מטוטלת.
לאחרונה התחלתי לנסות לעבוד עם מטוטלת. לאחר שהצלחתי ליישם את מה שקראתי על מטוטלת, כמו למשל לשנות את כיווני התנועה שלה בעזרת המחשבה. [ללא תנועות מודעות של שרירי היד כמובן.] ו'לתכנת' את הכיוונים שבה היא תנוע לחיוב או לשלילה. ניסיתי 'בשביל הקטע' לשאול שאלה. ההמשך היה ממש מביך, כמעט שלא הצלחתי להימנע מלחשוב, על תשובה מסויימת שרציתי לקבל, או יותר מסובך, בעצם רציתי לקבל את שתי התשובות, [אני מודע לכך שאני נשמע מתוסבך ברמות..
] רק שהיתה תשובה אחת שאותה הייתי יותר נהנה לקבל. טוב, כמובן, נוהל מצב מודעות גבוה\מדיטציה\ריקון מחשבות. או איך שלא תקראו לזה, בוצע מיידית. אפילו עצמתי עיניים כדי לא להסתכל לאחד הכיוונים. העניין הוא שבסופו של דבר קיבלתי את התשובה שהיה יותר נחמד לי לקבל. לא שאלתי את השאלה כדי לקבל החלטה מסויימת או מה, יותר בשביל הסקרנות. ולסיכומו של עניין אין לי מושג אם קיבלתי את התשובה הזו כי אותה רציתי, או כי זו תשובת התת-מודע. מעניין לשמוע איך אתם מתמודדים עם דילמות כאלו.
לאחרונה התחלתי לנסות לעבוד עם מטוטלת. לאחר שהצלחתי ליישם את מה שקראתי על מטוטלת, כמו למשל לשנות את כיווני התנועה שלה בעזרת המחשבה. [ללא תנועות מודעות של שרירי היד כמובן.] ו'לתכנת' את הכיוונים שבה היא תנוע לחיוב או לשלילה. ניסיתי 'בשביל הקטע' לשאול שאלה. ההמשך היה ממש מביך, כמעט שלא הצלחתי להימנע מלחשוב, על תשובה מסויימת שרציתי לקבל, או יותר מסובך, בעצם רציתי לקבל את שתי התשובות, [אני מודע לכך שאני נשמע מתוסבך ברמות..