מטורפים כולכם!

Snofkin 552

New member
מטורפים כולכם!

חזרתי לראות את ההודעות שלכם ופשוט שחור בעיניים!!! רק ביקרתי בפורום וכבר כולם יורדים עליי, מגנים אותי, מקללים אותי, קוראים לי אימבציל. למה מה קרה? האם אתם חוששים שיש אמת בדבריי אז אתם מקללים כדי לטשטש? אני באמת לא יודע מה עובר בראש שלכם, אבל דיון אתם בטח לא יודעים לנהל! איך אפשר בכלל להתווכח עם אתאסטים חסרי נימוסים שכמותכם, חסרי דרך ארץ, גם הדתיים כאן למדו מהם דרכים רעות. חשבתי להצטרף אבל חבל, בשביל מה? כולם פה מנוולים אז גם אני צריך להיות מנוול? מי שאמור לנהל פה את הפורום הזה בטח כבר מת לפני עשרים שנה כי אני רואה פה הודעות מטומטמות של כלמיני שונאים אנטישמים שיורדים על הדת בלי שום טיעון, סתם לרדת, בשביל הכיף! אז תחיו את החיים המזוהמים שלכם. שלום ולא להתראות! מגעילים חסרי חיים שכמוכם.

s u p e r mind

New member
לא... אתה המנוול כאן.

למה? כי טענת שכולנו (אחד אחד) קיללנו אותך, שאנחנו חסרי נימוס, חסרי דרך ארץ (מוסר), מנוולים, אנטישמים, עוקרי הדת היהודית, מנהלים חיים מזוהמים, מגעילים חסרי חיים. האמנם? או שמא הודעותיו של אדם מסוים לא מצאו חן בעיניך בשל האופי הלגלגני שלהן ~ והחלטת להשמיץ את כל חברי הפורום עקב העלבון וההשפלה מאותן הודעות. ואתה יודע מה? ההודעה הנ"ל מכילה בתוכה מרכיבים רבים מתלונותיך כלפינו.

Snofkin 552

New member
כן, אז איפה המנהל? שיחסום!

שיחסום את המנוול שלא יודע לשמור על הפה שלו, שיחסום את כולם שיורדים על היהדות אחד אחד. אבל למנהל לא אכפת כי כנראה שגם הוא נהנה שיורדים על היהדות או שהמנהל מת, אחד מהשניים. אבל לכם לא אכפת, כי אתם נהנים מהזבל הזה! זה מה שממלא את כל החיים המזוהמים שלכם! קללות וגידופים. מה עוד יש לכם בחיים חוץ מלרדת על מישהו שמציע הוכחות, האאהא? מה עוד יש לכם? אתם נהנים לקרוא הודעות של מישהו מניאק שקורא לעצמו מושל ויורד על כל העולם, לא? זה כל החיים שלכם, לרדת אחד על השני ולקלל. לא אכפצת פה לאף אחד מהאמת ומהתורה אם אמת או שקר, רק מזבל, מקללות מאיבמציל זה מה שבראש שלכם. אתם צריכים להיות אומללים בשביל לכתוב בפורום הנבזי הזה שיורד על כל העולם ובכלל לא מסתכל לאיזה שפל וזבל ורפש הוא עצמו נכנס. אם אתה אדם ישר עם מוסר וערכים אז אתה תעזוב את הפורום הנבזי הזה, אם לא, אתה נהנה מהפורום הזה ואתה חלק ממנו.

s u p e r mind

New member
....

אם תמשיך לעקוב אחר מאורעות הפורום עוד מ"ס ימים, תבין כמה אתה טועה - ואולי אפילו תבקש מכל אחד מאיתנו סליחה אישית. מה שעיניך רואות לא מתיישב עם תפיסת עולמך? אז אל תכנס לכאן, זה הכל. בכדי לזרוק כאלו האשמות, אתה זקוק לראיות יוצאות דופן - ומנסיוני אני יודע כי אין כאלו, מכיוון שביצעת הכללה מחרידה, ויצאת אפילו מחוץ לגבולות הפורום - רמזת כי כל האתאיסטים מתאימים לסטיגמה שהדבקת להם, חבל שאין לך יכולת לווסת את רגשותיך עם הגיון טרי, היינו, לבדוק כל טענה על קנקנה, ולא לצאת עם מסקנות מוטעות.

Governor

New member
`מה עוד יש לכם בחיים חוץ מלרדת על

מישהו שמציע הוכחות` לא ראינו שום הוכחות. ראינו טענות המתפוררות כהרף עין הבט, שוקי, נכנסת לכאן עם חבילת טעונים אידיוטיים מאתרי בריאתנות נוצריים, ופוצצנו לך אותם בעודם בידיך, בטרם הספקת להשליכם לעברנו הודה שאתה המום מהתרסקות טענותיך, אשר חשבת שיש בהן כדי להכותנו באלם והלם, ואל תגלגל עיניים לשמים, ותתגולל על לשוני המחוספסת קמעא אין לך אלא להלין על עצמך... ______________________________________________________________ 0284392570 Snofkin_552

L7

New member
סנופקין,אתה משתייך לקבוצת עובדי אלי

אלילים המאיימת על הקידמה מתנכרת לחברה הציונית החילונית עוסקת בפעילות מיסיונרית אינטנסיבית מתנכרת לחובות אזרחיות מגדפת מתנשאת ומאיימת על החילוני אז למה אתה מצפה?

יאנוס

New member
הצעה לסנופקין המתלהם

"אבל למנהל לא אכפת כי כנראה שגם הוא נהנה שיורדים על היהדות או שהמנהל מת, אחד מהשניים". ידידי היקר (ויסלחו לי אנשי הפורום על שכיניתי את המתלהם הזה "ידידי"): שים את המלה "אלוהים" במקום המלה "מנהל" ותתחיל לחשוב.

neko

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif... וואלה,לא חשבתי על זה

בּאהבה

New member
../images/Emo161.gif../images/Emo161.gif../images/Emo161.gifינוס אתה אדיוט

מה עם אפשרות שלישית: הוא רוצה שתהיה בחירה חופשית!!! אם העולם היה מושלם וכל פעם שקורה משהו רע היה קורה נס אז לא היתה בחירה! אדיוט!!! נ.ב: מתי פעם אחרונה חשבת בכלל??? המוח שלכם כולו חלודה!!!

Governor

New member
אני סבור כי בעזרת שלש תשובות אלה

יכול מסיונר יהודי לענות על כל שאלה, ולהחלץ מכל מצב: (1) "הכל בידי שמיים חוץ מיראת שמיים" (2) "נפלאו דרכי האל" (3) "זה הכל בשביל הבחירה"

בּאהבה

New member
../images/Emo161.gif../images/Emo161.gifתגיד לי חרתנור../images/Emo8.gif

איך יצא מזה: "תוכיח שהתורה אמת" ע"י אחת מ-3 שהצגת? איך יצא מזה: "מאיפה באתי? לאן אני הולך?" די לחרטט!!!

בּאהבה

New member
../images/Emo161.gif../images/Emo161.gifלא ירדתי לסוף דעתך...

הגאונית... מכשכש? כאילו... במים? מה הקשר? וכן... אני יודע שדיברת על דבריי בעניין בחירה חופשית!!! רק שאלתי: אם לטענתך... תמיד אפשר להתחמק עם תשובה זו... אז איך מתחמקים משאלות אלו... הא חרטטנוביץ'?

גוססי

New member
וואלה צודק, צריך לחסום את כו-לם

לא יעלה על הדעת שבפורום שכותרתו "אתאיזם ודת" תיאמר מילה רעה על האמונה הדתית ועל היהדות בפרט. כמו כן צריך לחסום בדחיפות את כל המניאקים, בני הכלבה, החולירות והדפוקים שכל היום רק מקללים.

Governor

New member
שוקי, הוכית שוק על ירך. זה קרה,

קורה, ועוד יקרה לך. אל תצא מן הכלים. אף אחד אינו אשם שהצגת טענות המתרסקות באפס-יד `שלום ולא להתראות!` אתה רוצה לומר לי שאתה בורח ממני עם זנב מקופל בין הרגלים? כל כך מהר? הרי עוד לא התחלתי להלחם כלל... ______________________________________________________________ 0284392570 Snofkin_552

Dark Muse

New member
אנטישמים?

אתאיסטים צוחקים על כל מאמיני האל בלי קשר לגזע או דת. לפי צורת הדיבור שלך הייתי אומר שאתה מתחזה עם כמה כינוים.

למעלה