מטופל אחרי ארוע מוחי

יפיופי

New member
מטופל אחרי ארוע מוחי

יש לי מטופל אחרי 3 ארועים קטנים שאני מטפלת בו ברפלקסולוגיה, אחת מהבעיות שמפריעה לו במיוחד ,אחרי האירוע הראשון לפני 4 שנים, הוא נשאר עם תחושה ביד שמאל של נימול כבד, יש תחושה ביד, הוא לא התמיד בפיזיוטרפיה. תוך כדי טיפול כשהבנתי שזה מאוד מפריע חשבתי לתת לו עיסוי בשמנים בלי הבטחות גדולות. שאלתי באלו שמנים הייתם ממליצים לי להשתמש? האם בכלל יש סיכוי או שמן ספציפי שיכול לעזור ולו במעט במצבים כאלה. האם למשהי כאן יש נסיוןבתחום. אשמח לקבל כל תגובה

Negyot

New member
מנסה כי חשוב לי ../images/Emo13.gif

שלום.. אין לי נסיון בתחום של טיפול באנשים שעברו אירוע מוחי. מה שאני כן יודעת זה על טפטוף של שמן נרולי טהור (אבל באמת טהור, שיקר מאד ולא מהול בחוחובה) על איזור גזע המוח ב- 24 שעות הראשונות מרגע קבלת האירוע המוחי, על מנת למזער נזקים. אין לי מושג האם השמן יכול לעזור גם לאחר 4 שנים. יש שמנים שעוזרים בשיקום מערכת העצבים, אולי שווה לנסות לטפל בעזרתם (כמובן, לאחר בדיקת קונטרא אינדיקציות כמו לחץ דם וכו') כמו בנזואין וולריאן, נרולי כאמור גם.. שוב, אין לי נסיון בזה. חושבת שכדאי גם לשאול בפורום השכן - פורום רפואה משלימה - לגבי דיקור סיני. בהצלחה..

חשבתי על זה...

ולדעתי את צריכה לתת לו שמנים מרגיעי חרדות ושמנים מקררים לנימול (כמו מנטה או נענע - שהיא עדינה יותר) ולא שמנים מחממים שיכולים להגביר את הנימול. וכמובן לברר מתי הוא מרגיש את הנימול בקור או בחום. והייתי משתמשת בשמן נשא כמו שומשום שחודר לרקמות העמוקות ועושה פעולה נפלאה באנשים עם בעיות כאלה. כמו כן הייתי מפנה אותו לחזור לפיזיותרפיה כיוון שהתהליך לא הושלם ועד שהוא לא יושלם זה לא יעבור לו , למרות שעבר לא מעט זמן אני חושבת ש"התעמלות לידיים " תזרים לו את הדם בצורה יעילה יותר ואולי גם תפתור לו את הבעיה . :) בהצלחה~

יפיופי

New member
../images/Emo45.gifתודה לכן

אנסה להכין תערובת ולראות איך הוא מגיב וכמובן אשתף

למעלה