מטיס חדש בפורום

neosn

New member
מטיס חדש בפורום

שלום לכולם, אני כבר כמה חודשים בתחביב של הטסת טיסנים. יש לי טריינר נחמד מנוע 40 (קצת חלש), שלט ארבע ערוצים וכל הציוד הנלווה. יש לי גם סימולטור של RealFlight הוא עזר לי מאוד בלימוד ובתרגול של הטסת הטיסן אני ממליץ לכולם לתרגל קודם עם סימולטור ואח"כ להטיס ברטוב. הטסתי אותו כבר כמה פעמים בהצלחה רבה ומאוד נהנתי מהתחביב החדש. בכל מקרה הטסתי בסה"כ 4 פעמים בשטח ומאוד התלהבתי. רציתי לדעת היכן אני יכול למצא חלקים ביד שניה לטיסנים חיפשתי ב WINWIN ו ב YAD2 ואין שם הרבה מוכרים. אני מעוניין לקנות מנוע חזק יותר לטיסן יד שניה במצב שמיש, אני חושב של 46 יהיה מצויין. אך גם אשמח לשמוע על שלט JR שישה ערוצים וסרבויים תקינים, הקטע הוא שבענף הזה יש מלא התרסקויות ומלא חלקים יד שניה אז כדאי שיהיה מקום שבו נוכל להחליף, לקנות ולמכור כך שיהיה טוב לכולם. שיהיה חג כשר ושמח neosn

YHS

New member
ברוך הבא לפורום

ראשית לנושא ה,חלקים יד שניה" - יש כאן בפורום שרשור מעת לעת, הנקרא "שרשור מכירות". כרגע הוא נמצא בעמוד הדני של הפורום ואתה מוזמן להכניס בו הודעות מכירה או לחפש מוצרים (על פי נהלי השרשור בבקשה). כמו שבודאי תראה שם, רק בשרשור ההוא אנו מבקשים הצעות למכירה, לכן לשאלותיך כאן בנושא קנייה, לא תהיינה תשובות בשרשור זה. אבל אני גם רוצה להפתיע אותך - מרבית הטיסנאים יודעים שיש התרסקויות, אבל לא צריך להגזים בתאור הזה. אני גם רוצה להמליץ לך לקרוא את "מאמר למתחיל בתחביב, וקישורים ומאמרים אחרים שנמצאים כאן בפורום.

fuli2

New member
אני רק רוצה להגיד משהו...

בקשר לריסוקים, זה שמרסקים הרבה זה יכול להיות כשאתה בתחילת הדרך אתה מרסק וככה אתה לומד אין מה לעשות יש ריסוקים בתחביב הזה, אבל ככל שאתה תתקדם ותצבור ניסיון אתה תראה שאתה כמעט ולא תרסק בכלל בהתחלה אתה תפסיק לרסק בגלל טעויות שלך (המטיס) ולאט לאט תרה שכשיהיה לך ריסוק זה יהיה בגלל תקלות טכניות ופחות בגלל שאתה לא שולט טוב בטיסן. בהצלחה בהמשך הדרך.

RC Raviv

New member
כל עוד המתלמד לומד

בעזרתו של מדריך מנוסה שעובד נכון - אני לא מוצא סיבה שהטיסן יתרסק! נכון , יש ריסוקים , אך לטעמי - בנוגע לטעויות מטיס - מתלמד לא אמור לרסק (ואני מתכוון לריסוק רציני) יותר מאדם מנוסה בתחביב , מכיוון שמתלמד צריך להיעזר באדם מנוסה שימנע ממנו לעשות את הטעויות ! אני לא מדבר על פשלות בנחיתה , או דברים קלים ... טיסן שמור ובדוק (טכנית) , והקפדה על חוקי הברזל יכולים למנוע 99% מהריסוקים בתחביב. לכן התחביב הוא לא "מלא ריסוקים" ! רביב

למעלה