מטיילים + הכלב ??

מטיילים + הכלב ??

יש מקום בו אפשר לבדוק האם למקום כל שהוא אפשר להכניס כלב ? לשמורות אני מתארת לעצמי שאי אפשר אבל למקומות בלי תשלום - רצוי ? כדאי ? אנשים עם כלבים - זקוקה לעצתכם, איקה איתנו כבר שבוע וקשה לי לחשוב על להשאיר אותה בבית בשבתות יפות. אני רוצה לקחת אותה איתי. תודה |(-:| קרן

זה ממש פשוט: לעו לאתרים פתוחים!

כל מקום באינו שמורת טבע / גן לאומי סגור יתאים לכם. יערות קק"ל, אזורים חקלאיים, כל המרחבים של דרום אדום וכו'. ברוב הארץ אין מגבלות על טיול עם כלבים.

ק א סי

New member
מעניין למה שמורת טבע לא

חיה היא לא חלק מהטבע? היא לפחות לא זורקת עטיפות ישנות והורסת.

תותח9

New member
יש בעיה בחלק מהשמורות

שבהם יש בעלי חיים, כי כלבים, בעיקר לא קשורים ינסו לחפש, לרדוף וכו' יש שמורות שבהן אין בעיה

כלב נתפס (בצדק) כפולש זר לטבע

כלב אינו חית בר שחיה בטבע. הוא נלווה לאדם ובתור שכזה הוא פולש ואין לו חלק בכל הקשור לשמירת טבע. הוא עלול להפר את האיזון שמתקיים בשמורת טבע ומשום כך דינו לא להכנס לשמורת טבע מוגנת. בשטחים פתוחים, שאין בהם פיקוח, אין מי שיאסור על כלבים להכנס ומשום כך זה מותר. אם השטח אינו שמורת טבע, אין שום בעיה, למעט החובה שהכלב יהיה עם מחסום פה וקשור ברצועה. אבל, בינינו, מי מאוהבי הכלבים הולך כך עם כלבו?

תודה

אני הולכת איתה קשורה, מחסום פה נראה לי עינוי ואם מדובר בכלב טוב מטבעו אז אני לא רואה צורך. אני כן חושבת שצריך להימנע מקירבה לאנשים כי יש כאלו שמאד מפחדים, אני משתדלת בקרבת אנשים להחזיק אותה צמודה אלי, נתקלתי בכאלו שנתנו לכלב להסתובב חופשי וזה לא נעים למי שמפחד.

מתיל

New member
טיולתרון טיול עם תיאטרון בשבת לקראת

יום המשפחה. בשבת 17.2 , אפשר גם כלב! (באחד הטיולים היה כלב שהגיב כמו הקהל למיצגים והשחקנים התיחסו גם אליו....) טיול משפחות חוויתי!

חברה

New member
באתר מפה - אם את מנויה

תמיד מצויין האם ניתן להביא בעלי חיים או לא. לדוגמא, ליער קנדה, נחל חדרה ועוד לקחנו איתנו את כלבינו והוא הסתובב חופשי (ואף נבח ורדף אחרי מכוניות "מרשעות" - טוב, זה פינצ'ר ...).

בריאות הכלב

יש מסלולים שלא מתאימים לכלבים מבחינה בריאותית: למשל הזויתן בקיץ - הבזלת הלוהטת יוצרת כוויות איומות לכלבים. כנ"ל לגבי הליכה על כביש. אני לא ממש מבינה בזה אבל אני זוכרת שבפורום 683 היה דיון בדיוק על זה. וכמובן לא לשכוח לקחת איתכם כלי קטן כדי שתוכלו להשקות אותה בדרך.

נתת לי נקודה למחשבה, לגבי הקיץ

באמת לא חשבתי על זה. תודה. לפחות בזמן הקרוב לא תהיה בעייה כזו. קרן

למעלה