מטופלת בת 3..

primavera 1

New member
מטופלת בת 3..

אשמח לקבל את התייחסותכם. ילדה בת 3 רזה ועדינה, אוכלת מעט, שקדים נפוחים, חולה הרבה, חלשה,קושי בנשימה. איך הייתם מטפלים בה? במה הייתם שמים דגש.

vca

New member
ממעט הפרטים ששלחת

אני מרגיש כי צריך מערכת חיסון, נשימה וחיזוק והטענות. אני אשמח לשמוע את התפתחות הטיפול.

מקוםבלב

New member
מטופלת

בוקר טוב, לגבי מבנה הגוף, איך ההורים? האם הם אותו דבר? כי אם מבנה הילדה כפי שההורים אז לא צריך להתרגש מזה. לגבי בעיות נשימה , מאיפה? מהאף או מהריאות? האם מלווה בנזלת? מה לגבי בדיקות דם? האם אנמית? האם מקבלת אינהלציות? האם יש בעיה גם של פוליפים? מה הדיאגנוזה של רופא אף אוזן גרון? האם אלרגית לאיזה שהוא מזון? האם אוכלת דברי חלב? מאיזה גיל סובלת מהתופעות? האם גם ההורים סבל מזה בצעירותו? וכמו שנאמר לפניי, יש לעבוד על ניקוי המערכות עם דגש ריאות, מערכת עיכול, לימפה טחול וקיבה.כל מערכת הנשימה העליונה כולל אף סינוסים וכו' וכן הייתי עובדת על תזונה ואולי שולחת לנטורופטית לראות לגבי חוסר של ויטמינים.

primavera 1

New member
בהמשך להתייחסותכם..

הייתי דווקא מתייחסת לשתי אחיותיה הגדולות שהן אוהבות לאכול, וכל המבנה שלהן הרבה יותר חזק. ההורים לפי ידיעתי לא מתקשרים לבעיות מן הסוג של הילדה. הקושי בנשימה מתחיל בריאות, והוא החריף עכשיו. הילדה אינה אסמטית. רופאי אף אוזן גרון ממלאים אותה באנטיביוטיקה מיום היוולדה. אין בעיה של פוליפים. והילדה בהחלט אנמית. תודה על חוות דעתכם ואם תרצו להוסיף אשמח. כיוון שאני מטפלת גם בצמחי מרפא ותזונה נכונה אני ערה לנושא, והוריה קיבלו הדרכה בנושא שינוי תזונה ותוספות.

למעלה