מטייל עם סנאים...

מטייל עם סנאים...

אני מעתיק לך הודעה מלמטה שלא ענית לי, שאלת אותי איך אני מעז לדבר ככה על שרון. כתבתי לך שהוא ראש ממשלה חרא של מתפקד, ואתה שאלת אותי איך אני מעז לדבר אליו ככה. אז הנה תגובתי שלא ענית עליה. באיזה זכות יש לי לדבר ככה?!? 600 הרוגים מתחילת האינטפאדה !! 300,000 מובטלים !! כל ילד בישראל סובל מהטרדות בישראל, סבל או סובל כיום !! לא כל ילד שני או שלישי, אלא כל ילד !! פיגועים כל שני וחמישי !! אלא הזכויות שלי !! אלא הזכויות של כל אזרח במדינה להוכיח ששרון הוא כישלון חרוץ. להוכיח ששרון הוא חרא של ראש ממשלה, וגם שקרן לא קטן. לגרש את ערפאת או לא לגרש את ערפאת, מה זה משחק?!? כל רביעי ושישי לשמוע בתקשורת שראש הממשלה מתלבט. אתה צריך להנהיג עם !! להוביל את הארץ הזאת למקום מובטח של בטחון וכלכלה חזקה, ולא כל יומיים להתלבט. זה לא משחק, הוא קובע את גורל העם. אז תמשיך לתמוך בשקרן הזה, תמשיך לאכול חרא ממנו. למה כי אתה לא פחות גרוע ממנו. איך אתה עדין יכול לתמוך בו שהמצב בארץ כל הפנים?? שרון הוא חרא של בן אדם, אבל שחושבים על זה מסתכלים על המתמודד השני ביבי. שהוא לא רק חרא של בן אדם, צבוע וכלב. אלא הוא גם מנייאק לא קטן. שרון לפחות לא מנייאק, שרון סתם סבא חביב שמנסה להציל את המדינה הזאת. אבל הוא זקן מדי !! המוח שלו לא עובד, המדינה קורסת אין תרופות לחולים בבית החולים. ניסים דהאן שר הבריאות מתקשר אליו ואומר לו שצריכים כסף אז מה עונה לו הבוק הזה, "אם תצטרך אקמול תתקשר אלי אני יביא לך". שילך הביתה המוח שלו לא עובד !!

EverMan

New member
סבא חביב ?

סבא חביב שגרם למלחמה בה נהרגו קרוב ל2000 איש. סבא חביב שבגללו היינו תקועים בלבנון 20 שנה. סבא חביב שהקריס את המדינה הזו פעמיים.

yoavl1

New member
וברק התריע על כך מפורשות!

במערכת הבחירות האחרונה הוא טען שהוא לא מבין איך אנשים לא רואים שפתאום אריאל שרון בתחפושת של סבא נחמד..... ברק ידע! אבל שרון ניצח, ואנחנו משלמים את המחיר היום וכנראה שנמשיך לשלם את זה עוד זמן רב. הליכוד הביתה! מושחתים נמאסתם!

אפשר לחשוב שפואד השמן

היה עושה משהו יותר טוב כל עוד המפלגה שלך יושבת איתי בממשלה ועושה מה שאני אומר לה אתה צריך לשתוק מה אתה חושב, שכשרבין הכלבלב היה רה"מ לא היה פשע? בטח שהיה, רק שאתה ילד קטן ופלצן, אז קל לך יותר לזכור מה שקורה עכשיו תסתכל אחורה קצת, גמדון... אוקיי- בוא נתחיל: "600 הרוגים מתחילת האינתיפאדה"- אתה זוכר בתקופתו של מי התחילה האינתיפאדה? בתקופת ברק שלך! עכשיו יבואו יפי-הנפש ויגידו שזה בגלל שרון...מה, ברק לא יכל לא לתת אישור לשרון? אבל הוא נתן! כלומר- זה באשמתו! ובקשר להרוגים- שרון הרג אותם? הפלסטינים, אלה שאתה מתעקש להגן עליהם ולהציג אותם כמסכנים- הם אלה שהרגו אותם!!! "300,000 מובטלים"- קודם כל, הגזמת. מה שעשית זה לקחת את המספר האמיתי (220 אלף) ועיגלת אותו כלפי מעלה בצורה קיצונית ביותר. דבר שני- חצי, או אפילו יותר, מתוך 220 האלף האלה, לא רוצים בכלל לעבוד. הם מתעצלים. יותר שווה להם לשבת בבית ולקבל דמי אבטלה. ולהזכיר לך מי העביר את כל החוקים החברתיים האלה? "פיגועים כל שני וחמישי"- אתה לא יכול להגן על הפלסטינים כל שני וחמישי, ואחרי זה להאשים את שרון בפיגועים שקורים בזכותך! בזכות ההגנה העיוורת שלך על חיות האדם האלה. "שקרן לא קטן"- בינתיים, הסקרים מצביעים בעקביות מתחילת הקדנציה של שרון ששרון הוא ראש ממשלה אמין בעיניי למעלה מ-70% מהעם. אז לפני שאתה מביא את דעתך האישית והחולנית, כדאי שתבדוק עובדות. הוא מתלבט כי הבעיה היא הרבה יותר קשה ממה שאתה חושב. אתה חושב שזה משחק מחשב- יורים במפלצת, לוחצים כמה פעמים על אנטר, וזהו! נגמרה הבעיה! הבעיה הרבה יותר מורכבת מכך. את הבעיה התחיל רבין הכלבלבון, שבחתימת הסכם השלום עם ירדן הוא אפשר לה להתנער מהבעיה הפלסטינית ולקבל אותה עלינו, כשהפתרון שלו היה יותר גרוע מכל אופציה אחרת שהייתה בפניו. ודרך אגב, לפי סגנון הכתיבה שלך (ילד קטן בכיתה א´ שסתם צועק , חושב שהוא מבין הכל) אני לא בטוח שהמוח של שרון הוא זה שלא עובד.

EverMan

New member
וואו , פואד השמן

אתה מתחרה במובראק או ברבבובדיה ? "כל עוד המפלגה שלך יושבת איתי בממשלה ועושה מה שאני אומר לה אתה צריך לשתוק" - יושבת וחוסמת אותך - זה מה שחשוב. "מה אתה חושב, שכשרבין הכלבלב היה רה"מ לא היה פשע? בטח שהיה, רק שאתה ילד קטן ופלצן, אז קל לך יותר לזכור מה שקורה עכשיו תסתכל אחורה קצת, גמדון..." זאת רמה זאת ? זאת הרמה שלך ? זאת הרמה של האגף שאתה מייצג ? תתבייש. שרבין ז"ל היה בראשות ממשלה - כן ! כן ! הייתה ירידה בפשע. כן ! היו פחות הרוגים. כן ! המשק השתפר. קשה להתמודד עם עובדות הא ? "אתה זוכר בתקופתו של מי התחילה האינתיפאדה? בתקופת ברק שלך! עכשיו יבואו יפי-הנפש ויגידו שזה בגלל שרון...מה, ברק לא יכל לא לתת אישור לשרון? אבל הוא נתן! כלומר- זה באשמתו! ובקשר להרוגים- שרון הרג אותם? הפלסטינים, אלה שאתה מתעקש להגן עליהם ולהציג אותם כמסכנים- הם אלה שהרגו אותם!!!" אתה יודע כמה אנשים מתו בתקופת ברק ? מקסימום 100 , כמה מתו בתקופת שרון ? על רקע מה פרצה האינתיפאדה ? על הריסת הסכמי אוסלו ? בידי מי - ביבי ! אז בבקשה ממך , לצעוק זה יפה. לדבר זה יותר קשה, בעיקר שהעובדות לא לצידך. ""300,000 מובטלים"- קודם כל, הגזמת. מה שעשית זה לקחת את המספר האמיתי (220 אלף) ועיגלת אותו כלפי מעלה בצורה קיצונית ביותר. דבר שני- חצי, או אפילו יותר, מתוך 220 האלף האלה, לא רוצים בכלל לעבוד. הם מתעצלים. יותר שווה להם לשבת בבית ולקבל דמי אבטלה. ולהזכיר לך מי העביר את כל החוקים החברתיים האלה?" לא יקירי , המספר היום כבר עבר את ה250,000 , ואלו רק אלו שדורשים קיצבת אבטלה ! לא כולל מובטלים שלא מבקשים. "מתעצלים. יותר שווה להם לשבת בבית ולקבל דמי אבטלה." תעיז להגיד את זה בפנים למובטל ! תעיז ! אתה בכלל מחובר למה שקורה בעם ?! אתה ראית את לשכת התעסוקה שרואים אנשים בוכים כי אין לילד שלהם אוכל ?! שהם יהיו מוכנים לעבוד בכל דבר ולא מוכנים להעסיק אותם ?! וואו , מצטער שאדם שאין לו כסף להאכיל את עצמו את אשתו ואת הילד שלו יקבל קיצבה שמספיקה לפת לחם וביצה ! קיצבת אבטלה ... 3000 שקל לחודש ... עבודה : 6000+ ... ממש אפשר להשוות ... קצבה שהיא בשביל לעבור את החודש מקסימום לעומת עבודה ... תתבייש. ""פיגועים כל שני וחמישי"- אתה לא יכול להגן על הפלסטינים כל שני וחמישי, ואחרי זה להאשים את שרון בפיגועים שקורים בזכותך! בזכות ההגנה העיוורת שלך על חיות האדם האלה." עוד מעט תגיד שגם בגללי הפיגועים נכון ? תגיד שאני גם מבצע אותם ?! להאשים את העם שלך בפיגועים ... ואתה עוד מעיז לדבר עליי ?! אני לא מגן על שום חיית אדם - וכבר נראה לי שהברתי מספיק פעמים שאני לא מתנגד ליירט פעילי טרור ... אבל אתה מתייחס למה שנוח לך ... זוועה מצידי , להגן על אזרחים חפים מפשע ... איך אני אשן הלילה ? ""שקרן לא קטן"- בינתיים, הסקרים מצביעים בעקביות מתחילת הקדנציה של שרון ששרון הוא ראש ממשלה אמין בעיניי למעלה מ-70% מהעם. אז לפני שאתה מביא את דעתך האישית והחולנית, כדאי שתבדוק עובדות." אז ככה , 60% ולא 70 רואים אותו כראש ממשלה אמין , ומתוך ה60% רק 20% יודעים למה הוא אמין .. כל השאר אוהבים אותו כי העבודה בקואליציה ... הם אוהבים אותו כי הוא פוליטיקאי , לא בגלל האמינות. אלא בגלל התפקוד שלו כפוליטיקאי , לא בגלל האמינות שלו. באמינות הוא לא מנצח , בפוליטיקאיות כן. ותדייק במה שאתה אומר : הסקר הוא , האם אתה מאמין בשרון , לא האם הוא אמין. ולא , זה לא מתחילת הקדנציה שלו , אלא מהאמצע. ושתמור לעצמך את הדעה שלך בנוגע לאיזו דעה חולנית ואיזו לא. "הוא מתלבט כי הבעיה היא הרבה יותר קשה ממה שאתה חושב" מה ?! באמת ?! לא דיברתי עם פרס ופואד בנוגע למצב , לא הייתי בכנסת וראיתי דיונים , לא עשיתי סמינרים בשביל להבין את המצב ... אני סתם מדבר באוויר כי אני כל כך טוב בזה ... "אתה חושב שזה משחק מחשב- יורים במפלצת, לוחצים כמה פעמים על אנטר, וזהו! נגמרה הבעיה! הבעיה הרבה יותר מורכבת מכך. את הבעיה התחיל רבין הכלבלבון, שבחתימת הסכם השלום עם ירדן הוא אפשר לה להתנער מהבעיה הפלסטינית ולקבל אותה עלינו, כשהפתרון שלו היה יותר גרוע מכל אופציה אחרת שהייתה בפניו. ודרך אגב, לפי סגנון הכתיבה שלך (ילד קטן בכיתה א´ שסתם צועק , חושב שהוא מבין הכל) אני לא בטוח שהמוח של שרון הוא זה שלא עובד" זו הרמה שלך ? רבין הכלבלבון ? אותו אדם שהיה רב-אלוף בצה"ל ורמטכ"ל במדינה שלך ?! אותו אדם שהיה מנהיג בהגנה ?! אותו אדם שהיה ראש ממשלה פעמיים ?1 הבעיה התחילה שהשטחים היו תחת כיבושנו 30 שנה שחתמנו על ההסכם עם ירדן. זאת הייתה הבעיה. והפתרון ששני הצדדים הציעו היה מאוד הגיוני : תנו להם את השטח. זהו , אם זה ירדן ואם זה אנחנו. לא משנה. אבל ככה לפחות יהיה לנו את היכולת שליטה על השטח. אבל ללללללאאאאאאאאא. אתה מעדיף שניתן לירדנים הכלללללל ושהם יתנו לפלשתינאים הכל נכון ? את כל יו"ש ... טיפש. זורק מילים לאוויר שהוא בכלל לא יודע. משחק מחשב זה הדבר האחרון שהבעיה הזו , ואני לא יודע בכלל מאיפה הפלצת את ההקשר של זה. לפי סגנון הכתיבה שלי ? אני זה שמקלל ומכנה ראשי ממשלה במדינה הזו כלבלבונים ? אני זה שכותב ללא הבאת עובדות ? אני זה שמדבר על מוחות שלא פועלים ? אני זה שמאשים אנשים קשיי יום בזה שהם לא רוצים לעבוד ? בבקשה ממך. תסתכל על עצמך לפני שאתה מעיז לדבר.

עניתי לצהוב בנשמה, תסביר לי למה

זה משנה מה רבין עשה פעם? אמרתי לך, הוא הרס הכל בקדנציה האחרונה שלו. אלה שלא באים ללשכת העבודה הם בדיוק אלה שמתעצלים, אחרת הם לא היו באים...ענבר, כמה שאתה קשה תפישה עזוב, התגובה שלך ארוכה מדיי כנראה זאת האסטרטגיה שלך, לעייף אותי ממש אין לי כוח להתחיל לענות לך, אז אני אתן לך לקרוא את מה שכתבת, ולהבין איפה קושי-התפישה שלך. בעצם, זה יקח לך יותר מדי זמן.

EverMan

New member
מה זה משנה ?!

כי אתה מעיז להגיד לו כלבלבון ! הוא לא הרס דבר בקדנציה שלו לפני שחולה רוח ימני רצח אותו ! מי שהרס את הקדנציה של רבין הוא זה שהמשיך אותו - ביבי ! הרס הכל , נקודה, את כל ההסכמים. רבין לא סיים לעשות את זה, אז אתה לא יכול להאשים אותו בדבר. לא מאשימים אדם שנרצח באמצע תהליך שהוא לא סיים את התהליך ועשה אותו מוצלח. "אלה שלא באים ללשכת העבודה הם בדיוק אלה שמתעצלים, אחרת הם לא היו באים...ענבר, כמה שאתה קשה תפישה עזוב, התגובה שלך ארוכה מדיי" אלא שבאים ללשכת התעסוקה הם אלה שמחפשים עבודה ! ולכן הם הולכים לשם - כמו השם של הלישכה - לקבל תעסוקה ! וחלקם באים תוך כדי חיפוש עבודה בשביל לקבל את הקצבה לעבור את החודש ! אי אפשר לחיות על קצבת אבטלה... אבל לך נוח להגיב למה שבא לך נכון ?

חחחחח אתה שרוט לגמריי, למה

אתה לא יכול לקרוא נכון? אני דיברתי על אלה שלא הולכים, לא על אלה שכן הולכים! אלה שלא הולכים הם אלה שמתעצלים!!! אני קיבלתי חינוך ימני, אלים, לא אינטלגנטי, אבל קיבלתי גם 100 בהבנת הנקרא, ואתה?

EverMan

New member
הנחתי שטעית.

כי למיטב ידיעתך , אדם שלא הולך ללשכת התעסוקה - לא מקבל דמי אבטלה ! מבין , לכן מי שלא הולך - לא מקבל גם את הקצבה. קיבלת חינוך ימני לא אלים ? חינוך ימני מדיני לא אלים לא קיים - מכיוון שהפתרון הוא צבאי. ולא אמרתי שאתה לא אינטלגנטי עד כמה שזכור לי. ואני קיבלתי את ה95 שלי , והבנת הנקרא בבית ספר לא מעיד על הבנת הנקרא ...

מי אמר ש..

פתרון צבאי=אלימות? תנסה את זה: פתרון צבאי=התגוננות! הפתרון הצבאי לא נועד לספק את תאוותו האלימה של הימין, הוא נועד להגן. כן כן ענבר, הימין בישראל רוצה שקט!

EverMan

New member
פתרון משמע פתרון סופי

הפתרון שבסופו של דבר. פתרון צבאי זה אומר דיכוי , זה אומר שקט ע"י טנקים בחצרות וחיילים מתים על בסיס יומי או שבועי. פתרון צבאי הוא אלים , לא יעזור לך ... הוא נועד להתגוננות אבל הוא אלים. פתרון צבאי נועד בשביל לספק דרך שנראית נכונה בעיניי הימין הדרך שהוא הולך בה היא אלימות. הימין בישראל רוצה שקט. השמאל בישראל רוצהש שקט. השאלה היא : איך משיגים שקט ? ע"י דיכוי העם דבר שיגרום לפיצוץ בשלב זה או אחר ? או ע"י סיום הסכסוך הזה כמו שצריך פעם אחת ולתמיד ?

EverMan

New member
ודר"א ,למה לא הגבת על משרד התעסוקה?

ביקשת ממני להודות בטעויות : בבקשה .. תרגיש גם אתה חופשי.

מצטער ענבר,

לא הייתי כאן, הרגע חזרתי מחבר. (גם כן השמאלני הזה...
) אז ככה: פתרון צבאי הוא בהחלט אלים, אבל הוא בא בצורה של "מידה כנגד מידה". אי אפשר לספוג מהפלסטינים אלימות, ולהחזיר להם בניירות חתומים. זה פשוט לא הוגן. צריך להחזיר, וכיום, אנחנו מספיק חזקים בשביל לסיים עם 0 אבידות. כל אותם חיילים שנהרגו מתחילת האינתיפאדה נהרגו בשל התפיסה החולנית שחיי אדם פלסטינים שווים יותר מחיי אדם ישראלים- ומכאן- הוחלט להלחם מהיבשה במקום מהאוויר. מהאוויר, היינו מסיימים עם 0 אבידות. נכון שזה לא הוגן לפגוע בחפים מפשע, אבל לפעמים אין ברירה. ואם תשאל אותי- אני מעדיף שפלסטיני יהרג מפגיעת טיל ממטוס, מאשר שאתה תיהרג לייד הבית שלך, בזמן שאכלת באיזו מסעדה.

EverMan

New member
ואתה עדיין לא הגבת לי

בנוגע למשרד התעסוקה :) לא דרשתי ממך להגיב מייד , דרשתי ממך בתגובה הקודמת שלך להגיב על זה. ולא , הכיבוש או הפתרון הצבאי אינו מידה כנגד מידה , זה אומר שתמיד הם תחת כיבוש צבאי שהוא אלים ממהותו. "של התפיסה החולנית שחיי אדם פלסטינים שווים יותר מחיי אדם ישראלים" לא - התפיסה אומרת שהחיים של כולם שווים , ולכן לא נהרוג 10 אנשים חפים מפשע בשביל להרוג פושע אחד. חיים שווים לחיים נקודה. ואנחנו לא נהרוג אנשים חפים מפשע - נקודה. "אבל לפעמים אין ברירה" אבל עובדה שיש ברירה ! ואם המחבל הזה היה נמצא בשכונה יהודית - והיה צריך להפיל פצצה ולהרוג אותו עם 10 אנשים אתה היית מתנגד בכל תוקף. אבל זה ערבים אז למי אכפת הא ? "אני מעדיף שפלסטיני יהרג מפגיעת טיל ממטוס, מאשר שאתה תיהרג לייד הבית שלך, בזמן שאכלת באיזו מסעדה." כן , ואני מעדיף שאף אחד לא ייהרג. וזה אפשרי - וזה היה כל כך קרוב.

ענבר, למה אתה לא מבין?

למחבל שיתפוצץ לך לייד הבית לא אכפת מה אתה מעדיף! אתה לא חושב שגם אנחנו נמצאים תחת איזשהו סוג של כיבוש? כיבוש הריבונות שלנו? כשאדם מפחד לצאת להסתובב קצת בחוץ כי הוא מפחד מפיגוע אז הוא נשאר בבית. זהו אותו אפקט בדיוק של ה"כיבוש"(אני קורא לזה התגוננות) שאתה מדבר עליו. אתה לא חושב? שמע, גם אני הייתי מעדיף שאף אחד לא ייהרג. אני לא רוצה להרוג אף פלסטיני לחינם. אבל ההשוואה שלך בין ה-10 יהודים לבין ה-10 ערבים שיהרגו היא לא נכונה. מתוך 10 הערבים שייהרגו, כמה מהם אוהבי ישראל? כמה מהם תומכים במעשי התאבדות? רוב הסיכויים שכולם שונאים את ישראל, וכולם תומכים בפיגועים. מתוך 10 היהודים, כמה מהם אוהבי ישראל? כמה מהם תומכים בפלסטינים? תסכים איתי שכולם אוהבים את ישראל, אף אחד לא תומך בפיגועי התאבדות. מבין למה זו השוואה לא נכונה? בקשר להודעה שלא עניתי לך, אני עדיין מחפש אותה...!

EverMan

New member
מה הקשר למחבלים ?

אנחנו מדברים על פתרון הבעיה המדינית ... המחבל הזה לא יגרום לי לשנות את דעתי בגלל שהוא אדם חולה ומשוגע. "כשאדם מפחד לצאת להסתובב קצת בחוץ כי הוא מפחד מפיגוע אז הוא נשאר בבית." כן , אבל אצלנו זה מחמת מיאוס , זה בגלל כמה קיצוניים. אצלהם זה מדיניות של מדינה שלמה נגדם ! "שמע, גם אני הייתי מעדיף שאף אחד לא ייהרג. אני לא רוצה להרוג אף פלסטיני לחינם. אבל ההשוואה שלך בין ה-10 יהודים לבין ה-10 ערבים שיהרגו היא לא נכונה. מתוך 10 הערבים שייהרגו, כמה מהם אוהבי ישראל? כמה מהם תומכים במעשי התאבדות? " ההשוואה לא נכונה ? כמה מתוך אותם 10 יהודים יהיה בעד פעילות בשטחים שמשמעותה פגיעה בפלשתינאים חפים מפשע ? כמה מתוכם אוהבים פלשתינאים ? מבין ? לא ענית לי על הקטע של הלשכת תעסוקה. על אלו שלא הולכים. "אתה לא יכול לקרוא נכון? אני דיברתי על אלה שלא הולכים, לא על אלה שכן הולכים! אלה שלא הולכים הם אלה שמתעצלים!!!" ואני עניתי לך : "כי למיטב ידיעתך , אדם שלא הולך ללשכת התעסוקה - לא מקבל דמי אבטלה ! מבין , לכן מי שלא הולך - לא מקבל גם את הקצבה". מבין ?

אבל אתה בעצמך אומר

שמי שהולך הם אלה שלא מתעצלים. אלה שלא באים במטרה לקבל דמי אבטלה. תבהיר את עצמך.

EverMan

New member
תקשיב שוב :

אדם שבא למשרד התעסוקה בשביל לקבל דיי אבטלה - בא לשם גם בשביל לקבל עבודה מטעם משרד התעסוקה. אם הוא לא מקבל 3 פעמים את העבודה המוצעת לו - הוא לא מקבל דמי אבטלה ! ברור ? אדם שלא בא למשרד התעסוקה - והוא מובטל - הוא לא נחשב מובטל מטעם המדינה , והוא לא מקבל דמי אבטלה. אדם מקבל דמי אבטלה רק שהוא מגיע 3 פעמים בשבוע למשרד התעסוקה , מבקש שם רשימת עבודות וחותם על זה שהוא לא עובד. מהרשימה הזו הוא חייב לבחור במקום עבודה , ומפנים אותו לעבודה הזו. מה שקורה הוא שאין כל כך הרבה עבודות , אז לפעמים האנשים שם פשוט לא מקבלים שום רשימה ! מי שמגיע למשרד התעסוקה (אותו אחד שמקבל דמי אבטלה) כן רוצה לעבוד ! והוא חייב לקבל ולנסות את העבודות שמציעים לו בשביל לקבל דמי אבטלה. דמי אבטלה הם קרוב ל3000-4000 שקל , והם רק לטווח מאוד קצר של 3-6 חודש תלוי באדם. ואם האדם מסרב ל3 עבודות - הדמי אבטלה מבוטלים לו. זה לא כסף שמספיק למשפחה לחיות כמו שצריך , רק לעבור את החודש. אלו 300,000 איש שרוצים לעבוד ! לא כולל האנשים שלא באים כלל למשרד ומחפשים עבודות לבד או שבכלל לא רוצים לעבוד (עקרות בית למשל).

שקר נוסף של ענבר

טווח קצר? תראה, אני לא בקיא בפרוצדורה של קבלת דמי אבטלה, אבל דבר אחד אני יכול להגיד לך: דוד שלי קיבל דמי אבטלה יותר משנתיים. כן כן, שנתיים. אז זה לא ל-3-6 חודשים. יש הרבה עבודה. הרבה. אחרת תסביר את מודעות הדרושים המפוצצות בעיתונים? אבל כרגיל, תנסה להפיל הכול על הימין. מעניין, אם מחר ילד אחד יפול ויפצע, אתה תאשים את משרד התשתיות. ילדותי.

EverMan

New member
שקר נוסף ?!

אולי במקום לדבר על שקרים תבין לעזאזל על מה אתה מדבר. אם דוד שלך קיבל דמי אבטלה שנתיים זה משום שהוא עבד בעבודות מזדמנות וקיבל כל עבודה שהציעו לו ! לא בגלל שהוא לא עבד נקודה ! אז תסתום את הפה שלך בנוגע ל"שקרים של ענבר" ! "אני לא בקיא בפרוצדורה של קבלת דמי אבטלה" יופי ! אז אל תדבר על מובטלים שאתה לא יודע דבר ! "אחרת תסביר את מודעות הדרושים המפוצצות בעיתונים?" למה ? ראית פעם מה מבקשים במודעות האלה ? אנשים בעלי תואר שני .. אנשים בעלי ניסיון ותארים .. שהרבה מאוד מהמבקשי עבודה אין להם אפילו תיכון ! והרבה מהם עם תארים לא מבוקשים כמו הוראה. והרבה מהם מבוגרים מדי , או לא מבוגרים מספיק ! ואין פה הפלה על הימין , יש פה הפלה על המדינה ועל משרד האוצר והתעסוקה שלא דואג להם כמו שצריך ! ילדותי , מי שמדבר .. מתווכח על דבר שהוא בעצמו מודה שהוא לא מבין ...

למעלה