מטומטמת -שבוע 7

שיר m

Well-known member
מתי שודר הפרק?
הסוף מעולה.
&nbsp
לדעתי בסוף אסף הוא זה שיציל את שירי מנמרוד...

Roei152

Well-known member
מנהל
שירי בהחלט תלויה מדי באזף ...
אגב אתמול קראתי בטעות שירוש למישהי שעובדת איתי , התחרטתי על כך , זאת מישהי שאני מכיר רק פחות משבועיים , אותך אני מכיר שנתיים וכמה חודשים..
זאת עבודה מאוד אינטמית קבוצה קטנה..
ואני נקשר מהר ..

שיר m

Well-known member
התכוונתי
שהוא יגרום לה להבין שהזוגיות שלה עם נמרוד לא טובה. בלי קשר אליו... הוא עוד שנייה בכלא

&nbsp
איך היא הגיבה? לפעמים זה בסדר, אתה יודע. זה תלוי בבנאדם.

שיר m

Well-known member
פרקים 20+21
מתנצלת על חוסר הסדר רועי...
&nbsp
ראיתי אותם ברצף (קצת קשה לעצור אחרי סוף פרק 20) ופשוט אין לי מילים לתאר כמה הסדרה הזאת הזויה וגאונית. גאונית והזויה. זה באמת משהו יוצא דופן

Roei152

Well-known member
מנהל
לא ראיתי אתמול כלום
לא תאג"ד , לא מטומטמת ולא מפלצות קטנות ...
סיבה אחת ופשוטה יש לזה!!! הארי פוטר החדש יצא אתמול בעברית ... אז אתמול, קניתי אותו בכסף מתנה שנתנו לי בעבודה הקודמת , אחרי יום ארוך שהיה יכול להיות קצר יותר .. וקראתי אותו ברצף מחמש וחצי עד 1 בלילה...
ספר נחמד שכתוב בצורת מחזה .... , דרך מעניינית בעיני לספר את הסיפור ..(היו הרבה מעריצים שככעסו על כך , אבל לי זה לא כ"כ מפריע , מה שכן הבנתי שההצגה עלייה המחזה מבוסס הצליחה מאוד, טוב זה הארי ...)
בניגוד לשמיניה , סיפור הקאמבק של הארי הוא טוב , אבל לא מדהים כמו הספרים הקודמים .. מה שאני מתכוון להגיד זה שזה לא נהיה ילדותי , וטיפשיי שלא ראוי ליחס , זה לא משנה את נקודת המבט שלי על ההסדרה כולה כמו השמיניה ....

panda0zombie

New member
שמעתי שהספר הזה לא טוב
הרבה מעריצים מטורפים של הארי פוטר שאני מכירה אמרו שהם התאכזבו

שיר m

Well-known member

איזה כיף זה לקרוא ככה ברצף ספר טוב נכון?

&nbsp
שמחה שאהבת, באמת שמעתי דברים פחות טובים עליו. אני אקרא אותו מתישהו, לא בוער לי...

למעלה