אשרי צופי הערוץ החשוב הזה. כן ירבו.ערוץ 14
דבילאשרי צופי הערוץ החשוב הזה. כן ירבו.
עזוב, אפילו הברכה הזו מיותרת.דביל
אין איזה "ביבי, ראש הממשלה הנבחר" ?אשרי צופי הערוץ החשוב הזה. כן ירבו.
נעים מאוד, הרינגטון.דביל
שעמומי, עד כדי כך חסרים לך דברי?אין איזה "ביבי, ראש הממשלה הנבחר" ?
אהלנים כריזמן/אשריך הרגוע.
חירטטת כרגיל ונשארת בחיים.נעים מאוד, הרינגטון.
שעממי, עד כדי כך חסרים לך דברי?
בראשון אינני בטוח שיש עוד צורך. התחלתי עם זה בגלל כמה גולשים כאן שהכחישו את היותו מר בנימין נתניהו ראש הממשלה הנבחר של מדינת ישראל. מאחר ומספר גולשות וגולשים (או שמא נאמר, ניקות וניקים) לרבות אתה כעת גיליתם דעתכם שהתיקון שלי מוכר לכם היטב ושגור בפיכם, אין בו עוד צורך לכאורה. המשפט השני לא היה ברור לי מספיק, אבל מנסיון איתך ארשה לעצמי להניח שגם לא היה מכוון להיות בו חדש כלשהו, כך שאפשר להכריז על מיצוי כבר כעת.
שבת שלום.
הממ.. שאלה פילוסופית מעניינת, האם אדם צריך "לפחד" להיות מישהו אחר... צריך לחשוב על זה.חירטטת כרגיל ונשארת בחיים.
זול זיין.
נ.ב מדוע אתה כל כך פוחד להיות כריזמן ? הרי שניכם תאומים סיאמיים.
החלטת ונשארת בחיים.....שיהיה.הממ.. שאלה פילוסופית מעניינת, האם אדם צריך "לפחד" להיות מישהו אחר... צריך לחשוב על זה.
תכל'ס מצחיק אותי שהתחלת עם הדחקה הזאת דקותיים אחרי שטענתי שהניק הנוכחי שלך זה לא היחיד שאתה משתמש בו.
ואללה, הצחקתיהוך ? אתה כבר חייב לי.שיטת ההשלכה אמנם ידועה ומוכרת מהמחנה שלך, אבל כאן זה היה פשוט בולט עד כדי שזה הצחיק.
שקרן. וזה לא חדש.מעבר לכך ובניגוד לדברי לגביך בנושא, אין לי מושג מי זה כריזמן
ד"ר ג'ייקל ומסטר הייד כבר אמרתי ? אמרתי.ואין לי שום קשר אליו (אגב גם לא לחלק ניכר מעמדותיו כפי שהוא מבטא אותן כאן),
כרגיל.....חירטטת לשוא.צר לי לאכזבך. למילה פחד אין כל קשר לעניין.
מה אתה מצפה מפרשנים עללאק, כששרים שלהם מאותגרי לימודי ליבה היוצאים עם אמירות כגון " עמיחי אליהו: "להטיל פצצת אטום על עזה."כלכך לכודים בשנאה שלהם ל"סמול" שאחד מפרשניהם האוויליים אמר: השמאל מחכה שאיראן תשמיד את ישראל ע"מ להחליף ממשלה. לא ממש זוכר את שם הפרשן הדביל. אולי זו היתה סאטירה??
לא מנותק לגמרי תראו מה קיבלתי לווטסאפכלכך לכודים בשנאה שלהם ל"סמול" שאחד מפרשניהם האוויליים אמר: השמאל מחכה שאיראן תשמיד את ישראל ע"מ להחליף ממשלה. לא ממש זוכר את שם הפרשן הדביל. אולי זו היתה סאטירה??
עוד דפוקלא מנותק לגמרי תראו מה קיבלתי לווטסאפ
לא חסר, אללה יסעדנו, גם בערוץ 11, קרא לאיראן נמר של נייר אבל עדיין נמר.יפה שאתה רואה ערוץ 14.
אגב, בערוץ 12 או 13 לא מצאת מטומטמים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.