو؟» قال: « لا أَعلَم». فَذَهبوا إِلى الفِرِّيسيِّبنَ بِذاكَ الَّذي كانَ مِن قَبْلُ أَعْمى. وكانَ اليَومُ الَّذي فيه جَبَلَ يسوعُ طيناً وفَتحَ عيَنَيِ الأَعمى يَومَ سَبْت. فسأَلَهُ الفِرِّيسيُّونَ أَ&#161

michaeld1

New member
המשך אלאנג'יל

فسأَلَهُ الفِرِّيسيُّونَ أَيضاً كَيفَ أَبصَر. فقالَ لَهم: « جَعَلَ طيناً على عَينَيَّ ثُمَّ اغتَسَلتُ وها إِنِّي أُبصِر». فقالَ بَعضُ الفِرِّيسيِّين: « لَيسَ هذا الرَّجُلُ مِنَ الله، لأَنَّه لا يَحفَظُ شَريعةَ السَّبْت». وقالَ آخَرون: « كَيفَ يَستَطيعُ خاطِئٌ أَنَ يَأتيَ بِمثِلِ هذهِ الآيات؟» فوَقَعَ الخِلافُ بَينَهم. فقالوا: أَيضاً لِلأَعمى: « وأَنتَ ماذا تَقولُ فيه وقَد فَتَحَ عَينَيكَ؟» قال: « إِنَّهُ نَبِيّ». على أَنَّ اليَهودَ لم يُصَدِّقوا أَنَّه كانَ أَعْمى فأَبصَر، حتَّى دَعَوا والِدَيه. فسأَلوهما: « أَهذا ابنُكما الَّذي تَقولانِ إِنَّه وُلِدَ أَعمى؟ فكَيفَ أَصبَحَ يُبصِرُ الآن؟» فأَجابَ والِداه: «نَحنُ نَعلَمُ أَنَّ هذا ابنُنا، وأَنَّه وُلِدَ أَعْمى. أَمَّا كَيفَ أَصبَحَ يُبصِرُ الآن، فلا نَدْري، ومَن فَتَحَ عَينَيه فنَحنُ لا نَعلم. إِسأَلوهُ، إِنَّه مُكتَمِلُ السِّنّ، سَيَتكلَّمُ هو بِنَفسِه عن أَمرِه». وإِنَّما قالَ والِداهُ هذا لِخَوفِهِما مِنَ اليَهود، لأَنَّ اليَهودَ كانوا قدِ اتَّفَقوا على أَن يُفصَلَ مِنَ المِجمَعِ مَن يَعتَرِفُ بِأَنَّه المسيح. فلِذَلكَ قالَ والِداه: إِنَّه مُكتَمِلُ السِّنّ، فاسأَلوه. فَدَعَوا ثانِيَةً الرَّجُلَ الَّذي كانَ أَعمى وقالوا له: « مَجِّدِ الله، نَحنُ نَعلَمُ أَنَّ هذا الرَّجُلَ خاطِئ» . فأَجاب: « هل هو خاطِئٌ لا أَعلَم، وإِنَّما أَعلَمُ أَنِّي كُنتُ أَعْمى وها إِنِّي أُبصِرُ الآن». فقالوا له: « ماذا صَنَعَ لكَ؟ وكَيفَ فتَحَ &#1

michaeld1

New member
המשך

فقالوا له: « ماذا صَنَعَ لكَ؟ وكَيفَ فتَحَ عَينَكَ ؟» أَجابَهم: « لقد قُلتُه لَكم فلَم تُصغُوا، فلِماذا تُريدونَ أَن تَسمَعوه ثانِيَةً ؟ أَتُراكم تَرغَبونَ في أَن تَصيروا أَنتُم أَيضاً تَلاميذَه؟» فشَتَموه وقالوا: « أَنتَ تِلميذُه، أَمَّا نَحنُ فَإِنَّنا تَلاميذُ مُوسى. نحَنُ نَعلَمُ أَنَّ اللهَ كَلَّمَ مُوسى، أَمَّا هذا فلا نَعلَمُ مِن أَينَ هو». أجابَهُمُ الرَّجُل: « فعَجيبٌ أَن لا تَعلَموا مِن أَينَ هو وقَد فتَحَ عَينَيَّ. نَحنُ نَعلَمُ أَنَّ اللهَ لا يَستَجيبُ لِلخاطِئين، بل يَستَجيبُ لِمَنِ اتَّقاهُ وعَمِلَ بِمَشيئتِه. ولَم يُسمَعْ يَوماً أَنَّ أَحداً مِنَ النَّاسِ فتَحَ عَينَي مَن وُلِدَ أَعْمى. فلَو لم يَكُن هذا الرَّجُلُ مِنَ الله، لَما استَطاعَ أَن يَصنَعَ شَيئاً». أَجابوه: « أَتُعَلِّمُنا أَنتَ وقد وُلِدتَ كُلُّكَ في الخَطايا؟» ثُمَّ طَردوه. فسَمِعَ يسوع أَنَّهم طَردوه. فلَقِيَه وقالَ له: « أَتُؤمِنُ أَنتَ بِابنِ الإِنسان ؟» أَجاب: « ومَن هو. يا ربّ، فأُومِنَ به؟» قالَ له يسوع: « قد رَأَيتَه،هو الَّذي يكَلِّمُكَ». فقال: «آمنتُ، يا ربّ» وسجَدَ له.

michaeld1

New member
אלרסאלה (הסוהר מאמין ומקבל הגאולה)

فقالوا له: « ماذا صَنَعَ لكَ؟ وكَيفَ فتَحَ عَينَكَ ؟» أَجابَهم: « لقد قُلتُه لَكم فلَم تُصغُوا، فلِماذا تُريدونَ أَن تَسمَعوه ثانِيَةً ؟ أَتُراكم تَرغَبونَ في أَن تَصيروا أَنتُم أَيضاً تَلاميذَه؟» فشَتَموه وقالوا: « أَنتَ تِلميذُه، أَمَّا نَحنُ فَإِنَّنا تَلاميذُ مُوسى. نحَنُ نَعلَمُ أَنَّ اللهَ كَلَّمَ مُوسى، أَمَّا هذا فلا نَعلَمُ مِن أَينَ هو». أجابَهُمُ الرَّجُل: « فعَجيبٌ أَن لا تَعلَموا مِن أَينَ هو وقَد فتَحَ عَينَيَّ. نَحنُ نَعلَمُ أَنَّ اللهَ لا يَستَجيبُ لِلخاطِئين، بل يَستَجيبُ لِمَنِ اتَّقاهُ وعَمِلَ بِمَشيئتِه. ولَم يُسمَعْ يَوماً أَنَّ أَحداً مِنَ النَّاسِ فتَحَ عَينَي مَن وُلِدَ أَعْمى. فلَو لم يَكُن هذا الرَّجُلُ مِنَ الله، لَما استَطاعَ أَن يَصنَعَ شَيئاً». أَجابوه: « أَتُعَلِّمُنا أَنتَ وقد وُلِدتَ كُلُّكَ في الخَطايا؟» ثُمَّ طَردوه. فسَمِعَ يسوع أَنَّهم طَردوه. فلَقِيَه وقالَ له: « أَتُؤمِنُ أَنتَ بِابنِ الإِنسان ؟» أَجاب: « ومَن هو. يا ربّ، فأُومِنَ به؟» قالَ له يسوع: « قد رَأَيتَه،هو الَّذي يكَلِّمُكَ». فقال: «آمنتُ، يا ربّ» وسجَدَ له.

michaeld1

New member
אופס !! להלן ולרסאלי (גאולת הסוהר ומשפחתו)

رسل .34-16:16 وكُنَّا ذاتَ يَومٍ ذاهبينَ إِلى المُصَلَّى، فَتَلَقَّتْنا جارِيَةٌ يَحضُرُها رُوحٌ عَرَّاف، وكانَت بِعِرافَتِها تُكسِبُ سادَتَها مالاً كَثيرًا. فأَخَذَت تَسيرُ في إِثْرِ بولُسَ وإِثرِنا، وهِيَ تَصيح: «هؤلاءِ الرِّجالُ عَبيدُ اللهِ العَلِيّ، يُبَشِّرونَكُم بِطَريقِ الخَلاص». وظَلَّت تَفعَلُ ذلكَ عِدَّةَ أَيَّام، فاغتاظَ بولُس فالتَفَتَ وقالَ لِلرُّوح: «آمُرُكَ بِاسمِ يسوعَ المسيح أَن تَخرُجَ مِنها!» فخَرَجَ مِن وَقتِه. فلَمَّا رأَى سادَتُها ضَياعَ أَملِهم مِنَ الكَسْب، قَبَضوا على بولُسَ وسيلا وجَرُّوهما إِلى ساحَةِ المَدينَةِ لَدى الحُكَّام. وقدَّموهُما إِلى القُضاةِ وقالوا: «هذانِ الرَّجُلانِ يوقِعانِ الاِضطِرابَ في مَدينَتِنا، وهُما يَهودِيَّان، يَدعُوانِ إِلى سُنَنٍ لا يَحِلُّ لَنا قَبولُها ولا اتِّباعُها، ونَحنُ رومانِيُّون». فثارَ الجَمعُ علَيهِما فنَزَعَ القُضاةُ ثِيابَهُما وأَمَروا بِضَربِهما بالعِصِيّ فانهالوا علَيهِما وأَوسَعوهُما ضَرْبًا. فأَلقَوْهما في السِّجن، وأَوصَوا السَّجَّانَ بِأَن يُشَدِّدَ الحِراسَةَ علَيهِما. فلَمَّا تَلقَّى السَّجَّانُ هذا الأَمْر أَلقاهُما في السجْنِ الجَوَّانِيّ، وشَدَّ أَرجُلَهما بالمِقْطَرة. وعِندَ نِصفِ اللَّيل، بَينَما بولُسُ وسيلا يُسَبِّحان اللهَ في صَلاتِهما، والسُّجَناءُ يُصغونَ إِلَيهما، إِذ حَدَثَ زِلزالٌ شَديدٌ تَزَعزَعَت له أَركانُ السِّجْن، وتَفَتَّحَتِ الأَبو&#

michaeld1

New member
המשך

الأَبوابُ كُلُّها مِن وَقْتِها، وفُكَّت قُيودُ السُّجَناءِ أَجمَعين. فاستَيقَظَ السَّجَّان، فرأَى أَبوابَ السِّجْنِ مَفتوحَة، فاستَلَّ سَيفَه وهَمَّ بِقَتْلِ نَفْسِه لِظَنِّهِ أَنَّ المسَجونينَ هَرَبوا، فناداهُ بولُسُ بِأَعلى صَوتِه: «لا تَمَسَّ نَفْسَكَ بِسُوء، فنَحنُ جَميعًا ههُنا». فطَلَبَ نورًا ووَثَبَ إِلى الدَّاخِل وارتَمى مُرتَعِدًا على أَقدامِ بولُسَ وسيلا. ثُمَّ أَخرَجَهما وقال: «يا سَيِّدَيَّ ماذا يَجِبُ عليَّ أَن أَعمَلَ لأَنالَ الخَلاص؟» قالا: «آمِنْ بِالرَّبِّ يسوع تَنَل الخَلاصَ أَنتَ وأَهلُ بَيِتك». ثُمَّ كَلَّماه وجَميعَ أَهلِ بَيتِه بِكَلِمَةِ الرَّبّ. فسارَ بِهِما في تِلكَ السَّاعَةِ مِنَ اللَّيل فغَسلَ جِراحَهما وَاعتَمَدَ مِن وَقتِه، واعتَمَدَ ذَووهُ جَميعًا. ثُمَّ صَعِدَ بِهما إِلى بَيتِه، فَوَضَعَ لَهما المائِدة، وابتَهَجَ هو وأَهلُ بَيتِه، لأَنَّه آمَنَ بِالله.

michaeld1

New member
המילים שלי

1) בתקופה זו, אלזמן אלכמסיני, תמיד פותחים את המיסה בתרתילית "אלמסיח קאם..." וזה כל פעם מרגש מחדש. תרתילית "אלמסיח קאם" כמה קצרה היא כך היא עשירה. המשיח קם לתחיה. ניצח את המוות. והקים איתו את כל המתים. 2) המשפט של בולוס וסילא לסוהר: آمِنْ بِالرَّبِّ يسوع تَنَل الخَلاصَ أَنتَ وأَهلُ بَيِتك תאמין באלוהים ישוע המשיח תקבל הגאולה אתה ובני משפחתך. (וזו אכן הנוסחה). 3) فسأَلَه تَلاميذُه: « رابِّي، مَن خَطِىءَ، أَهذا أَم والِداه، حَتَّى وُلِدَ أعْمى؟» משפט לא פשוט. פעם פתחנו שרשור דיון במשפט הזה. לא המשכנו. ממליץ בחום שנמשיך. 4 )فقال: «آمنتُ، يا ربّ» وسجَدَ له. כמה מרגש. אותו עיוור כי הבריא וגם קיבל את הגאולה. אשריו.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאני אשתף אותכם במתי 25-ובאירוע מיוחד

איפה שהאדון ישוע נותן את המשל על הגדיים והכבשים..כשהמאמינים הצדיקים הם הכבשים שירשו את מלכות אלוהים, והגדיים הם אלו שלא קיבלו את הבשורה ובחרו בדרך המוות והחטא.. במשל זה ישוע אומר לצדיקים..כשהייתי רעב האכלתם אותי, כשהיית צמא נתתם לי לשתות, כשהייתי עירום נתתם לי בגדים, כשהייתי זר נתתם לי קורת גג.. והצדיקים התפלאו.. אמרו לו ברוב צניעותם..מתי אדוננו ראינו אותך רעב והאכלנו אותך..מתי היית עירום והלבשנו אותך...?? וישוע היקר מלמד אותנו את השיעור בעזרה לנזקקים.. בביקור חולים..בתמיכה בחלשים..ואומר להם בכל פעם שהאכלתם, השקייתם, הלבשתם,עזרתם לאחד מהנזקקים האלו שעלי אדמות..זה כאילו עשיתם את זה לי!!
כמובן שהמשל ממשיך בפניית ישוע הנגדית לגדיים, ואומר להם ראיתם אותי רעב ולא היה לכם אכפת, ראיתם אותי צמא ולא נתתם לי לשתות..ראיתם אותי עירום והתעלמתם..והם נחרדו.."מתי אדוננו התעלמנו מך ולא האכלנו או השקיינו ...?" וישוע אומר להם..כמו שלא עשיתם את זה לאלו שנזקקו לזה הכי..זה כאילו התנכרתם גם לי..ולכן הוא מתנכר להם ביום הדין..והם יוצאים מביתו ורק הכבשים הנאמנים נשארים.
למה אני רוצה להגיע..בסוף המיסה שהתמקדה בסוגייה זו, יצאנו אני ועוד 2 אחיות מהכניסייה ושני אחים, לבית חולים רמב"מ, שם שוהה אישה זר..שהגיעה מצפון עיראק, מאזור קורדיסטאן, באמצעות ארגון, שיבה לאחים, שעוזר להביא תינוקות ממדינות ערב עם בעיות רפואיות קשות לניתוחים בארץ, זהו ארגון נוצרי משיחי, ארגון עם הרבה נשמות של צדיקים, שמשלמים ממנים ודואגים לכל המעבר ואישורי הכניסה..האם הזו..אישה צעירה, הגיעה עם הפעוט שלה בן ה4 שבועות..מלאך קטן ויפה מאוד, שישן במחלקת לב מחכהלניתוח מסובך מאוד בעוד כיומיים.. רוצה שנתאחד בתפילה עבור המלאך הזה..עבור אמו שבאה מדת אחרת..מרקע אחר..אך מלאה הודייה לאלוהים שאירגן לה נסיעה וטיפול זה לבנה שרק המוות חיכה לו באותו איזור נידח בעיראק. אני זוכרת ששמתי את האצבעות בעדינות על חזהו של הפעוט המתוק, התפללתי ליסוע שירחם עליו ועל אימו שיעשה נס ויציל את חיי התינוק הזה שבכוח האמונה הגיעה אמו לישראל ובגלל אמונתם של רבים שעומדים מאחורי ארגון שיבה לאחים.. ירדו לי דמעות..והבנתי שזה מלאך עלי אדמות..הוא חייך קלות.. לב כולנו יצא אליו ולאמו הנחמדה שלא האמינה שבאמצע מדינה זרה ואולי עויינת..בלי שפה ובלי אף אחד לצידה..היא תמצא אחיות..ואחים..ויסוע לצידה
הללוייהה.. תתפללו לתינוק זה.. תצטרפו לעשרות מאמינים בחיפה שיעלו תפילות לתינוק הזה-אמן. אתם יודעים..ישוע היה שם.. והוא ביציאתנו לחש לכולנו בעיני רוחנו.. תודה שביקרתם אותי כשהייתי חולה ועודדתם את אמי שהיתה צריכה.. זהו הלקח שלנו..לנהוג כמו יסוע..ולראות בכל נזקק ובעל צורך.. יסוע..שמבקש עזרה.. ואין יותר שלום בלב מזה.. שהיה לנו שעזבנו בשקט את הבית חולים..שמחים על החיוך המתוק שהיה לאם..ששמעה שנבקר אותה מדי יום..ונדאג לה .. ושתרגיע את בעלה שלא יכל להכינס לישראל עם בנם השני אלא נשאר בירדן מחכה לתוצאות הניתוח ומוטרד לגורל אשתו בארץ זרה לבד.. ישוע חי..ישוע אוהב את כבשיו.. תעזרו לנזקקים אחים שלי.. מכל הלב..כי אהבת ישוע שהוא שופך בתוכנו עם רוח הקודש.. היא הגדולה מכל מתנה אחרת.. אהבה שנותנת חיים.. אהבה של אלוהים

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif מקפיצה..

בכדי שלפני יום שלישי הודעה זו תיראה.. והחברים פה ירימו תיפלה עבור התינוק הזה -סאם- זה שמו. אמן. בוקר טוב לכולכם

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifעדכון נוסף לגבי התינוק..

למי שקרא והתפלל לסאם או שיקרא כעת וירצה להתאחד עם עוד עשרות בתפילה לסאם בן ה4 שבועות, מחר הניתוח של סאם ..ניתוח לב מסובך מאוד, ביקרנו אותו היום שוב..התפללנו איתו ועם אמו הבוכייה..התנחמה..וברוך אדוננו היא לקחה לה אנג'יל לקרוא,היא יודעת לקרוא ערבית כתובה היטב.
נא להרים תפילה אחיי בישוע ,תפילה בלב לסאם.. הילד המקסים והנשמה המלאכית הזו.. ובאמונה..אנו נזיז הרים-אמן

lion 7

New member
אופס.. סליחה

עכשיו ראיתי את ההודעה מצטרפים בתפילה לנס מאצל רבינו ומנחמנו ישוע המשיח ונחזיק הרבה תפילות

michaeld1

New member
מתפללים כולנו אל הרופא האחד והיחיד

ישוע המשיח שיירפא את סאם המלאך הקטן. ישוע עם סאם ועם אמו, אביו ומשפחתו. מבקשים מיסוע אדוננו להחלמתו המירה והמיידית של סאם. אמן.

למעלה