מטורף!

impale

New member
מטורף!

אנשים.. כידוע לכם טורניר "פריק" הקרוב מתקרב.. ההרשמה היא מ10:00 עד 11:50 כמובן שבזמן הזה כולנו נעבור ונחפש דברים שאנחנו צריכים (או אנשים שאנחנו מכירים וצריך להגיד להם שלום) העניין הוא כזה.. אני מתכנן להגיע בשעה 9 בבוקר (09:00-יתכן שאבוא +-5 דקות) כדי שיהיה לי זמן גם לחשוב במה ואיך לשחק.. גם כדי לבדוק שבזמן שאנשים יבואו נדע במה אנשים משחקים ושאר ירקות.. עכשיו... מעולם לא הצגתי את עצמי במתכנן דקים מי יודע מה או משהו כזה.. אין לי נסיון רב בדבר אבל אני בהחלט מבין דבר או שניים. *אני מתכנן להגיע מוקדם,אם מישהו רוצה לפגוש אנשים אחרים מתפוז אתם מוזמנים להגיע גם בשעה 9. *אם מישהו רוצה שאעזור לו לעבור על הדק זאת הזדמנות.. חצי שעה לפני תחילת הטורניר אני כבר לא אשחק ולא אעזור כי יש לי עבודה על הדק שלי לעשות...(שוב.. כמובן שאני לא קוסם ואני לא יכול להפוך דקים לתחרותיים.. אפילו הדק שלי לא תחרותי.. יותר על בסיס של פאן.. אבל יכול להיות שתהיה לי אפשרות לעזור אולי..) *אם מישהו רוצה לשחק מולי או מול אנשים אחרים שבתקווה גם יבואו מוקדם=> זה הזמן. זהו.. תכלס אם אתם מתכננים לבוא מוקדם אתם מוזמנים להודיע לי על זה.. הכי הרבה נהיה שם רק אני ואופק XD

motios

New member
או שאולי בעצם

נפגש אחרי התחרות אולי לא כולם יוכלו להגיע מוקדם וגם ככה יהיה פחות לחוץ, מה אתם אומרים ?

Witchcrafts

New member
אני בעד.

מלבד העובדה שתשע זה יותר מדי מוקדם עבורי (בכל זאת, אני רוצה לנצל את החופש מצה"ל), פגישה בשעה כזו תהיה לחוצה מבחינת זמנים (עד שנגיע, עד שנאתר אחד את השני ועד שנתחיל באמת את המפגש עצמו – יחל הפריקי ולא נספיק כלום). מצד אחר, זה תלוי כמה זמן תמשך התחרות כולה. אין הפסקות או דברים כאלה?

impale

New member
העניין הוא כזה...

בחרתי בבוקר כי זה לפני הטורניר.. כולנו בכוחות מלאים... אם מישהו צריך עזרה-> אני אתן לו אותה (אם תהיה לי אפשרות..ואני גם ככה צריך להיות שם מוקדם כדי לעזור לעוד מישהו מפורום אחר) זאת גם הזדמנות לכם לשחק אחד מול השני להחליף מה שתרצו וזה.. בסוף הטורניר כבר מפרקים הכל.... והאמת? בקשר לחזרה ...אם אשדודים מסויימים(דניאל\שרון\ליאור) יבואו איתי אני אהיה מחוייב לחזור איתם. ככה שאני לא בטוח אם בערב יהיה לנו זמן.

motios

New member
גם עליי

בכל מקרה אין ברירה, אם נפגשים ביום של התחרות זה או לפניה או אחריה, אז מי שיוכל יבוא לפני, ומי שלא נפגוש אותו אחרי, בתקווה שלכולם יהיה זמן. ובכל מקרה אם magicannn ויסמין הולכים לכנס עולמות אז אולי ניפגש שלושתינו גם שם
(אם נהיה באותו יום כמובן..) דרך אגב יסמין הייתי היום בסיפריה ונחשי מה מצאתי, את שיר של אש וקרח וגם המשחק של אנדר, נזכרתי שהמלצת על שניהם אז לקחתי. לפי העובי של ששא"ו אני לא יגמור אותו עד פסח

Witchcrafts

New member
יה, נפלא!

אני מקווה שווידאת שלקחת את החלק הראשון של שא"ק, "משחקי הכס", כן? ותזכור להימנע מכל ספוילר, תקציר או פורום שקשור לזה. תעדכן אותנו כאן, כמובן. ^________^ ובהחלט, גם בכנס נתראה.~ אני עדיין לא יודעת מתי אלך לשם, אבל ברגע שזה יקרה, אודיע. זיגי, מתי תדע מי עוד מגיע מאשדוד? לא תוכל/ו להישאר אחרי הכנס גם לשעה, שעה וחצי?

impale

New member
תשובה

אני ועוד מישהו בשם שרון ואני לא סגור לגבי דניאל ליאור ועוד דניאל. ואני לא יכול להשאיר את כולם רק בשבילי. אני גם לא אוהב לקום מוקדם אבל זה נוח יותר מאשר להפגש מאוחר.. מה גם שלפגישה אחרי טורניר יש פחות משקל.

motios

New member
כן בטח אני יזהר ../images/Emo13.gif

ובטח לקחתי את הראשון וראיתי שיש גם את השני, תודה על ההמלצה ! התחלתי כבר לקרוא, תראי את החתימה החדשה ! היא תשאר שם עד שימאס לי ממנה

impale

New member
תראו מה נעשה :O

אני מתכנן להיות שם מ9... אולי אפילו טיפה קודם.. תלוי באוטובוסים\רכבת - מי שרוצה שיבוא.. אמור בתאוריה לבוא מישהו מאשדוד שצריך עזרה בהרכבת דק... אני אנסה לעזור.. אם מישהו יגיע מוקדם תוכלו לעזור גם. יאדה יאדה יאדה... תמיד יש מה לעשות. אחרי הטורניר אני לגמרי לא יודע.... תלוי באנשים שמגיעים מאשדוד... אבל סביר להניח שלא יתאפשר לי להשאר אחר כך מי יודע מה TT

impale

New member
פריקי 10 בוטל,אין מה להגיב

אליפות הארץ תקח מקום באותו מקום באותו תאריך!

למעלה