מטולטלת....

מטולטלת....

קרע צלופן בריאתי כי רק לך חיכה לבי , בקע דממות אהבה אשר חורשות שביל לדמעה , עצור זמן הנוקש במטולטלת שאת חיינו כנוצה מטלטל . דע שפתיים , עד כבוש אנקה הנמלטת מתוכן עת נפשי משביעה עצמה בך ... רק אל תהיה חזון מעופף בחיי .... <>

הזמן...

מחוגי השעון אינם עוצרים כל דקה שחולפת רצונותיי גוברים, המטוטלת נעה במסלול אין סופי הזמן שחולף מחדד את גופי. אנחת רווחה אשמע משפתייך עת שאפול עייף בין זרועותייך, ואלחש לך בשקט באוזנך בסוד כמה שארצה בך עוד ועוד. <> ערב טוב...

ר ו ח

New member
תיקתוק השעון...

תקתוק השעון בקצב אחיד חלומות רוקמת לך היחיד חולפות השעות מגיעות הדקות מרמזות שהנה סיימתי לחכות הזריחה לא מאחרת להגיע מביאה עמה את השמש לרקיע הלב מתחיל לפרוח ממך לא יכולה אני לברוח.

זמן....

תן לי זמן להיות חופשיה בכדי לדעת את חסרונך בזמן שציפורניים ננעצות בכף יד בכדי לא לחייג אליך..... תן לי זמן להכיר את האחרים שאולי בי לפעמים מהתלים בין אהבה לתאווה מבלבלים..... תן לי זמן ללכת כדי שאוכל לחזור ולגלות את אהבתי ממתינה רק לי על סף מפתן לבך..... תן לי זמן...... <>

שחר 33

New member
אני מקווה

שיש לך איזה תיק שאת מדפיסה את כל שיריך. לפעמים אני כבר מתעצל להגיד לך "מקסים", "יפה", "ענק", "כתוב נפלא".... אבל תדעי שיש לך נפש של משוררת וכשרון מדהים. אני קורא את שיריך תמיד, וכל פעם נהנה מחדש. "רק אל תהיה חזון מעופף בחיי"...אספי את השירים לאסופה ותנסי להוציאם לאור. ב-ה-צ-ל-ח-ה ! שלך, שחר 33

שחר......

קודם כל תודה..
אין לך , לכם ,מושג מה כל מחמאה שכזאת עושה לי בלב .... יש מחשבה על הוצאת סיפרון שכזה , אפשר להסתמך עלייך כאחד מהקונים ?
שוב , תודה

קרמבובת

New member
כנ"ל

השירים שלך.. הסיפורים של טאקילה... הסיפורים הענקיייים של סער... כמה כבר אפשר לכתוב "יפהפה" , "מדהים", "מרטיט" "חחחחחחחחחחחחחחחחחח" כמה????? עליי את יכולה להסתמך...אהיה יותר ממאושרת לראות ספר כזה בספריה הביתית שלי
את השיר על הריקוד שלך...כבר הדפסתי חחח
קרמבו

קרמבובת

New member
פשוטית..

כדאי לך להיות אליה נחמדה היא כמו נחש האנקונדה חחח בולעת כל הנקרא בדרכה.. אם היא אמרה שהיא מקנאה במובן החיובי תגידי לה תודה עם קידה קלה ותיברחי כל עוד נפשך בך קרמבו - מצילה חיים

למעלה