מטוטלת

FireCreature

New member
מטוטלת

שלום,יש לי שאלה בנוגע למטוטלת. בשנה שעברה אמה שלי התחילה ללמוד את נושא המטוטלת (היא מתעסקת בעיקר באייפק,וגם נושאים נוספים). היא ראתה שהתעניינתי והחליטה לקנות לי גם אחת,מאז שחכתי אותה אבל עכשיו מצאתי אותה שוב וחזרתי לנושא. אני מאוד חובבנית,וכל מה שאני יודעת לעשות זה בכללי לשאול אותה שאלות ולהסתמך שמה שהיא עונה זה נכון ולא לפי רצוני האישי. בתקווה שמשהו מבין כאן בנושא,רציתי לשאול את דעתכם- יש לי קמע שמוטבעות עליו הרונות,וסתם התעסקתי עם שתיהם (המטוטלת והקמע) ועברתי עם המטוטלת על הרונות (על הקווים). לאחר מכן שאלתי האם זה חיזק את האנרגיות שלה, והיא ענתה כן יותר "נלהב",זאת אומרת חזק יותר מבדר"כ. לאחר מכן שאלתי האם כדאי לחזור על התהליך שוב והיא ענתה כן. ואז שאלתי האם פעם ביום והיא ענתה כן. ואז שאלתי האם יותר מפעם ביום והיא ענתה לא. אז בקיצור,השאלה שלי היא- האם התהליך הזה באמת מועיל באנרגיות של המטוטלת? (להחזיק את המטוטלת ולעבור על הקווים של הרונות) או בכל דבר אחר? ייתכן מאוד שאלה היו תשובות לפי הרצון שלי,אם אלה היו תשובות בכלל. מישהו?

gwizard

New member
תשובה

שלום לך וברוכה הבאה לפורום. המטוטלת עובדת בצורה של חיווי ויזואלי בהתאם לתשובות שאת כבר יודעת אך לא מודעת אליהם. זאת אומרת, התת מודע שלך או אני גבוה כבר יודע את התשובה והמטוטלת זזה בהתאם לתנודות העדינות של ידך אשר נשלטת ע"י התת מודע. אני לא יודע על אילו רונות מדובר, אבל אם לרונות אלו יש השפעה חיובית עליך בקטע של לשחרר את הפוטנציאל החבוי בך אז זה מועיל. בכלל, כל סמל בעל היסטוריה יש לו כוח מסויים בהתאם לאסוסיאציה הנקשרת אליו במהלך השנים שהוא קיים. זה לא רק רונות. רצוי כמובן ללמוד על הסמל לפני שמנסים להשתמש בו כי יש סמלים מסויימים שאת לא רוצה שום קשר אליהם. כמובן, אפשר גם לשאול בעזרת המטוטלת

FireCreature

New member
תודה על התגובה=]

קראתי קצת על הרונות באתר,ולפי מה שקראתי יש להן השפעות חיוביות בצורות שונות. האם יש עוד סוגי רונות חוץ מ24 הרונות שמוזכרות כאן?
לעומת זאת,לפי מה שראיתי ישנן רונות המסיימות כתב רוני ומביאות לו מזל ועוזרות לו להתגשם,אם אשתמש בהם בסוף,האם זה יכול לעזור במשהו? תודה, אני בהחלט אשאל

gwizard

New member
בבקשה

רונות השייכות לפוטהארק (אלפאבט נורדי) יש 24 בלבד וזה מה שלרוב מתכוונים אליו כאשר אומרים רונות. כמובן שיש אלפאבטים נוספים והרבה וכולם טכנית יכולים להיחשב כרונות. כאמור, ברוב המקרים הכוונה תהיה לרונות הנורדיות. אין דבר כזה "כתב רוני מביא מזל". לטעמי גם אין דבר כזה "מזל", אבל זה כבר עניין של השקפה.

FireCreature

New member
כן אני יודעת,התכוונתי לתכונות טובות

וכאלה. טוב נו,אי כבר אשאל עם המטוטלת =]

A r j u n a

New member
תיקון והשלמה

המטוטלת היא אובייקט בעל מסה בקצה חוט/שרשרשת ומתוך כך מצייתת למכלול חוקים טבעיים - ובהם פיסיקליים כמו גם (הבה נקרא להם) מיסטיים. ובחתך נוסף - חוקים מ- 3 קטגוריות שונות: 1. שיש לך עליהם שליטה - ובהם מודעת או לא מודעת 2. שאין לך עליהם שליטה ולא יכולה להיות לך 3. שאין לך אך יכולה להיות לך עליהם שליטה ידיעת והבנת מכלול מערכתי זה יוכל לסייע לך להבין מהו זה שאת עושה כשאת משתמשת במטוטלת. לא פחות מחיווי וויזואלי - מדובר בחיווי תחושתי, תנועתי, קצבי, יש אנשים המדווחים על תופעה חשמלית אלקטרוסטאטית, כך שלקרוא למטוטלת אביזר חווי ויזואלי הנו הפחתת ערך ממש כמו לקרוא לפורש או יגואר בשם "אוטו"
מטוטלת היא הרבה יותר מכך. אכן אחת מהאפשרויות היא לומר כי - "המטוטלת פועלת בהתאם לתשובות שאת כבר יודעת אך לא מודעת אליהם." - זה להראות למישהו 10% מתמונה ולומר לו שזו כל האמת. כמו כן, קיימת אפשרות כי הקורא במטוטלת מעוניין בתוצאה מסוימת וגורם לה לקרום עור וגידים. (wishfull thinking) אפשרות נוספת היא "השפעה" או "השתלטות" של "כוחות" רוחניים שאינם הקורא, שיכולים להיות או שלא להיות קשורים לקורא במטוטלת, על תוצאות הקריאה, בתשובה כנה או מטעה וכנ"ל. וכמובן - יש חשיבות לחומר הפיסי ממנו עשויה המטוטלת ולחומרים הנמצאים בסביבה המיידית של הקריאה על תוצאותיה. ויש עוד... לגבי רונות - כל מידע כללי אודות הרונות הנו בעל חשיבות משנית לחלוטין עבורך. כן, עבורך
הרבה יותר חשוב הקשר הפרטי שלך אל הרונות. בד"כ מדובר בקשר קרמתי. הרונות הנן בעלות משמעות אישית עבורך והן קוראות לך לגלות אותו. כל התעסקות אחרת עמן היא בגדר התמזמזות ותו לא. אז גלי קצת אומץ לב ונסי לגלות את מה שהן רוצות שתגלי אודותן בהצלחה

FireCreature

New member
אתה נשמע מבין בחומר...

אתה מוכן אולי לעזור לי קצת? אני כבר דיי הרבה זמן מחפשת מידע על נושאים שונים הקשורים למאגיה (ספרים לא ממש נכללים,כי אין לי הרבה כסף להוציא) ולא ממש מוצאת משהו חוץ מכמה אתרים בודדים... אתה יכול להמליץ לי על אתר/ספר/מאמר מסוים? הסתכתי בכל מיני מקומות ולא ממש מצאתי משהו שעוזר לי,אמנם המידע שם שימושי אך אני לא יודעת איך להתחיל,או שהמידע נשמע כמו קשקוש מוחלט...
או בכלל כל אחד אחר,יש לכם איזה משהו להמליץ עליו?...

אורי רז

New member
הערת שוליים

"המטוטלת היא אובייקט בעל מסה בקצה חוט/שרשרת" - תוספת: השרשרת מוחזקת בצידה השני ביד. "ומתוך כך מצייתת למכלול חוקים טבעיים - ובהם פיסיקליים כמו גם (הבה נקרא להם) מיסטיים" - ודאי שהיא, בניסוח קלוקל משהו, מצייתת לחוקים טבעיים כחוקי הפיזיקה. "ובחתך נוסף - חוקים מ- 3 קטגוריות שונות: 1. שיש לך עליהם שליטה - ובהם מודעת או לא מודעת 2. שאין לך עליהם שליטה ולא יכולה להיות לך 3. שאין לך אך יכולה להיות לך עליהם שליטה ידיעת והבנת מכלול מערכתי זה יוכל לסייע לך להבין מהו זה שאת עושה כשאת משתמשת במטוטלת." כאן אני אתקן את הניסוח הקלוקל. בפיזיקה אין חוקים, אלא הכללות של תצפיות המנוסחות בד"כ בנוסחאות מתימטיות וטרמינולוגיה של התחום. לצורך הפרקטי של מטוטלת (= תחום בו המכניקה הניוטונית היא הכללה מדוייקת דיה של התצפיות), המחזיק במטוטלת אינו שולט בהכללה, במובן שהוא אינו יכול ליצור תצפיות בהן קבוע הגרביטציה שונה, אבל יכול לנצל אותן, וכאן אני אעשה את ה insert שלי. כן - המחזיק במטוטלת יכול לנצל אותן באופן מודע או לא מודע, עם הבנה שלהן או בלעדיה.

MaaYan B23

New member
ולמה שהם לא יהיו ככה בעצם?

אם נחשוב על זה קצת לעומק, כל אחד והמודעות שלו לעצמו, לסביבה וליותר מזה. אם אתה מאמין וחושב שחייך מורכבים יותר משל אדם אחר - הם ככה. מצד שני, דברי יכולים ללכת לצד השני ולייצג פושעי חברה לטובה... אז כן, בכל זאת יש גם את העניין החברתי, האתיקה, הניסיון העובדתי.. אבל מאחורי המסיכה ההגדרתית כל אחד והאמת שלו, טוב נו.. לפחות ברמה לוגית מסויימת

למעלה