מטווח

ofirgaon

New member
מטווח

שלום, מישהו אולי יודע מתי יתקיים מטווח במרחב ירקון?? אני כבר מחכה למתי שאוכל לצאת לסיור חמוש.. כיום רק מזמינים אותי לאבטח אירועים אבל זה קצת משעמם....

dpg

New member
גם אני

אני גם במרחב ירקון וכרגע לא יגוע על מטווח בקרוב אבל אני יודע שהיה לפני חודשיים בערך ותשאלי את מפקד הבסיס שלך מתי יש. נ.ב איפה את מתנדבת?

ofirgaon

New member
??... אני נשמע לך בת?

אני בבסיס הפעלה נאות אפקה. וזהו המפקד אומר לי שהוא לא יודע מתי יש...שעוד אין תאריך.. אבל חשבתי אולי מישהו כאן יודע בכל זאת.. כמה מטווחים יש בשנה בערך?

dpg

New member
מספר מטווחים במרחב ירקון בשנה

יש איזה 3 מטווחים בשנה אבל שתבוא למטווח כדי לך להיות בין הראשונים כי זה די ארוך ואתה יכול לראות את עצמך יורה בקארבין בלילה אחרי שתחכה שעות אז מה שאני אומר תהיה כמו ישראלי טיפוסי ועקוף בתור שתגיע...... נ.ב המטווחים נעשים במטווח רמת גן

or_k

New member
מתנדב שאלה../images/Emo35.gif

יש שני מטווחים בשנה לכל מתנדב או לכל בסיס???

מתנדב

New member
השאלה שלך מורכבת מאוד

מתנדבי הקלאסי שהם יוצאים למטווחים על קראבין כמה שזכור לי זה פעמיים בשנה לכל מתנדב, היח"מ שזה מטווח על אקדח זה רק פעם אחת בשנה או יותר מזה אפילו. וזה גם תלוי באיזה עיר ובאיזה בסיס, לפעמים מגיעים מתנדבים חדשים ואז עורכים להם מטווח, ובאותה הזדמנות כבר מנצלים את זה לשאר המתנדבים שכבר עברו, לכן השאלה שלך קצת מורכבת.

Leli

New member
לאבטח ארועים זה הרבה יותר סבבה

מלסייר ודווקא בארועים יש יותר סיכוי לקבל נשק מאשר בסיורים

dpg

New member
איכס

אירועים הם מסריחים תוקעים אותך באיזה פינה עם כמה מגבניקים שרמת המשכל שלהם מתחת ל-0 ונותנים לך לעמוד סתם וחוץ מזה מה יעזור לך נשק באירוע נגיד בת"א שיש עשרות צלפים

רמירז..

New member
יש בעיה עם מג"בניקים???

אני דווקא הייתי עם כמה מהם ועם יס"מניקים והם היו ממש נחמדים...במיוחד הבנות! ורד מהם מגיע להם כבוד כמו לכל חייל/שוטר שאוכל חרא באבט"שים שונים....

לגבי מטווח!

אני הולך למטווח פעם בחודשיים! ויורה שלושה מקבצים כל פעם כל אחד של עשרה כדורים. לכל בסיס יש פעם בשלושה חודשים מטווח. ורצוי ואף מומלץ לירות כמה שיותר. הידע, התחושת ביטחון, האחיזת נשק, ורמת הדיוק וביצוע הירי, משתפרות לאין-ערוך ממטווח אחד למישנהו. חשוב לירות כמה שיותר, כי ברגע האמת, נוכל להגיב כמו שמתבקש מאיתנו! איחולי, שנירה רק במטווחים! שבוע קסום (וקריר) לכולנו!

למעלה