מטוטלת.

• פותח הנושא ljs
  • פורסם בתאריך

gwizard

New member
לא חלאס לא חלאס לא חלאס ../images/Emo13.gif

1. סיכון יש בכל דבר. כל עוד אתה מודע לכך שלכל פעולה יש תוצאה.... 2. עדיף עבור מי ? אני אישית לא הייתי מטיל קללה במקרה הנוכחי, אך זה השיקול שלך. 3. ממש לא. דווקא להפך. אני ממש לא אוהב מתכונים ולעשות כישוף לפי מתכון יש לזה בערך 5% הצלחה. 4. המאמר מציג רק דעה אחת של אדם אחד וזה לא בהכרח נכון עבור כולנו. לדעתי האישית, סמלים מאוד אפקטיביים, כל עוד הם מדברים אליך ולא סתם סמלים שאתה לא מתחבר אליהם. אני חושב כי סימפאטטית מאוד מתאימה במקרה הזה, בהנחה שיש לך משהו לשייך לאדם אשר גנב את הכסף או הדברים אשר נגנבו. זאת אומרת, אפשר גם לקשור לתעודת זהות או צ'ק או כרטיס אשראי ואפילו ברמה יותר חזקה כי אלו הפריטים האישיים שלך ואז משם להשליך על האדם המחזיק בהם. בהמלחה. (זאת לא שגיאת כתיב)

ljs

New member
לגבי הסיכון,

אני מניח שאתה מתכוון ל`חוק ההחזרה`, אני צודק? ומה אתה היית עושה במקרה כזה אם לא להטיל קללה?

gwizard

New member
תוצאה יש בכל פעולה

לא משנה אם זה קללה או ברכה. אני לא מדבר כרגע על אתיקה, אני מדבר על כך שאתה צריך להיות מודע שלכל דבר יש תוצאה ולהיות שלם עם כך שבעקבות הפעולה שאתה עושה החיים שלך ישתנו. בשני מילים - לקחת אחריות.

ljs

New member
החיים ישתנו?

זה לא ביטוי קצת מוקצן ובומבסטי? אין לי עמדה ברורה לגבי חוק ההחזרה, למרות שאני נוטה קצת לפקפק בו. ואגב, אני עוד לא הולך להטיל את הקללה כל כך מהר, זו אחת הסיבות שכתבתי כאן את ההודעה, לשמוע מכם חוות דעת.

gwizard

New member
כן

במילותיה של רינה, כאשר אתם הולכים לעשות טקס תהיו מוכנים לכך שזה ישנה אותכם. עכשיו, טקס פאגאני או כישוף זה לא משנה כי העבודה היא בתכלס אותה עבודה - שינוי. אגב, אם עוד לא קלטת, אני לא מדבר כאן על קללה ספציפית, אלא בכלל על כל כישוף כלשהוא. כל דבר שאתה עושה אשר גורם שינוי יגרום לשינוי כלשהוא אצלך.

mbinh

New member
המלצתי

אני חושב שהדבר היחיד שאתה צריך לעשות זה להוכיח את צדקתך במקרה ולא יותר. אתה לא צריך לקחת את תפקיד הטבע(האלים) ולהתחיל להעניש אנשים. אתה יכל לנסות ללמד אותו לקח דרך כישוף אבל לא ולעבוד עם אנרגית מוות וכיוצא בזה. זו דעתי אני מדגיש(כמובן עפ"י אמונתי).

gwizard

New member
המלצתי לך !

א.תלמד לשרשר !!!!! ב. ענישה הוא תפקיד האדם בלבד כי טבע / אלים לא מענישים (על פי אמונתי).

mbinh

New member
בסדר

א. אני אשתדל ללמוד ב. אין עלינו להתווכח על אמונה(אני מאמין שלכל דבר שאתה עושה יש משוב(פידבק,פעולת תגמול) והמשוב מגיע מהטבע(האלים).

Polar Aurora

New member
נסיון תמים עם מטוטלת

בכיתה ו' ככה המורה שלנו לתנ"ך לימדה אותנו להשתמש בשרשרת בתור מטוטלת, ולשאול אותה שאלות. אני וחברות שלי ישר הבנו שאת השרשרת מתפעלים גמדוני בית, ואימצנו את השיטה הזאת לדבר איתם במקום שיטת העפרונות המסורבלת. אחת התגליות שהגמדונים סיפרו לנו באמצעות המטוטלת הייתה שהארי פוטר באמת חיי וקיים ומחברת הספר היא הרמיוני. ושכולנו נלך ללמוד שם (בגיל 14, כשנלמד מספיק אנגלית. ואני כמובן לגריפינדור). נראה לי אני הייתי היחידה שבאמת האמנתי בזה, ועד גיל מסויים (טוב, 14) אשקרה המשכתי לקוות לקבל מכתב המזמין אותי ללמוד בבית ספר לכישוף ולקוסמות. והיי, תראו אותי עכשיו - אני לומדת בדיוק את מה שחלמתי ללמוד! והנקודה שלי היא, שברגע שרוצים לקבל תשובה מסויימת, המטוטלת יכולה לשמש כלי שיהפוך את התקווה הזו למציאות, אפילו אם היא זה בגלל תנודות לא רצוניות של היד בעקבות המחשבות שלנו, כמו שאמא שלי טענה אז.

MetalSinagouge

New member
אחלה אנקדוטה :)

אפרופו גמדוני בית ומטוטלת, באחד השיטוטים שלי בויקיפדיה נתקלתי במושג הבא, והוא מתקשר לספר מסויים על מטוטלת ולמיתולוגיה אירופאית.

ForbiddenSoul

New member
עצה קטנה ../images/Emo13.gif

אם יש לך שאלה על משהו שמאוד "קשור" אליך, עד שלא תלמד לנתק את עצמך לחלוטין מהרגש ומכל השפעה אישית שיש לך על הרצון שתצא תשובה מסוימת. פשוט תבקש מאדם נטרלי בנושא והתשובה שלו תהיה יעילה יותר

למעלה