מטחנת תבלינים

מטחנת תבלינים

צהריים טובים, אני מעוניינת במטחנת תבלינים/סוכר/קפה (איך שלא קוראים לזה) למישהי יש המלצה על יצרן, דגם ו/או מקום לקנות בו? תודה מראש. אגב , כמה זה צריך לעלות בערך?

נירהמ1

New member
שמעתי ביקורות טובות על בראון../images/Emo39.gif

ופיליפס. אין לי מטחנה של תבלינים, אבל יש לי מכשירים אחרים של בראון ופיליפס והם טובים. באשר למחיר - יש אתרי קניות ברשת, את יכולה להיכנס ולראות כמה זה עולה.

silvey

New member
מנצלש"ת-איך אפשר לטחון זרעי פשתן

בדרך הטובה ביותר? כיום אני משתמשת במטחנת תבלינים קטנה מטורקיה שהיתה מיועדת לטחינת פלפל שחור ודומיו, אבל זה לוקח זמן רב מדי.

נירהמ1

New member
סילבי - בטח שאפשר זה אפילו../images/Emo39.gif

מהיר מאוד. את יכולה לקצוץ במטחנה פטרוזיליה, שמיר, לטחון סוכר, זרעי פשתן, מלח גס והכל בשניות.

silvey

New member
נירה, על איזו מטחנה את מדברת../images/Emo35.gif

זאת שיש לי היא מנחושת וקטנה מאוד כ-10 ס"מ גובהה, עם ידית פרימיטיבית שמסובבים ולוקח לי כ-10 דקות לטחון כמות של כחצי כפית שטוחה. אני מחפשת רעיון אחר.

נירהמ1

New member
לי אין מטחנה כזו אבל שמעתי ../images/Emo39.gif

ביקורות טובות על בראון ופיליפס. מטחנה כמו שלך יש גם לי
, קיבלתי אותה מחבר שהיה בתורכיה. היא לא יעילה לכלום. אני מדברת על החשמליות. אני חושבת שמכונה כזאת צריכה לעלות משהו בסביבות ה-100 שקל, אבל אל תתפסי אותי במלה.

silvey

New member
טוב, אז לקחתי על עצמי פרויקט והנה..

שולחת 3 קישורים לאתרי מכירות עם דגש על מטחנות קפה ותבלינים.(אם זה לא מספיק, מבטיחה לחפש עוד...) השאלה אם זה יטחון את זרעי הפשתן שגודלם כגודל זרעי השומשום

נירהמ1

New member
יופי של קישורים!../images/Emo45.gif

יש שם אחת המטחנות שדיברתי עליה ב"סקאל און ליין" - "בראון" ב-169 שקל (כנראה שהרבה זמן לא קניתי מכשירי חשמל - בפעם הקודמת שראיתי קוצץ זה היה 85 שקלים). יש שם גם מתוצרת "דלונג'י" שניראות בסדר גמור, רק הרבה יותר יקרות. זה באמת מתחיל להיראות כמו פרויקט לקנות "קוצץ תבלינים".

רובנס

New member
טוחנת ועוד איך אני טוחנת פשתן כל

יום אך עשי זאת בפולסים קצרים ו2 כפות בכל פעם

למעלה