מטופל בפוטנציה

kamrashhalural

New member
מטופל בפוטנציה

שלום, שמי "שמרש", בן 40 , גר בעיר מרכזית בשרון, מחפש לעבור תארפיה כלשהי , טיפול שיחזיר לי את המודעות לעצמי ויגרום לי להתפתח בחיים . אני לא מכיר כלל את התחום של היעוץ הרוחני - אבל אשמח ללמוד ולעבור טיפול כלשהו בתחום זה... אשמח להצעות\תגובות קמרש

doingood

New member
יש לך נסיון קודם?

התנסת בטיפול אלטרנטיבי כלשהו, היית בסדנא, או קראת קצת באינטרנט?

kamrashhalural

New member
ממש לא ...

הדבר הכי קרוב שעשיתי זה לקרוא את מדור האסטרולוגיה בעיתון של סופהשבוע .
קמרש

שמרש יקר - ברוך בואך! ../images/Emo24.gif

טיפול אנרגטי, כמו חתונה, זה משהו שצריך להתאים בשל החיבור בין המטופל למטפל, ולא בשל העניין, כך להבנתי. חשוב שתבחר במישהו שאתה מתחבר אליו ומאמין ביכולת שלו לעזור לך. סוגים של טיפולים יש עד אינסוף - כולם, כך אני מאמינה, פועלים על פי אותו עיקרון - התייחסות לכוחות המנטאליים, הרגשיים והאנרגטיים (בניגוד להתייחסות לכוחות הפיזיולוגיים ברפואה האלופאתית) שמסייעים לאדם להיטיב את מצבו, כמו שאנחנו רואים היטב. אולי הפניה שלך היא מאוד כללית - אציע לך מה שהייתי מציעה לעצמי במצב כזה - מצא לעצמך מדריך שתרצה ללמוד ממנו, ושהוא נמצא כבר בדרך של התפתחות רוחנית. בהודעה הזו שלך אתה מניח כף רגל על דרך מרתקת. אני מאחלת לך הצלחה רבה במסע הרוחני שלך - וכמובן - מדריכים רבים שיסייעו לך על פי דרכך..
עומר

kamrashhalural

New member
תודה רבה לך !

מקווה שאמצא פה בית חמים ונעים, ואוכל להוציא את המיטב - בעיקר ממני ... אני באמת עכשיו אתחיל חיפוש אחר מטפל\טיפול שיתאים לי - ושארגיש איתו שלם ונוח ! המשך יום נפלא לכולם !

למעלה