מטופלת IVF

tallykr

New member
מטופלת IVF

היי,
אני תוהה לעצמי עד כמה הולך לכאוב אם נכשל ה-IVF. למישהי כאן יש נסיון בזה? כואב יותר מקודם, או אותו הדבר? אם זה חשוב, אציין שנלקחה כמות יחסית מתונה של הורמונים, אבל גדלו עשרות זקיקים ונשאבו 18 ביציות.
חשוב לי להערך - אם זה אמור בסבירות טובה לכאוב יותר אולי אקבע תור לרופא שלי לקבל משהו לכאבים, כדי שבכל זאת אוכל לתפקד עם הילדה שיש לי בבית.
תודה!

זואילי

New member
בלתי אפשרי לענות על זה

פשוט כי תקבלי מגוון תשובות, בהתאם לכל גוף...
אני מכירה כמה וכמה אנדואיות שההורמונים לא מדגדגים להן.
ומצד שני יודעת שאני - סבלתי רצח בטיפולים. וככל שהתמדתי בהם זה החמיר וכאב יותר מ"כרגיל". וגם אני קיבלתי מינונים מתונים.

אבל לא כ"כ הבנתי... כבר לקחת הורמונים? אז בעצם את יודעת איך הגבת לזה מבחינת הכאבים.

בזמן הטיפולים - המקום היחיד עמו התייעצתי לגבי משככים זה המכון הטרטולוגי. ורק הם היו עבורי אוטוריטה לגבי משככים.

tallykr

New member
בזמן נטילת ההורמונים הסבל לא היה קשה

השאלה שלי התייחסה למחזור שיבוא אם לא הושג הריון. האם הוא מחזור גרוע יותר?.

זואילי

New member
אההה. אז באמת לא הבנתי

הווסת שלי אחרי שלילי היתה כואבת באותה המידה. ועם דימום רצחני. מניחה שגם זה תלוי גוף.

סינדי8

New member
לי המחזור

אחרי הורמונים לעיבוי הרירית היה נורא במיוחד מבחינת כמות השטפונות.. אבל הכאב אותו דבר

פז08

New member
מצטרפת לזואילי- מאוד מאוד קשה לדעת......

זה מאוד אישי. אני למשל לקחתי החודש כמות די גדולה של הורמונים יחסית לבנות עם אנדו', היות ומדובר היה בשימור פריון עם רזרבה שחלתית בינונית, ו.... קיבלתי ווסת לא מאוד כואב. בדרך כלל לא כואב לי כל כך, למרות שאני עם אנדו'.... הפעם כאב לי מעט יותר. אבל בטח לא כמו מחזורים שבנות אחרות מדווחות עליהם ,גם כשהן ללא הורמונים......
יש בנות שמאוד סובלות בתגובה להורמונים ויש כאמור אלו שהורמונים לא תורמים הרבה לכאבי המחזור שלהן......
חושבת שכדאי שתתייעצי עם רופא אנדו' ותערכי מראש מבחינת משככי כאבים שמתאימים לך.....(לאחר התייעצות עם רופא כמובן....).
ולסיום, מאחלת לך שלא תזדקקי להם כלל, ושהתוצאה תהיה חיובית

למעלה