מטוטלת

ס א ט י ן

New member
מטוטלת

האם מישהו יכול להסביר לי על זה קצת? איך יכול להיות שזה באמת עונה על שאלות נכון, גם שאלות שקשורות לעתיד? והאם זו באמת שיטה יעילה?

הנה מה שאני הבנתי

התת מודע שלך משדר למטוטלת לאן לזוז. יש שטוענים שאלו ישויות אור המלוות אותנו. אני דבקה בגירסא הראשונה, ומשתמשת בה כדי לתקשר יותר טוב עם עצמי..

ס א ט י ן

New member
אבל...

יש שטוענים שאפשר לחזות עם זה את העתיד, או לגלות דברים כמו היכן מישהו נמצא וכדומה...ואומרים שזו שיטה יעילה... איך אפשר להסביר את זה?

WindsOfWar

New member
בהחלט אפשרי לחזות עתיד או למצוא

דברים. כמו שנאמר, התת מודע מכוון את המטוטלת לאן לזוז, והתת מודע בהחלט יכול לענות על שאלת העתיד ועל מציאת דברים. צריך רק מיומנות בזה.

ס א ט י ן

New member
ואם אני שאלתי את זה שאלות על העתיד

וראיתי שזה באמת עונה ומשנה כיוון לפי התשובות- יכול להיות שזה פשוט ענה לפי מה שרציתי שזה יענה? או שהתת מודע שלי כוון את המטוטלת לפי איך שהעתיד באמת יהיה? (אולי בתת מודע שלנו אנחנו יודעים הכל על העתיד ומה שהולך לקרות לנו, וגם על העבר וגלגולים קודמים?...).

WindsOfWar

New member
תגובה

התת מודע יכול לענות על שאלה. והוא גם יכול לשנות את העתיד לאיך שאת רוצה(...). לדעתי זה תלוי ברגש, רגשות יכולות להפריע פה(לדעתי). והתת מודע מכיל הרבה ידע, גם גלגולים וגת את העתיד.

ToryMaster

New member
המ

רק אני תמיד חשבתי שכשמדובר במאגיה ואמונה, לא קיים "בהחלט"?

WindsOfWar

New member
חח, כן.

ברור שהכל הוא לא בהחלט, אבל עם לדפדף ולחשוב קצת אז אפשר להבין את זה.

ToryMaster

New member
אפשר להבין מה?

יהלום לא חושבת שזה אפשרי, היא לא מאמינה שזה עובד ככה. מן הסתם זה לא יעבוד לה. אפשרי? הכל אפשרי, אני מאמינה שעם קצת אמונה אפשר לחזות את העתיד גם בספריי לניקוי מסכים.

למעלה