מטוטלת.

• פותח הנושא ljs
  • פורסם בתאריך

ljs

New member
מטוטלת.

לאחרונה התחלתי לנסות לעבוד עם מטוטלת. לאחר שהצלחתי ליישם את מה שקראתי על מטוטלת, כמו למשל לשנות את כיווני התנועה שלה בעזרת המחשבה. [ללא תנועות מודעות של שרירי היד כמובן.] ו'לתכנת' את הכיוונים שבה היא תנוע לחיוב או לשלילה. ניסיתי 'בשביל הקטע' לשאול שאלה. ההמשך היה ממש מביך, כמעט שלא הצלחתי להימנע מלחשוב, על תשובה מסויימת שרציתי לקבל, או יותר מסובך, בעצם רציתי לקבל את שתי התשובות, [אני מודע לכך שאני נשמע מתוסבך ברמות..
] רק שהיתה תשובה אחת שאותה הייתי יותר נהנה לקבל. טוב, כמובן, נוהל מצב מודעות גבוה\מדיטציה\ריקון מחשבות. או איך שלא תקראו לזה, בוצע מיידית. אפילו עצמתי עיניים כדי לא להסתכל לאחד הכיוונים. העניין הוא שבסופו של דבר קיבלתי את התשובה שהיה יותר נחמד לי לקבל. לא שאלתי את השאלה כדי לקבל החלטה מסויימת או מה, יותר בשביל הסקרנות. ולסיכומו של עניין אין לי מושג אם קיבלתי את התשובה הזו כי אותה רציתי, או כי זו תשובת התת-מודע. מעניין לשמוע איך אתם מתמודדים עם דילמות כאלו.

gwizard

New member
אני יודע שזה ישמע פלצני

אבל, אין דרך אחת טובה להתמודד עם זה. אתה תדע שאתה מצליח לקבל תשובה אמיתית כאשר אתה "תדע" את זה. הידע הזה לא מגיע דרך הראש, אלא דרך הלב. זה ההבדל בין, אגב, בין כוהן לבין קוסם במשחקי תפקידים. מצטער, אני שקוע עמוקות ב-NWN2 - משחק מעולה !!!

ljs

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo12.gif .O.M.G

בדיוק התשובה שפחדתי לקבל..
ואגב, עד עצם הרגע הזה לא הצלחתי להבין מהו משחק תפקידים, ואם לא יהיו שינויים דרסטיים של הרגע האחרון, כנראה שהמצב הזה יימשך.

PurpleFilth

New member
זה באמת פלצני.

אתה יכול במקום זה פשוט לשאול שאלה שלא אכפת לך מה תהיה התשובה אליה.

gwizard

New member
כמו לדוגמה

האם זוהמה סגולה אוהבת לאכול מלפפונים, כן או לא ?

ljs

New member
שאלה כזו,

סביר להניח שלא מעניין אותי בכלל לשאול...:)

Wing Chan

New member
יצא כבר?!

סעמק דווקא עכשיו
לא יהיה לי זמן לסיים אותו, בעע אחח נוורווינטר נייטס

gwizard

New member
בדיוק סיימתי אותו

לקח לי 4 ימים של NON STOP, אבל זה היה מדהים ! יצא ב-31 לאוקטובר, אגב. נו טוב, עד שתצא ההרחבה נשחק במודולים ו-GOTHIC 3 שירד בנתיים

Wing Chan

New member
העיניין הבעסה עם RPG ואיתי

זה שאין לי כלכך הרבה סבלנות
ז"א אני יכול להתחיל לשחק במשהו (NWN 2 במקרה הזה) ולחרוש עליו וכ'ו אבל פשוט אין לי סבלנות לשבת עליו כלכך הרבה, אני צריך סביבה שמשתנה כזאת כדי להנות ממשחק ואת זה מפסיק לקבל אחרי כמה זמן במשחקי תפקידים ("לך-לשם-תיקח-משהו-תהרוג-מישהו-תחזור-לכאן-קח-מפתח-לך-לצד-השני-של-המפה-ואז-תחזור-לכאן-שוב וכ'ו, זה עולה לי על העצבים אחרי כמה פעמים
)

ljs

New member
ובנושא אחר,

היה לי לאחרונה מקרה של גניבה במקום העבודה, נגנבו לי סכום כסף, מספר צ'קים [שהצלחתי לארגן שיבוטלו לפני שנפדו.] ומסמכים אישיים. הסכום לא היה גדול במיוחד, העצבים והטירחה לעומת זאת, היו גדולים מאד. הנסיבות אומרות שאחד העובדים [אולי אפילו "חבר" שלי] אחראי לפשע. לדעתי, זו הזדמנות טובה לנסות איזו קללה נחמדה.
למה? א. ללמד לקח. ב. פרקטיקה.
אם מישהו חושב שלא כדאי לי לעשות זאת מאיזו סיבה שלא תהיה, מוזמן לדבר. אני ממש לא מתמצא בתערובות\שיקויים\חומרי חבלה... מה שכן, חשבתי ליצור סיטואציה דומה, ולהשאיר שוב באותו מקום ממנו נגנב הכסף, מעט כסף, רק שלפני כן להטיל עליו קללה. הקללה תמוען אך ורק אל אדם שיגנוב\ינסה לגנוב את הכסף, והיא תהיה כמובן מידתית, אני לא סגור על סוג הקללה. מה שכן תכננתי, היא צורת הטלת הקללה. אני אכתוב לחש, כדי לא להשאיר בקללה דברים לא סגורים. לאנרגיה עבור הקללה, אני עדיין מסופק אם להשתמש בקוורץ, או אולי אש, או אולי שניהם יחד, והאם "לקשור" את הקללה לגביש. [אנרגיה של אדמה לא נראית לי מתאימה, כנ"ל של מים, אנרגיה של רוח לא הצלחתי עדיין להעלות.] וכעת מספר שאלות: 1. מה הסיכון העיקרי בהטלת קללה כזו? 2. האם עדיף ואפקטיבי להשקיע את האנרגיה הזו בלחש מסוג אחר, כמו למשל, גילוי הפושע או החזרת הכסף על ידו, או שלחשים כאלו מסובכים\קשים יותר? 3. האם לדעתכם עצם זה שאני לא הולך להשתמש במתכונים למיניהם הולך להחליש את הקללה? [אני לא חושב כך, מעניין מה דעתכם] 4.לפי המאמר שפורסם לאחרונה בנושא מאגיה סימפטטית, לא אפקטיבי להשתמש בסמלים לקללות, משום מה אני דווקא מאד נמשך לשיטה הזו, היא נשמעת לי מאד "הגיונית". לדעתכם כדאי להשתמש בה גם כאן? מי ששרד את החפירות עד כאן, כל הכבוד.

PurpleFilth

New member
חאלס חאלס חאלס עם האתיקה

בוא נתעסק באסתטיקה =] הבעיה העיקרית שלך היא, שאתה משתמש בפתיון. עזוב אותך מליצור שוב את הסיטואציה, טווח הטעות שלך בנוגע לזיהוי הוא גדול מדי, וזה גם לא קולע למטרה. תנסה לחשוב על דרך יותר מקורית ליצור את הקשר שלך לגנב. אתה אומר שהתערבת בשביל לבטל את הצ'קים... אולי דרך זה. אנרגיה: למה לא פשוט אנרגית מוות? סתם דוגמא בשביל להרגיש איך היא מרגישה, תנסה לאסוף אפר של סיגריות (בלי הַבדלים). או סתם ללכת לבית קברות. אם אתה הולך דווקא על מאגיה סימפתתית, סמלים יכולים לעבוד טוב כל עוד הם עושים לך את הקישור במח, לא?

ljs

New member
אנרגיית מוות?

ומה אם הוא ימות? לא התכוונתי להרחיק לכת עד כדי כך. או שהתכוונת שזו סתם אנרגיה שימושית לקללות?

PurpleFilth

New member
אנרגית אש לא תמיד שורפת ת'בנאדם,

נכון? זאת אנרגיה שימושית כל פעם שאתה רוצה שמישהו יסבול. אגב, אם אתה לא רוצה שהוא ימות, הגדרת לעצמך מה אתה *כן* רוצה שיקרה לו?

PurpleFilth

New member
הייתי מציעה לך להגדיר.

אתה לא רוצה להשאיר מקום לטעויות, נכון?

RainBird

New member
אני גם מציע להגדיר ברגע שאתה יודע מה אתה רוצה לעשות, הרבה יותר קל לבנות מבחינה מחשבתית את הדרך להשיג את המטרה שלך.

אנרגית מוות ברר

אני זוכר כמה סבלתי מזה שניסיתי פעם ראשונה (ואחרונה, עד לעכשיו..) להישתמש בה

היו לי כאבי ראש איומים

כמה ימים אחרי זה, פשוט לא הייתי מוכן אז (חשבתי שיהיה כיף לנסות לעבוד עם משהו יותר "מגניב")

למעלה