לחלוטין נשמע חובבני
B BreakOfDawn New member 16/1/14 #23 אז לא, אני בחורה/ילדה בת 27. אחרי מערכת יחסים רצינית שלא מנעה ממני תמיד לאהוב מין ולרצות לטרוף את העולם, בעיקר במחשבות אבל לפעמים גם במעשים, בעיקר כשזה לטרוף גברים...
אז לא, אני בחורה/ילדה בת 27. אחרי מערכת יחסים רצינית שלא מנעה ממני תמיד לאהוב מין ולרצות לטרוף את העולם, בעיקר במחשבות אבל לפעמים גם במעשים, בעיקר כשזה לטרוף גברים...
מיצי קפיצי המדהימה New member מנהל 16/1/14 #25 ואין גבולות? לדעתי גבולות זה חשוב וזה שומר עליך. בטוח יש דברים שלא מגרים אותך ושלא מתאים לך לעשות.
B BreakOfDawn New member 16/1/14 #26 נו ברור, אסור להתחרמן קצת? להתלהב מסקס? אז עניתי לו כמו ילדה בת 16 רעבה לזיון, אז? ברור שיש לי גבולות אבל אני רוצה להנות, קודם כל. זה הכי חשוב...
נו ברור, אסור להתחרמן קצת? להתלהב מסקס? אז עניתי לו כמו ילדה בת 16 רעבה לזיון, אז? ברור שיש לי גבולות אבל אני רוצה להנות, קודם כל. זה הכי חשוב...
מיצי קפיצי המדהימה New member מנהל 16/1/14 #27 אז כלום כדי להנות אני ממליצה לך לבדוק טוב טוב את מי את מכניסה למיטה. יש הרבה מאוד טמבלים ואנשים מסוכנים.
אז כלום כדי להנות אני ממליצה לך לבדוק טוב טוב את מי את מכניסה למיטה. יש הרבה מאוד טמבלים ואנשים מסוכנים.
B BreakOfDawn New member 16/1/14 #28 וואלה! חח... אני לא באמת הולכת לעשות משהו כל כך מהר, זה הכל foreplay בשבילי...
W wild orchid New member 16/1/14 #21 נווווו, שמישהו כבר יגיד לה שהיא מיוחדת! אתם לא רואים שהבחורה נואשת לצומי? אין לכם לב? אין רחמים? אתם לא יהודים? באמת...
נווווו, שמישהו כבר יגיד לה שהיא מיוחדת! אתם לא רואים שהבחורה נואשת לצומי? אין לכם לב? אין רחמים? אתם לא יהודים? באמת...
B BreakOfDawn New member 16/1/14 #24 מה רע בלרצות תשומת לב? אני במקום הנכון! אם קשה לך אז אל תעניקי לי אותה, והרגע שגית כי נתת לי בדיוק את זה.
מה רע בלרצות תשומת לב? אני במקום הנכון! אם קשה לך אז אל תעניקי לי אותה, והרגע שגית כי נתת לי בדיוק את זה.
W wild orchid New member 16/1/14 #29 לא חמודה, את זו ששגית, אני דווקא מנסה לעזור לך להשלים את החסכים בצומי, לא להחמיר אותם. (וטיפ קטן : מהניסיון שלי בפורום הזה, לבוא ולצרוח "אתם המקובעים ואני המשוגעת והמיוחדת" לא מביא שום צומי. העלאת תמונת ערום חלקי או מלא היא דרך הרבה יותר יעילה להשלים חסכים בצומי).
לא חמודה, את זו ששגית, אני דווקא מנסה לעזור לך להשלים את החסכים בצומי, לא להחמיר אותם. (וטיפ קטן : מהניסיון שלי בפורום הזה, לבוא ולצרוח "אתם המקובעים ואני המשוגעת והמיוחדת" לא מביא שום צומי. העלאת תמונת ערום חלקי או מלא היא דרך הרבה יותר יעילה להשלים חסכים בצומי).