מטולה - אילת
יובל רכב על אופניים מפירמת FUJI מכיר? אני רכבתי על אופני הרים ULTRA MX-900 לא היה לנו רכב מלווה את רוב הציוד שלנו סחבנו לבד כלומר ערכת תיקון פנצ'רים, רפידות ברקס, משאבת אוויר, 2 פנימיות לכל אופניים כלי עבודה, קצת קצת בגדים להחלפה, דיגיטלית, תאורה לאופניים ללילה קצת גיבוי של סוללות, מיים, וכמה חטיפי אנרגיה. כשעברנו בבתים דאגנו לחדש ציוד.(בעיקר שימורים שלקחנו איתנו וקצת פיתות בשביל הצום). לגבי שינה היינו די גמישים עם זה וידענו פחות או יותר באיזה איזור צריך לישון אבל לא סגרנו על כלום מראש לגבי המסלול הגענו ביום שלישי עם אוטובוס 845 לקרית שמונה משם רכיבה לגושרים שם עשינו את הלילה שלפני יצאנו מהגושרים ב 4:45 כשדיברנו על משהו כמו חצי שעה להיות במטולה פה היתה קצת פאדיחה לא לקחנו בחשבון את העליה שיש לעשות למטולה ועדיין ב 6:00 מצאנו את עצמנו עדיין מזיעים בעלייה שם יובל החליט שאנחנו חייבים לתפוס טרמפ עד למטולה אני הייתי ספקן ולא האמנתי ימישהו יעצור אחרי ניסיון של כמה דקות לא עצר אף אחד והמשכנו לרכב אחאי עוד קצת רכיבה יובל טען שוב שצריך טרמפ אז ניסינו עצר לנו מישהו עם פיאט מסחרית זרקנו את האופניים פנימה ועלינו לרכב הוא הסיע אותנו עד לשלט של כניסה למטולה עשינו שם תמונה והתחלנו לרכב לטבריה הגענו ב 10:45 והעליה של טבריה לקחה משהו כמו שעתיים בשיא החום המשכנו בגולני ישר והגענו לאור עקיבא ב 18:00 בערך משם יצאנו אחרי ארוחה ב 19:30 וב 23:00 אני הגעתי לאזור (יובל הגיע עשר דקות לפני בערך)בשלב הזה הייתי בטוח שנגמר הכל כי הברכיים והשרירים הרגו אותי בבוקר היה קשה להתעורר ויצאנו יחסית מאוחר ב 7:30 הגענו לב"ש ב 14:00 אכלנו שם והחלטנו להמשיך לכיוון שדה בוקר (עדיין אין לנו איפה לישון ויום כיפור אז אין איך לבדוק מקומות פנויים) בדקנו באינטרנט על מקומות לינה באיזור מצאנו את משאבי שדה ב 18:30 בערך אני חושב שהגענו לשם עשינו שם את הלילה וקמנו בבוקר ב 3:30 יצאנו לרכיבה שוב ב 4:00 הגענו למצפה רמון ב 9:00 ארוחת בוקר שם קצת לקחנו את הזמן ויצאנו שוב ב 10:30 ממצפה יש 60 ק"מ שאין איפה למלא מיים חייבים לדאוג לפחות ל 3.5 ליטר מיים (זה מה שלי היה עלי וזה הספיק בקושי לדעתי צריך לקחת לפחות 4.5 ליטר לכל אחד) בכל שאר הדרך מספיק ליטר וחצי ולדאוג למלא אותו בכל תחנת דלק שעוברים בה הגענו על כביש 40 עד לערבה ב 17:00 עלינו על הערבה משם יש 52 ק"מ לאילת אין לי מושג איך זה קרה את ה 52 ק"מ האלו עשינו בשעה וחצי פשוט טסנו 18:30 עשינו כבר פוטו רצח על השלט כניסה לאילת.